resmi sitede açıklama var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugüne kadar niye yoktu, tövbe tövbe...
Yorum
-
İlk olarak delimavi_1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar şike ıspatlansa bunlar feneri düşürmese biz fifaya itiraz edebiliyormuyuz acaba?
Yorum
-
İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleazize nin klp krizi riski var mış müşadeye almışlar.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCem Papila şerefsizi Trt3te zırvalıyor.
kendiside aynı pisliklerden geçti zamanında2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa Birliğide el atıcak olaya sanırsam... Tweet gördüm bi tane
Olayi yakindan takip etsinler...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
TRTSpor Spikeri ;
Aziz Yıldırım Tedbiren Geceyi Hastanede Geçirecek.
Erdoğan Arıkan : Sen nereden aldın bilgiyi .
Spiker : Eeeeeeeee , ıııııııııı , eeeeeee , ııııııııııııı , eeeeeee . Ben LigTV'den aldım o da içeriden tanıdğı varmış.
Erdoğan Arıkan : Böyle net bilgiler olmayınca bilgi kirliliği oluyor. Net olunca daha iyi olur dimi Niyazi.
Hay Allahım yaBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Güzel olanda ne biliyor musunuz?
Yeni sezonda eger FB 2. lige dü$ürülürse maclarda kart görmiyen Emre, Lugano ve Alex gibi karaktersizler ve futbol katillerini görmicezArtik Azize ba$kan yok size kol kanat gerecek...eger bide serbest kalirsaniz...ozaman sizi ben görecem
En cokta Güiza sevinecek bu duruma
Yorum
Yorum