Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu ezikler simdi harbi yürüyüs mü yapacaklar ya bugün??
    neyin yürüsü bu ??
    BIRAKIN ADAM GIBI SAMPIYON OLAMIYORUZ BARI RAHAT RAHAT $IKE YAPALIM HERKESIN HAKKINI YIYELIM YALANLARLA DOLANLARLA MASA ÜZERI OYUNLARLA SAMPIYON OLALIM yürüyüsümü ??

eeeey ulu önder ATATÜRK nerdeeeen nereye...

öyle deme ATATÜRK fenerbahceli derler
    EN büyük Trabzon!!!!!!!!

Yorum

• Trabzonun sokaklari....
      Bordo mavidir yollari....
      Biz trabzon gencleriyiz....
      Inletiriz stadlari....
      61 dir plakasi....
      Heryerde vardir havasi....
      bordo mavi renkleriyle
      karadeniz firtinasi...!!!
      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
      Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
      FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• İlk olarak burak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        öyle deme atatÜrk fenerbahceli derler :d:d
        zaten mÜbarek her takimi tutmus galiba... Gayse galatasarayli der... Sekiztas besiktasli der... Ezikler fenerli der... Bi biz Öyle bi iddaa da bulunmadik iyiki

Yorum

• biz o zaman daha kurulmamistik atatürk idmanocagini tutuyordu
          EN büyük Trabzon!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Burak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            biz o zaman daha kurulmamistik atatürk idmanocagini tutuyordu
            diyorum ya o yüzden... iyiki biz bisey dememisiz ya
            o degilde bu sesizlik hic hayra alamet degil... hayirdir insallah... daha saatler önce 300 kisi icerideydi simdi 20yi gecmiyor...

Yorum

• adam dakikada bir hastaneye yatiriliyor, millet de bikti galiba beklemekten
              EN büyük Trabzon!!!!!!!!

Yorum

öyle deme ATATÜRK fenerbahceli derler

Atatürk fenerbahçeli değildi ancak Atatürk'e suikast düzenlemekten idam edilen "Doktor Nazım Bey" Fenerbahçe'nin eski başkanlarından biridir. Google'a sorun anlatsın.
                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Simdi sabah sabah sizi sinir edeyim biraz:
                  Bize de vermiyecekler kupayi bizim icinde eksik tesebbusten bahsediyorlar bizde sike icin anlasmisiz ama 100 tl bulamamisiz lakin bizimkiler birz durust klubun parasi ile yapmiyorlar sikeyi onun icin malum

Verin lan kupamiizi ezikler son cirpinsinlar ama batmalarini izlemek super bisi o hile hurdanin ustune kurduklari sistem coktu kim cokertti kral cokertti
                  Burak yilmaz yahu su ekmebas karsiliginda aldigimiz adam hemde ustune para aldigimiz adam adamlarin 500 milyon dolarini yedi belkide koca klubu bitirecek Allah im ne kadar buyuksun.

Yorum

• acikcasi bende bikmadim degil tabiki... ben killanmaya basladim söylim... adam hastaneye yaptigi giris cikisi yurt disina yapti mi acaba... UEFA TFF nin ensesine cok fena binmis... kesin bi karar bekliyor bu günlerde UEFA TFF den... eger karar UEFA yi tatmin etmezse 1-5 yil arasi türkiye hic bir organizasyonlara katilamicak... bu sampiyonlar ligi dünya kupasi avrupa kupasi vs... bu habere güveniyorum ben sadece... daha dogrusu UEFA ya güveniyorum... is tff ye kalirsa ohoooo... ne ezikler düsürülür ne ellerinden sampiyonluklari alinir nede sampiyonlar liginden ceker...

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Atatürk fenerbahçeli değildi ancak Atatürk'e suikast düzenlemekten idam edilen "Doktor Nazım Bey" Fenerbahçe'nin eski başkanlarından biridir. Google'a sorun anlatsın.
                      heralde niyeti "fenerbahce cumhuriyetini" kurmakti
                      EN büyük Trabzon!!!!!!!!

Yorum

• [QUOTE=temel_yilmaz;1917835760]Simdi sabah sabah sizi sinir edeyim biraz:
                        Bize de vermiyecekler kupayi bizim icinde eksik tesebbusten bahsediyorlar bizde sike icin anlasmisiz ama 100 tl bulamamisiz lakin bizimkiler birz durust klubun parasi ile yapmiyorlar sikeyi onun icin malum

sen git yat ya niye uyandin

Yorum

• İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          acikcasi bende bikmadim degil tabiki... ben killanmaya basladim söylim... adam hastaneye yaptigi giris cikisi yurt disina yapti mi acaba... UEFA TFF nin ensesine cok fena binmis... kesin bi karar bekliyor bu günlerde UEFA TFF den... eger karar UEFA yi tatmin etmezse 1-5 yil arasi türkiye hic bir organizasyonlara katilamicak... bu sampiyonlar ligi dünya kupasi avrupa kupasi vs... bu habere güveniyorum ben sadece... daha dogrusu UEFA ya güveniyorum... is tff ye kalirsa ohoooo... ne ezikler düsürülür ne ellerinden sampiyonluklari alinir nede sampiyonlar liginden ceker...

+ 1967

UEFA banada güven veriyor...
                          EN büyük Trabzon!!!!!!!!

Yorum

+ 1967

UEFA banada güven veriyor...
                            eger ezikler düsürülmesin... sampiyonluklarida ellerinden alinmayip sampiyonlar liginede direk olarak katilsin... samimi söylüyorum türkiyenin her liginde $ike oyunlari tavan yapar...

Yorum

• Check up'ı bedavaya getirmek için şike yaptığı anlaşılan 63 yaşındaki aziz yildivim isimli vatandas, nitelikli dolandırıcılıktan tutuklandı...

Fenerbahce bankasya icin transferlere basladi gelecek seneki sike olayalarini ayarlamak icin Selck parasadan ile her konuda anlasildi .Mac basi anlasmayi imzalayan parasadan bagladigi hermac icin 100 tl alicak.

Bu internet geyikleri isi bu bjk lilrin isi adamlar cok kreatif bu konuda

Yorum

• İlk olarak Burak61 tarafından gönderildi
                                bende inanmiyordumda, heryerde cikmaya basladi... aziz yildirimin sorgulamasinda yer aliyor o mac... insallah yanilirim....
                                Gizli bir soruşturma nasi çıkar ya tamamen uydurma ayrıca Aziz yıldırım bunu biliyosa hiç çekinme başla şampiyonluğumuzu kutlamaya
                                DRAGO GABRIC

Yorum

Yükleniyor...
                                X