Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Nevzat Sakar da gözaltında imis
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      giresunspor ve diyarbakırspor başkanı da göz altında.. ne alaka ?
      toplu temizlik...

Yorum

giresunspor yönetiminin çoğunun fbli olduğunu biliyorum ömer agam, olgun pekerde eski giresun başkanıydı. belki ikinci ligde yapılanlarıda bu kapsamda değerlendiriyorlardır.
        Entropi İyidir.

Yorum

abi sadece süper lig şampiyonluğuyla ilgili değil demek ki daha geniş kapsamlı.
          "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

Bu ülkede Savcıların ve Hakimlerin korkup çekinecekleri herhangi bir kişi ya da kurum
            artık kalmamıştır...
            Bu işten bişey çıkmaz diyen dostlar iyi izlesinler gelişmeleri daha neler çıkacak neler ...
            "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
            Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

bülent uygun ve kaleci korcan da alınmış...
              Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                toplu temizlik...
                giresun nun başkanı sedat beker in oğluymuş
                ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!

Yorum

Aykut bunu da irdeletsin

Yorum

Bülent uygun alınmışşşşşşşşşşşşşşşşş

ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
                    Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR’lu olmazdım...

Yorum

Nevzat Şakar'ın alınmasının nedeni Emre Belözoğlu'un Ankaragücü futbolcusu Kaan'a attığı mesajdan dolayı Ankaragücü Kulübünü aramış olması ve arada geçen konuşmalar olabilir. Çünkü olay medyaya yansımadan Ankaragücü Başkanını aramış ve böyle şeyler duyuyoruz bunlar doğru mu demiş.
                      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

İnşallah bu görüntüler bazı siyasi çevrelerin seçim sonrası şovları değildir...

Eğer öyle değilse ve hakkıyla bir soruşturma yapılıyorsa iş "sayın başbakan"a kadar gider ki bu Türkiye için tarihinde bir daha göremeyeceği nitelikteki devrimlerden biri olur !
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

bizim asbaşkanda göz altıda gözü cıkasıca
                          ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!

Yorum

İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu ülkede Savcıların ve Hakimlerin korkup çekinecekleri herhangi bir kişi ya da kurum
                            artık kalmamıştır...
                            Bu işten bişey çıkmaz diyen dostlar iyi izlesinler gelişmeleri daha neler çıkacak neler ...
                            tutuklu millet vekilleri için kılı kıpırdamayan bazı hatırlı şahsiyetler...Azize için devreye girecektir...

Yorum

Bu dava en az beş yıl sürer , olsun yüz sene de geçse fenerin şike yüzünden
                              küme düştüğünü tarih bir gün yazacak...
                              Nevzat Şakar bilgisine başvurmak için alınmıştır merak etmeyin...
                              "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                              Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

ne oluyor ya hu?Darbe olmuş da yeni haberimiz olmuş gibi bi hisse kapıldım..Türbülent de göz altına alınmış..Vardı bi pislik inşallah ortaya çıkacak...İnşallah kapatmazlar üzerini...Eskişehir ve Sivas maçları buram buram kokuyordu zaten şike..Demekki biz uyurken polis uyumamış

Yorum

Yükleniyor...
                                X