Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hakimi bayiltsakta biz atsak iceri azizide gelsek mübarek. neydi bu

Yorum

• Mesajım silinmiş, eyvallah...
      Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Aslında serbest bırakılması da işimize gelir. İçerdekiler isyan çıkarır, itirafçı olurlar
        Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Yattara kupayi elinde tuttugu ani görebilsem ben sanirim kalbden giderim. Ben daha 6. sinifa giderken Okulda her yere Yattara yazardim Ve o zamandan Arkadaslar Yattara Videosunu gördügünde, hala sasiyorlar. Bence ne kadar az da oynasada, bunu hak etti Yattara !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Tacmiiiin, Gokhaaaan, beni duyormusuuuuz"
              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Bana öyle geliyor ki kararın açıklanması günün ilk ışıklarına kadar sürecek.

Saat yediyi bekliyor olmasın hakim bey, geçen hafta aynı saatte evinden alınmıştı azizim tam 1 hafta sonra yeni evine postalamayı düşünüyordur...

Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• ula aziz bu işin öbür dünyası da var...Ordaki sorguda zırt pırt hastalandım da diyemeyeceksin..ambulans yok güzel güzel hemşireler yok... Metris de yok cehennem var... Sen bence uzatma git babalar gibi metrisinde yat tadını çıkart...Öbür dünyada pek kolay olmayacak işin....
                  En son Ömer TOPAL tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 02:24.
                  volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    acuna tavsiye... sike dolayisiyla fenerbahçe yönetiminden dışarıda olanlarla survivor adasi ceksin... kim hakli kim haksiz anlayalim...
                    Survivor'u birak, acunuda almalilar aslinda iceri..

Sike'nin tvdeki yüzü o...

Yorum

• devlet yarınki yürüyüş için ne düşünüyor ve planliyor acaba

Ve bu gecenin yarına etkisi üzerine ...

Yorum

• İlk olarak cotanak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.youtube.com/watch?v=gm4et2_wnZM

Yattara kupayi elinde tuttugu ani görebilsem ben sanirim kalbden giderim. Ben daha 6. sinifa giderken Okulda her yere Yattara yazardim Ve o zamandan Arkadaslar Yattara Videosunu gördügünde, hala sasiyorlar. Bence ne kadar az da oynasada, bunu hak etti Yattara !
                        Katiliyorum
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu mahkeme ne zaman biter tahmini bir saat yok mu?
                          3-4 olmadı en kötü ihtimal 5 i bulur abi bence...
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gitsin feneri tutsun beyefendi. İlla birilerine sallayacak diye fener'i savunanlardan nefret ediyorum. Özellikle kendilerine trabzonlu diyenlerden çokm daha fazla.
                            Dengesiz birinin dengesiz çıkışları boşver...

Yorum

• Ortami yumusatma ve hastane numarasiyla sabaha karsi ambulansla metrise götürebilirler.Su an itibariyle forumlarindada cok kalabalik oldugunu söylüyorlar,
                              BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Ulan bu adam o kadar lig yarışında heyecanlanıp hastahaneye gitmedi de şimdi 5-6 günde 4-5 kere hastaneye kaldırıldı.

Maçların sonuçlarını bildiğini burdan anlayın işte Alın size en sağlam delil.

Yorum

Yükleniyor...
                                X