hakimi bayiltsakta biz atsak iceri azizide gelsek mübarek. neydi bu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Yattara kupayi elinde tuttugu ani görebilsem ben sanirim kalbden giderim. Ben daha 6. sinifa giderken Okulda her yere Yattara yazardimVe o zamandan Arkadaslar Yattara Videosunu gördügünde, hala sasiyorlar. Bence ne kadar az da oynasada, bunu hak etti Yattara !
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
Bana öyle geliyor ki kararın açıklanması günün ilk ışıklarına kadar sürecek.
Saat yediyi bekliyor olmasın hakim bey, geçen hafta aynı saatte evinden alınmıştı azizim tam 1 hafta sonra yeni evine postalamayı düşünüyordur...
Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
ula aziz bu işin öbür dünyası da var...Ordaki sorguda zırt pırt hastalandım da diyemeyeceksin..ambulans yok güzel güzel hemşireler yok... Metris de yok cehennem var... Sen bence uzatma git babalar gibi metrisinde yat tadını çıkart...Öbür dünyada pek kolay olmayacak işin....En son Ömer TOPAL tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 02:24.volkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacuna tavsiye... sike dolayisiyla fenerbahçe yönetiminden dışarıda olanlarla survivor adasi ceksin... kim hakli kim haksiz anlayalim...
Sike'nin tvdeki yüzü o...
Yorum
-
İlk olarak cotanak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/watch?v=gm4et2_wnZM
Yattara kupayi elinde tuttugu ani görebilsem ben sanirim kalbden giderim. Ben daha 6. sinifa giderken Okulda her yere Yattara yazardimVe o zamandan Arkadaslar Yattara Videosunu gördügünde, hala sasiyorlar. Bence ne kadar az da oynasada, bunu hak etti Yattara !
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mahkeme ne zaman biter tahmini bir saat yok mu?And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGitsin feneri tutsun beyefendi. İlla birilerine sallayacak diye fener'i savunanlardan nefret ediyorum. Özellikle kendilerine trabzonlu diyenlerden çokm daha fazla.
Yorum
Yorum