Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Trabzonun sokaklari....
Bordo mavidir yollari....
Biz trabzon gencleriyiz....
Inletiriz stadlari....
61 dir plakasi....
Heryerde vardir havasi....
bordo mavi renkleriyle
karadeniz firtinasi...!!!İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
-
İlk olarak burak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle deme atatÜrk fenerbahceli derler :d:dİstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Yorum
-
İlk olarak Burak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz o zaman daha kurulmamistik atatürk idmanocagini tutuyordu
o degilde bu sesizlik hic hayra alamet degil... hayirdir insallah... daha saatler önce 300 kisi icerideydi simdi 20yi gecmiyor...İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Yorum
-
İlk olarak Burak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle deme ATATÜRK fenerbahceli derler
Atatürk fenerbahçeli değildi ancak Atatürk'e suikast düzenlemekten idam edilen "Doktor Nazım Bey" Fenerbahçe'nin eski başkanlarından biridir. Google'a sorun anlatsın.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
Simdi sabah sabah sizi sinir edeyim biraz:
Bize de vermiyecekler kupayi bizim icinde eksik tesebbusten bahsediyorlar bizde sike icin anlasmisiz ama 100 tl bulamamisiz lakin bizimkiler birz durust klubun parasi ile yapmiyorlar sikeyi onun icin malum
Verin lan kupamiizi ezikler son cirpinsinlar ama batmalarini izlemek super bisi o hile hurdanin ustune kurduklari sistem coktu kim cokertti kral cokertti
Burak yilmaz yahu su ekmebas karsiliginda aldigimiz adam hemde ustune para aldigimiz adam adamlarin 500 milyon dolarini yedi belkide koca klubu bitirecek Allah im ne kadar buyuksun.
Yorum
-
acikcasi bende bikmadim degil tabiki... ben killanmaya basladim söylim... adam hastaneye yaptigi giris cikisi yurt disina yapti mi acaba... UEFA TFF nin ensesine cok fena binmis... kesin bi karar bekliyor bu günlerde UEFA TFF den... eger karar UEFA yi tatmin etmezse 1-5 yil arasi türkiye hic bir organizasyonlara katilamicak... bu sampiyonlar ligi dünya kupasi avrupa kupasi vs... bu habere güveniyorum ben sadece... daha dogrusu UEFA ya güveniyorum... is tff ye kalirsa ohoooo... ne ezikler düsürülür ne ellerinden sampiyonluklari alinir nede sampiyonlar liginden ceker...İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Atatürk fenerbahçeli değildi ancak Atatürk'e suikast düzenlemekten idam edilen "Doktor Nazım Bey" Fenerbahçe'nin eski başkanlarından biridir. Google'a sorun anlatsın.EN büyük Trabzon!!!!!!!!
Yorum
-
[QUOTE=temel_yilmaz;1917835760]Simdi sabah sabah sizi sinir edeyim biraz:
Bize de vermiyecekler kupayi bizim icinde eksik tesebbusten bahsediyorlar bizde sike icin anlasmisiz ama 100 tl bulamamisiz lakin bizimkiler birz durust klubun parasi ile yapmiyorlar sikeyi onun icin malum
sen git yat ya niye uyandinİstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Yorum
-
İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacikcasi bende bikmadim degil tabiki... ben killanmaya basladim söylim... adam hastaneye yaptigi giris cikisi yurt disina yapti mi acaba... UEFA TFF nin ensesine cok fena binmis... kesin bi karar bekliyor bu günlerde UEFA TFF den... eger karar UEFA yi tatmin etmezse 1-5 yil arasi türkiye hic bir organizasyonlara katilamicak... bu sampiyonlar ligi dünya kupasi avrupa kupasi vs... bu habere güveniyorum ben sadece... daha dogrusu UEFA ya güveniyorum... is tff ye kalirsa ohoooo... ne ezikler düsürülür ne ellerinden sampiyonluklari alinir nede sampiyonlar liginden ceker...
+ 1967
UEFA banada güven veriyor...EN büyük Trabzon!!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak Burak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+ 1967
UEFA banada güven veriyor...İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Yorum
-
Check up'ı bedavaya getirmek için şike yaptığı anlaşılan 63 yaşındaki aziz yildivim isimli vatandas, nitelikli dolandırıcılıktan tutuklandı...
Fenerbahce bankasya icin transferlere basladi gelecek seneki sike olayalarini ayarlamak icin Selck parasadan ile her konuda anlasildi .Mac basi anlasmayi imzalayan parasadan bagladigi hermac icin 100 tl alicak.
Bu internet geyikleri isi bu bjk lilrin isi adamlar cok kreatif bu konuda
Yorum
-
İlk olarak Burak61 tarafından gönderildibende inanmiyordumda, heryerde cikmaya basladi... aziz yildirimin sorgulamasinda yer aliyor o mac... insallah yanilirim....DRAGO GABRIC
Yorum
Yorum