Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonsporlulardan emniyet önünde eylem...

Futbol´da şike soruşturması kapsamında gözaltına alınanların arasında Fenerbahçeli yöneticilerin bulunması nedeniyle yaklaşık 20 Trabzonsporlu taraftar emniyet önünde protesto gösterisi yaptı. Formalarıyla emniyetin önüne gelen taraftarlar Para şike‚ işte fener işte"‚ Fener Trabzon´a nasıl gelecek‚ Kümede kal Fenerbahçe"‚ Şampiyon Trabzonspor" sloganları attılar. Grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak: DHA

Bizim taraftarı bazen anlayamıyorum.
    Bi oturun yerinize,bi sabır gösterin,bir bekleyin ...
    Sukünet vaktidir...Biraz sessizlik.

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu trabzon yöneticileri şikeye yeltendi ama beceremedi de ne demek kime teşvik vermeyi düşünüyormuşuz
      çamur at izi kalsın yalancı medya başka ne yazsın sadece gülüyorum
      ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• Belki bunun sonunda inter gibi takım oluruz araya da bi avrupa kupası sıkıştırsak çok iyi olur

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ayrıca burdaki ezik misafirlerinde takımı... sürünün dahada beter olun... ben istanbuldayım seneye kartal ve güngörenle oynuyacağınız derbi maçlarına size eşlik edebilirim muhahahahauzhahahahah
          " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Madem suç unsuru bulunmadı niye adamlar gözaltına alındı sabahın köründe?
            Bordomavi.net

Yorum

• Allah aşkına altan köpeğini dinleyen biri yazabilir mi neler söyledi gülmeye ihtiyacım var
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar,
                Bu operasyonların sonucunda suç unsuru oluşmadı denecek ve herkes serbest bırakılarak aklanacak.
                Bu operasyonlar ile verilmek istenen esas mesaj ise; Artık hiç kimse eskisi gibi maçların sonucuna etki etme kafletinde bulunamayacak. Bu kadar basit...
                Fazla bir beklenti içine girmeyin lütfen...
                Video var hocam video. Şikenin videosu var , ses kayıtları var. Neye dayanarak hiçbi suç unsuruna rastlanmadı denebileceğini söylüyorsun. Bu kadar mantıksızlık olur mu ?

Olayın boyutu çok ciddi ve iş buraya kadar geldiyse bu ensesi kalın adamlar evlerinden sabahın köründe alındıysa öyle dediğin gibi rahat rahat çıkamazlar bu pisliğin içinden..

Yorum

• Şike soruşturmasında adı geçen isimlere bir bakın, Türkiye'de kimse çıkıp "hadi canım yapmaz onlar öyle bir şey yapmamıştır" diyebilir mi? Hepsi kamu vicdanında hükümleri verilmiş zaten.

Şimdi çirkeflik yapıp üzerlerindeki çamurları bize sıçratmaya çalışıyorlar. Haberin içeriğinde olmamasına rağmen "Trabzonspor şikeyi becerememiş" haberini servis edenleri de Allah'a havale ediyorum.

Adalet yerini bulacak, Günahların Takımı gibi Şikebahçe de üstlerine yapışacak.

Yeter düşsünler şu Türk futbolunun yakasından.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne beklediğine bağlı.

Ben hile yaptıklarının ortaya çıkarılmasını bekliyorum. Allah'ın izniyle herşey bu yönde ilerliyor. Diğerlerini beklemiyorum. Gelirse amenna tabiki.
                    Bende böyle olmasını bekliyorum ancak büyük bir kitle küme düşmesi veya şampiyon olmamızı bekliyor bence sadece para ve bazı kişilere hapis ve hak mahrumiyeti cezaları ile bu olayın biteceğini düşünüyorum.

Kendimizi büyük beklentiler içine sokupta üzülmemek gerek.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• benim en büyük korkum bir şekilde bize de bi pislik atmakya kalkışmaları zaten şikeyi beceremediler haberide bu psikoloji ile hazırlanmış saçma bi habergibi geldi.. ama ben nedense son düdüğü bekliyorum bunların ne nane yiyecekleri belli olmaz...
                      Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu olayın sonunda beklentilerimizden dolayı üzüleceğimizi düşünüyorum.
                        Sen hiç pozitif bakmaz mısın Emirhan?
                        Umutlu olmak insanı öldürmez.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Madem suç unsuru bulunmadı niye adamlar gözaltına alındı sabahın köründe?
                          Kim diyor "suç unsuru bulunmadı" diye Fatih?
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Burda herkes yazdı daha önce bu konuyu.

Ellerinde kapı gibi deliller olmasa kimse kimse içeri alamaz sabahın köründe. Demek ki var bi şeyler. Hemde öyle böyle değil.

Kolay kolay kurtulamayacaklar bu sorgudan. Ek süre istenmiş. Çarşamba günü Fifa haber bekliyor.

Türkiye'yi fener için tehlikeye atamaz Tff. Bakalım neler olacak.

Yorum

• Eski başlığımız geri gelsin. Adı Günahların takımı Fenerbahçe olan.
                              Zira çok yakışmıştı cuk diye oturmuştu üstlerine. Ve o başlık sürekli var olmalı. yaptıkları tüm çirkinlikler orda arşivlenmeli.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar,
                                Bu operasyonların sonucunda suç unsuru oluşmadı denecek ve herkes serbest bırakılarak aklanacak.
                                Bu operasyonlar ile verilmek istenen esas mesaj ise; Artık hiç kimse eskisi gibi maçların sonucuna etki etme kafletinde bulunamayacak. Bu kadar basit...
                                Fazla bir beklenti içine girmeyin lütfen...
                                Kesinlikle katılmıyorum madem amaç gözdağı vermekte Gs ve Ts yönetimlerinden kimse nedne yok ayrıca bu kadar Sükrü Saraçolu didik didik arandı Ts yönetim merkezi arandı Bjk de aynı sekilde 50 küsür kişi suanda gözaltına alındı bence siz çok umutsuz konusmussunuz bu işin sonunda birilerinin canı cok yanacak .

Yorum

Yükleniyor...
                                X