Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu arada şampiyonluk kutlamalarına hangi eski oyuncuları çağıracağız...bunu tartışsak. mesela selçuk çağrılacak mı???
    Ben olsa Selçuk'u da çağırırım Egemen'i de Yattara'yı da..

Şampiyonluk kupasını ilk olarak kaptan Yattara'nın eline veririm

Selçuk ve Egemen de neleri kaybettiğini görsün diye orada olmalı.

Yorum

• Bunlar gendilerine bağladılar fortumu gendilerine bağladılar.
      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir derbi de soruşturma içindeymiş.. Bizim maçlar derbi değildi di mi ?
        Bjk fb maçı Ferrari'nin kendisini attırması ve alınan maçın fb ye verilmesi.
        DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eksik teşebbüs haberi yavşak Hürriyet ile Yeni Şafak'ın haberiydi.

Spor haberleri, Türkiye ve dünyadan son dakika spor gelişmeleri ve transfer haberleri Yeni Şafak Spor’da. Takımların puan durumu, fikstür ve en son haberleri için takip edin.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...70.asp?gid=381

yeni şafak nuri albayrak ın değilmi
          ....
          BENİM GÖZÜMDE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONUSUN TRABZONUM...

Yorum

• Ya o değil de bazı taraftarlarımız yok Sadri Başkan bir şey yapsana şöyle hakkımız yeniyor,şöyle maçlar satılıyor işte diyip adama atıp tutuyordu.Adam işte bundan yapamıyordu.Bu soruşturmada 6 ay önceden teknik takip başlamış.Emenike gibi tüm şüphelilere video,ses kayıtları yapılmış gizli.Bazı taraftarlarımız başkandan böyle hile hurda yapmasını bekliyordu sanırım.İşte olay bundan ibaret ya şimdi bu adamların içinde olacaktı başkan ya da etliye sütlüye karışmadı oturduğu evinde sıcak köşesinde.Belki de çok önceden biliyor bile olabilir sonuçta Faruk Özak'la yakınlığı ortada.Keza başbakanın böyle bir şeyi bilmiyor olma lüksü yok.Ama ağlıyor da olabilir şu an ya da Melih Gökçek Fb'ye başkan olacak olabilir bank asyada.

Yorum

• Tekrar söylüyorum bu işin uzaması Yayın kuruluşunun da,Uefa'nın da,fenerbahçe'nin de,Trabzonspor'unda diğer takımların da işine gelmez.

Bu iş konusunda kesin kararlar lig başlamadan mutlaka alınmalıdır,bu yönde büyük baskı olucaktır.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                biri yazmıstı burda.
                öys den cıkarken ben de gülüyordum ama sonucu yazmayayım diye
                :P
                Genelde öyle oluyor pişkin pişkin sırıtmak diyorlarya hani işte öyle

Aziz gülüyor çünkü ben bişey yapmadım mesajı vermeye çalışıyor.. gül bakalım Ellerin kelepçeli çıktığındada gülecekmisin azizem...
                FIRTINA

Yorum

• Bu arada tff nin kanatle karar verme yetkisi var...

Kanuni haklar saklı kalmak kaydıyla mevcut durumda devam kararıda alınabilir..

Yargıdan gelen sonucu beklemeyeceklerdir büyük ihtimal..
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tarla yeşillendi mi?
                    Buğday başak saldı mı?
                    Issız Aziz öldü mü?
                    İmdi Fener düşürülür

Alper Tunga destanını ve şike şifrelerini bilenlere benden gelsin

Alp Er Tunga öldü mü
                    Issız acun kaldı mı
                    Felek öcün aldı mı
                    Şimdi yürek yırtılur

Tarla yeşillendi mi?
                    Buğday başak saldı mı?
                    Ts öcün aldı mı
                    İmdi Aziz yırtulur
                    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak habreg4s61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      teşvikte bulunmak ama anlaşma yapamamak
                      hayır bu senein dediğin teşebbüs..

eksik teşebbüs, düşünmek ama teşebbüse bile geçememek
                      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İlk olarak graylight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eksik Teşebbüs: Eksik teşebbüsün varlığı için, failin bir cürüm işlemek kastıyla hareket etmiş olması, icra hareketlerine başlamış ancak elinde olmayan nedenlerden dolayı tamamlayamamış olması ve elverişli vasıtalarla hareket etmiş olması gereklidir.

Adam öldürme amacıyla silahını doğrultuyor ama silah tutukluluk yapıyor.

Tam Teşebbüs: Tam teşebbüste, eksik teşebbüsten farklı olarak, icra hareketlerinin tamamlanmış olmasına karşın failin elinde olmayan nedenler yüzünden sonuç meydana gelmez.

Öldürmek için ateş eder ama adam ölmez, yaralanır. İstenen sonuç alınamamıştır.
                        bize öğretildiğine göre eksik teşebbüs tam teşebbüs ayrımı 2005 ten önceki ceza kanununda vardı.şimdi kaldırıldı.kasta bakıyorlar.sen adamı öldürmek için silahı çektin tutukluk yaptı ya da vurdun ama ölmedi aynı sonuç.ikisinde de öldürmeye teşebbüsten ceza alıyorsun ayrım yok
                        durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• Eger deiller soylendigi gibi saglamsa federasyon yiyorsa sampiyonlugumuzu vermesin.

Yorum

• Ey fener taraftarı, duyun sesimi! Sizce de temizlik zamanı gelmedi mi? Neden rahatsız oluyorsunuz? Az sabır!... Biz çok sabretik...
                            En son 7 AHMET 7 tarafından düzenlendi; 04.07.2011, 13:48.
                            Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

• şu yorumcuları anlamıyorum. herkes temiz ligden bahseder, şike var şikayet eder, adamlar herşeyi ispatlı ortaya koyuyorlar; yok inş. birşey çıkmaz; yok ben inanmıyorum; fb ye birşey olmasın kötü olur vs vs. Bu ne iki yüzlülük! İşte temizlik istiyordunuz tam fırsatı, olayın arkasında duramıyorsunuz!!
                              En son graylight tarafından düzenlendi; 04.07.2011, 13:49.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tekrar söylüyorum bu işin uzaması Yayın kuruluşunun da,Uefa'nın da,fenerbahçe'nin de,Trabzonspor'unda diğer takımların da işine gelmez.

Bu iş konusunda kesin kararlar lig başlamadan mutlaka alınmalıdır,bu yönde büyük baskı olucaktır.
                                Aynen öyle ligtv yayın ihalesi gelirini ona göre dağıtacak , ligler ona göre başlayacak , avrupa kupalarına katılacak takımların rakipleri belli olacak...
                                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

Yükleniyor...
                                X