Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

adalet yerini bulur inşallah bu kez.sezonun tüm maçları inceleme altına alınmış.istanbul polisi teknik takip başlatmış.sezer öztürk ümit karan sivaslılar fenerlile gözaltında.hadi bakalım

Yorum

İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nevzat Şakarda varmış?
      emin misin?

Yorum

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hadi bismillah diyelimde biseyler ciksin bu gözaltlarinda.

ama ben pek inanmiyorum biseyler cikacagina. hatta göstermelik olabilir bu operasyon
        Hocam dalgamı geçiyorsun, çok büyük bir olay bu. Öyle numaradan olacak işler değil bunlar. Çok kişinşin canı yanacak gibi. Sadece fb olarak düşünmeyin derim ben.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

Nevzat Şakar ne iş az buçuk tahmini olan varmı arkadaşlar.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            emin misin?
            abi cnnturk.com da öyle yazıo bizden sadece o gözaltında. ama ne için gözaltında bilmiyorum.
            Entropi İyidir.

Yorum

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nevzat Şakar ne iş az buçuk tahmini olan varmı arkadaşlar.
              şahsen aklıma ilk olarak ihanet geliyor..

Yorum

İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adalet yerini bulur inşallah bu kez.sezonun tüm maçları inceleme altına alınmış.istanbul polisi teknik takip başlatmış.sezer öztürk ümit karan sivaslılar fenerlile gözaltında.hadi bakalım
                Şükürler olsun Allah'a...Hep aklımdaydı, bu kadar pislik bir yerden uç verir diyordum...Ama bu işleri kapatacaklarından korkuyordum...

Dürüst beyefendi Aykut Kocaman tüm bunlara nasıl göz yummuş acaba?

Yorum

İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ama murat abi,öyle diosunda boşu boşunamı diyoruz biz bunu? sene içinde Şenol Güneşe demediği şeyleri dedirtten bir sistem gördük abi.Keşke biz yanılsak,inşaallahta yanılırız,inşaallah birşeyler çıkar,ama güvenemiyorum abi adalete.Vallahide güvenemiyorum,billahide
                  Abisi,şike yapıldığını herkes biliyor..bakalım kılıfı hazırlayabilmişler mi..

Gürcan bilgiç itinin tweetlerini oku istersen..sivas maçından önce yazdığı tweetleri..
                  "maçı alacak mıyız..çok korkuyorum" sorusuna "bana zor bir soru sor" diyor,alay ediyor beyefendi..aynısını ercan saatçi de yazmıştı hürriyette ki yazısında..

Şike açık..tartışılmaz bile..inşallah bazı kayıtlara ulaşılmıştır..
                  Herkese Merhaba

Yorum

Şekip de alınmış hatta Serkan Çalık bile....
                    Vay vay vayyyyy...
                    "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                    Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

ismimizin geçmesi hoş olmadı,nevzat şakar ne alaka acaba?
                      "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

Nevzat Şakar'ın adı mesaj olayında geçiyordu.Yani yanlış hatırlamıyorsam Emre'nin menajerini arayıp tehdit falan etmişti

Yorum

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım gözaltına alındı.Futbolda şike iddialarına yönelik İstanbul'da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 30'a yakın kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, futbolda şike iddialarına ilişkin teknik takibin ardından İstanbul'da bazı evlere sabah saatlerinde operasyon düzenledi.

Operasyonlarda, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile futbolcular Serkan Çalık, Serdar Kulbilge, Ümit Karan'ın da aralarında bulunduğu 30'a yakın kişi gözaltına alınarak Vatan Caddesi'ndeki emniyete getirildi.

Yorum

Bir tarafım fenere dokunamaz kimse diyor diğer yanım ciddi şüpheler, deliller olmasa azizi göz altına alma cesaretini gösteremez kimse diyor. bakalım ne olacak

Yorum

''Bir aksilik çıkmaz dimi?''

...

Umutlanmayı gerektirecek bir durum yok bana göre ortada..
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

fenerbahçenin stadında, kulübünde, aziz yıldırımın ve bazı yöneticilerinin evlerinde inceleme ve araştırma başlatılmış...iş büyüyecek.artık adalete kaldı gerisi.sağlam ve somut deliller olmasa başkanlar gözaltına alınmazdı hele sabahın 7disinde eşzamanlı operasyon oldu.iş ciddi.inşallah güzel sonuçlar alırız.verin kupamızı geri!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X