Nevzat Sakar da gözaltında imis
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiresunspor ve diyarbakırspor başkanı da göz altında.. ne alaka ?
Yorum
-
İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiresunspor ve diyarbakırspor başkanı da göz altında.. ne alaka ?Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiresunspor ve diyarbakırspor başkanı da göz altında.. ne alaka ?"Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
-
Bu ülkede Savcıların ve Hakimlerin korkup çekinecekleri herhangi bir kişi ya da kurum
artık kalmamıştır...
Bu işten bişey çıkmaz diyen dostlar iyi izlesinler gelişmeleri daha neler çıkacak neler ..."Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületoplu temizlik...ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!
Yorum
-
Nevzat Şakar'ın alınmasının nedeni Emre Belözoğlu'un Ankaragücü futbolcusu Kaan'a attığı mesajdan dolayı Ankaragücü Kulübünü aramış olması ve arada geçen konuşmalar olabilir. Çünkü olay medyaya yansımadan Ankaragücü Başkanını aramış ve böyle şeyler duyuyoruz bunlar doğru mu demiş.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İnşallah bu görüntüler bazı siyasi çevrelerin seçim sonrası şovları değildir...
Eğer öyle değilse ve hakkıyla bir soruşturma yapılıyorsa iş "sayın başbakan"a kadar gider ki bu Türkiye için tarihinde bir daha göremeyeceği nitelikteki devrimlerden biri olur !Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ülkede Savcıların ve Hakimlerin korkup çekinecekleri herhangi bir kişi ya da kurum
artık kalmamıştır...
Bu işten bişey çıkmaz diyen dostlar iyi izlesinler gelişmeleri daha neler çıkacak neler ...
Yorum
-
Bu dava en az beş yıl sürer , olsun yüz sene de geçse fenerin şike yüzünden
küme düştüğünü tarih bir gün yazacak...
Nevzat Şakar bilgisine başvurmak için alınmıştır merak etmeyin..."Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
ne oluyor ya hu?Darbe olmuş da yeni haberimiz olmuş gibi bi hisse kapıldım..Türbülent de göz altına alınmış..Vardı bi pislik inşallah ortaya çıkacak...İnşallah kapatmazlar üzerini...Eskişehir ve Sivas maçları buram buram kokuyordu zaten şike..Demekki biz uyurken polis uyumamış
Yorum
Yorum