adalet yerini bulur inşallah bu kez.sezonun tüm maçları inceleme altına alınmış.istanbul polisi teknik takip başlatmış.sezer öztürk ümit karan sivaslılar fenerlile gözaltında.hadi bakalım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Şakarda varmış?
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadi bismillah diyelimde biseyler ciksin bu gözaltlarinda.
ama ben pek inanmiyorum biseyler cikacagina. hatta göstermelik olabilir bu operasyonHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemin misin?Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Şakar ne iş az buçuk tahmini olan varmı arkadaşlar.
Yorum
-
İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadalet yerini bulur inşallah bu kez.sezonun tüm maçları inceleme altına alınmış.istanbul polisi teknik takip başlatmış.sezer öztürk ümit karan sivaslılar fenerlile gözaltında.hadi bakalım
Dürüst beyefendi Aykut Kocaman tüm bunlara nasıl göz yummuş acaba?
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama murat abi,öyle diosunda boşu boşunamı diyoruz biz bunu? sene içinde Şenol Güneşe demediği şeyleri dedirtten bir sistem gördük abi.Keşke biz yanılsak,inşaallahta yanılırız,inşaallah birşeyler çıkar,ama güvenemiyorum abi adalete.Vallahide güvenemiyorum,billahide
Gürcan bilgiç itinin tweetlerini oku istersen..sivas maçından önce yazdığı tweetleri..
"maçı alacak mıyız..çok korkuyorum" sorusuna "bana zor bir soru sor" diyor,alay ediyor beyefendi..aynısını ercan saatçi de yazmıştı hürriyette ki yazısında..
Şike açık..tartışılmaz bile..inşallah bazı kayıtlara ulaşılmıştır..Herkese Merhaba
Yorum
-
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım gözaltına alındı.Futbolda şike iddialarına yönelik İstanbul'da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 30'a yakın kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, futbolda şike iddialarına ilişkin teknik takibin ardından İstanbul'da bazı evlere sabah saatlerinde operasyon düzenledi.
Operasyonlarda, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile futbolcular Serkan Çalık, Serdar Kulbilge, Ümit Karan'ın da aralarında bulunduğu 30'a yakın kişi gözaltına alınarak Vatan Caddesi'ndeki emniyete getirildi.
Yorum
-
fenerbahçenin stadında, kulübünde, aziz yıldırımın ve bazı yöneticilerinin evlerinde inceleme ve araştırma başlatılmış...iş büyüyecek.artık adalete kaldı gerisi.sağlam ve somut deliller olmasa başkanlar gözaltına alınmazdı hele sabahın 7disinde eşzamanlı operasyon oldu.iş ciddi.inşallah güzel sonuçlar alırız.verin kupamızı geri!!!
Yorum
Yorum