Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Günaydın renkdaşlar...azizin canı sıkılmış hastaneyi yol yapmış diyolar
    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• 240 şeker de fenalaşıyor ha.
      Lan azize ne pinpirikli adammışsın

Yorum

• Benim sikintim cezanin sekli ve caydiriciligi yani onlarda biliyor ceza alacaklarini bu kadar feryatetmelirinn sebebi az bir ceza ile cezalandiilmalari.Ben olumsuz dusunen arkadaslarada kizamiyorum benim yasim 30 bu zamana kadar burasi Turkiye laflari ile buyuduk ama artik oyle degil Turkiye de artik kurumlar ustune gecmeye baslamistir adalet bu kadar delile ispata ragmen aksi bir sonuc cikarsa bunun yarattigi guven kaybi sadece spor ile olculemez.

Yorum

• yaw aziz şu an nerde biri söyleyebilirmi lütfen

Yorum

• Hakimde cok uzattı adamın sıfata bak ne bok oldugu belli...
            İlk gordugun zaman sıfatına bakarak muebbet de... bizide kendinide bu eziyetten kurtar... Yenge eve almayacak valla....
            федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yaw aziz şu an nerde biri söyleyebilirmi lütfen
              hastanede... uyuyor.... rahatsız etme....

Yorum

• 2. dalgaya kadar medyanın itliği devam eder,ikinci dalgadan sonra medyadanda isimler alınınca anlaşılır olaylar.

üstelik fb taraftarının çoğu bu işe karşı gibi bir izlenim verilmek isteniyor ama yanlış zaten bu ülkeden 20 milyon fb la varsa yarısından fazlası başarıları için vardır.

aynı zamanda çoğu fb li yaptıysa çekeceğiz,onun yüzünden düştük gibi ifadeler kullanıyorlar.

fakat belli medya kuruluşları, özellikle antu.com gibi sığırların toplandığı yerleri örnek veriyorki gündem oluştursun diye. çok büyük bi tepki falan olmaz.

herkes rahat olsun. o adam tu-tuk-la-na-cak.

o kupa Trabzona ge-le-cek.
                Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hastanede... uyuyor.... rahatsız etme....
                  şşşşş tamam tamam

Yorum

• hastaneden doğru mahkemeye gidecek. kaynak : NTV
                    devletimiz geri adım atmıyor helal olsun.

Yorum

• arkadaşlar Trabzonluyum, Artvinde çalışıyorum. Artvini bilenler bilir köprünün tam girişteki bir apartmanda oturuyorum yani artvine ilk giriş yapan veya çıkan bizim apartmanı görüyor şu iş hayırlsıyla bi bitsin balkona üstünde güzel, anlamlı bir yazı olan bayrak asmak istiyorum .trabzonda bu işi nerede yaptırabilirim.yardımlarınızı bekliyorum
                      En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 10:10.

Yorum

• Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

gencfb42
                        trabzon kimin umrunda ya bu sene ilk 3e giremezler! diye yorumda bulunmuşşş

El cevap: Peki ya siz ilk 18 de olacak mısınız ??? sabah sabah güne fenevlılerle başlamak ne zevkli Allahım iyiki bu lıgde Fb var
                        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                        [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar Trabzonluyum, Artvinde çalışıyorum. Artvini bilenler bilir tam köpşrünün tam girişteki bir apartmanda oturuyorum yani artvine ilk giriş yapan veya çıkan bizim apartmanı görüyor şu iş hayırlsıyla bi bitsin balkona üstünde güzel, anlamlı bir yazı olan bayrak asmak istiyorum .trabzonda bu işi nerede yaptırabilirim.yardımlarınızı bekliyorum
                          - Şu iş bir hallolsun kralını yaparız merak etme sen
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• aziz yıldırım maçlarda ona buna küfrederken hakem odalarını basarken şekeri hiç yükselmiyordu da şimdi noldu çok enteresan
                            http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gitsin feneri tutsun beyefendi. İlla birilerine sallayacak diye fener i savunanlardan nefret ediyorum. Özellikle kendilerine trabzonlu diyenlerden çokm daha fazla.
                              Nihat Genç Fener'i savunmamış. Yazıyı nasıl okuyup da o anlamı çıkarabiliyorsunuz ben anlayamadım ? Denedim olmuyor bir türlü...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Bu gece azize metrisi boylayacak
                                Kaynak: kalbim
                                Şemsiyeden kurtuluş yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X