Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Haberleri acipta duygulanmayan varmi?
    Her kim ise suclu cezasini ceksin bu kadar insani aldatan ,aglatan kim olursa olsun Allah iki yakasini bir araya getirmesin.

Yorum

hepsini az cok anliyorum da , Serkan Calik neden alindi acaba?

Yorum

İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bülent uygun da göz altında..ve sivas kalecisi korcan da göz altında..
        fb nin 2.golünde selçuk şahin'in 40 metreden şutunu yanlışlıkla!kucağından kaçıran korcan mı?
        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnşallah bu görüntüler bazı siyasi çevrelerin seçim sonrası şovları değildir...

Eğer öyle değilse ve hakkıyla bir soruşturma yapılıyorsa iş "sayın başbakan"a kadar gider ki bu Türkiye için tarihinde bir daha göremeyeceği nitelikteki devrimlerden biri olur !
          Böyle bir şeyi başlattılarsa, bu aşamadan sonra üstünü ne olursa olsun örtmeleri mümkün değil...

Ben ellerinde çok ciddi deliller olduğunu düşünüyorum...İnşallah haksızlıkla elimizden alınan şampiyonluğumuz geri verilir...

Yorum

NTV medyası kan ağlıyor...anaları ölmüş gibi okuyorlar haberi...alayınıza ulan...

Yorum

İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fb nin 2.golünde selçuk şahin'in 40 metreden şutunu yanlışlıkla!kucağından kaçıran korcan mı?
              Golmatik Korcan
              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

aglamak istıyorum.yüce adalet lütfen

Yorum

ula avni aker için yaptığımız kara listede olanların hepsi gözaltına alınıyor
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

İlk olarak Bahtiyar Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hepsini az cok anliyorum da , Serkan Calik neden alindi acaba?
                    Bize yönelik olarak. Neden topunun direkten döndüğünü, neden gol atmadığını soracaklar. Yanlış cevap verirse tutuklanır herhalde...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• lig tv bişeyden bahsediyomu
                      ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        NTV medyası kan ağlıyor...anaları ölmüş gibi okuyorlar haberi...alayınıza ulan...
                        Aynı şekilde LİG Tv olayı görmezden geliyor...Sadece çok kıda altyazı geçtiler o kadar...

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bize yönelik olarak. Neden topunun direkten döndüğünü, neden gol atmadığını soracaklar. Yanlış cevap verirse tutuklanır herhalde...
                          Bunu düsünmemistim,dogru olabilir

Yorum

• Sadece fenerli taraftarların temiz şampiyonluk kazandık iddaaları olduğu için şu soruşturmada azizenin içeri girmesini istiyorum.

Yorum

• Kimsenin ahı kimsede kalmaz.
                              Bu iş ne kadar sürer, nereye varır bilmem ama bu ayıp onlara yeter.

Yorum

• Bizim klubun binasida araniyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X