Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnşallah son kez yazıyorumdur.

YETER ARTIK !

Bak fenerbahçeye,

Başkanları, suçlamalara cevap dahi veremiyor her soruda rahatsızlanıyor. İçerde,
    Asbaşkanları, hukukçu olduğu için durumun vehametini anladı ufakta olsa itiraflara başladı. İçerde,
    Yönetim Kurulu Üyesi kaçarken yakalandı. İçerde,
    Muhasebe müdürü hesabı kitabı tutturdu bugünleri tutturamadı. İçerde,
    İdari personeli, her yerde çanta taşımaktan yorgun düştü. İçerde,
    Eski futbolcu kaptanları, şike parasından bile komisyon alırken yakalandı. İçerde,

Bu adamlar "suçsuzuz, temiziz" diye ortalığı yıkacaklar.

Gel Trabzonspor'a

Başkanın "burdayız ne zaman isterlerse ifade veririz" dedi dışarda,
    Asbaşkanın "ne ifadeye çağırdılar ne de soru sordular" dedi dışarda,
    Teknik Direktörün "üzerimize düşen bir şey varsa soruşturmaya elbette yardımcı oluruz" dedi dışarda.

Çıkalım "biz suçluyuz siz yanlış anladınız" mı diyelim ?

fenerlileri anlarım da, SİZ TRABZONSPORLULAR HALA NEYİN PEŞİNDESİNİZ !

hersey güzelde dostum
    söyle artik giris sayfasindan okkali bi bildiri yayinlasagik artik

magdur olan bizik öylesine izliyoruz

artik haykiralim ya hakkimizi isteyelim

arkadaslar o teneke bize verilmesede olur diyorlar ama bence o kupa ts in tarihinde kazandigi en kutsal kupa
    stadin girisinde sergilenmeli
    altinada senin icin türk futbolunu bilen temizledik yazmaliyiz
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bence Bundan Sonra Azizi Hastanedemi Postanedemi Bunla fazla takılmayalım
      Olay anlaşılmıştır,Yöneticileri Tutuklanan Aziz de Tutuklanacaktır.
      Şike yaptığı artık kesindir.
      şU BİR GERÇEKKİ evine gitmeyecek Ya Polis Gözetiminde Hastane köşelerinde kalacak
      Yada GARDİYAN gözetiminde Hapsanede kalacak.
      Beğenmedi İse Bi taraflarına Pul yapıştırmak İçin Postanede kalsın.
      Ligler Başlayacak bence artık enerjimizi Takıma harcamaya çalışalım
      Hem Bundan Sonra Bankasya Takımın Muhatap almayın
      Onlar Tavşanlı Linyit.
      Akhisar belediye
      Antep belediye
      Güngören belediye
      Ve Çok sevdikleri DENİZLİ sporla başbaşa kalsınla
      Denizli Şike yaptı diye 2 gün önce ortalığı ayağa kaldıran AZİZ İN TAKIMI Denizliye nasıl gidecek onu düşünsün.Orda Şu anda zaten Düşman rakipleri var bir sürü Hazır bekliyorlardır yerini ayırttılar
      FB nin maçlarını izlemek artık 1 tl 2tl sudan ucuz olacak Bunun tadını çıkartın.
      Neticede Hakkımızı gasbettiler Şampiyonluk verilmese bile (mahkeme sonucu beklenipte geç verilirse) o Şerefsizlerin Hastal Ceza evinde yatmaları,Emniyette sorgulanmaları,Araçlara bindirilip emniyete hapse götürülmeleri onlara yeterde artar bile
      Bak Trabzonspor ne kadar büyük kulüp AZİZ bize karşı işbirliği için
      Fenerasyonu ayarlıyor yetmiyor
      Hakemler ayarlanıyor yetmiyor
      Medya hazır yetmiyor
      Futbolcular satın alınıyor yetmiyor
      Siyasi destekler yetmiyor
      Generalleri maça götürmesi yetmiyor.
      Tüm Bunlara Rağmen Hiç sevmediği GS Kulübü başkanından bile yardım istiyor
      O kadar güçlüymüşüzki farkında değiliz Adnan Polatla görüşmesi ile bunu farediyoruz.
      Tadını Çıkartın artık takıma zaman harcamanın vakti geldi
      Ben İlk formamı aldım.
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Anlattıklarına inanamayacaksınız"
        Yıldırım’ın 2005’te şike ile ilgili Meclis Komisyonu’na anlattıklarına inanamayacaksınız!

TÜRKİYE emniyetin ortaya çıkardığı şike operasyonuyla çalkalanadursun, konu çok değil 6 sene önce de Türk futbolunun içinde bugün de yer alan aynı kişiler tarafından Meclis’te dile getirilmişti. Hem de ayan beyan.. Türk Sporunda şike, şiddet, rüşvet ve haksız rekabeti araştırma adıyla kurulan komisyon, o dönemde 74 kişiyi dinlerken, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da bu isimlerin arasındaydı. Türk futbolunda çözülmesi gerekenleri uzun uzun anlatan Yıldırım şimdi şike soruşturmasının odağındaki isim.

22 Mart 2005’te yani 6 yıl önce komisyonun karşısına çıkan Yıldırım, konuşmasında “2004 sezonunda son 8 haftaya girerken sayın bakan Mehmet Ali Şahin kulüpleri topladı. Orada şike ve teşvikle konuşmalar yapılırken Devlet bu işe Meclisiyle, her şeyiyle el koysun diye çağrı yaptım. Görüntü yine hakem atamalarıydı. Belirledikleri isimleri istedikleri yere atamalar.... Trabzon-G.Saray maçında açıklanan hakemin bir gün sonra değiştirilmesi. Bunun gibi çok olay var. Eğer Türk sporunda kirlenme varsa bu kirlenme Federasyon kanalıyla yapılmıştır” demişti.

‘HATIR ŞİKESİ SAHADA’
        YILDIRIM şike, hatır şikesi ve görevde bulunduğu süre zarfında böyle bir olaya tanıklık edip etmediği ile ilgili bir soruya ise şu yanıtı vermişti: “Hatırı bilmiyorum, o saha içinde oluyor diyorlar. Sayın bakanla yaptığımız ve tüm kulüp başkanlarının katıldığı ve federasyon başkanında bulunduğu toplantıda teşvik priminin serbest bırakılmasını isteyenler de vardı. Geçen sene ocak ayında çıkarılan kanunla veya federasyonun yayınladığı talimatlarla teşvik primi suç unsuru haline getirildi. Daha önce bunlarla ilgili bir şey yoktu.

Vatan gazetesinin haberine göre, siz bunu yargıladığınız zaman, gidip de 10 sene, 20 sene önceden başlamanız lazım yargılamaya. Ki, buna da zaten imkân yok artık ve bugünden milat çekip, bu federasyonlara milat çekip, bu işi kapatıp, geleceğe ne yapmamız lazım ona karar vermemiz lazım. Bundan sonra olmaması için, benim görüşüm, geçmişle ilgili, şu oldu bu oldu, bunları kapatmak lazım. Geleceğe sağlıklı bakmak...” ‘
        İlla kazanacağım dersen bazı şeyler olur’
        AZİZ?Yıldırım, Meclis’teki konuşmasında F.Bahçe’de ‘her zaman birinci olmalıyız’ gibi bir şartlanmışlığın olmadığını da ifade ederken, “İlla kazanacağım dersen bazı şeyleri yapabilirsin” sözleriyle rüşvet ve şike ile haksız rekabetin yaşanabileceğine işaret etmişti.

F.Bahçe Başkanı ayrıca “Kim ne biliyorsa çıkıp diyecek ki ben bunları biliyorum kardeşim. Üç maymunu oynamak yok. Ortaya bir laf atıp sonra çekileceksin. Ortalık karışacak sen mutlu olacaksın. Öyle bir şey yok” diyerek teşvik iddiasında bulunanları ispata davet etmişti.

*

Sende nasıl bir sindirim sistemi varmış be adi herif..
        En son Murat 61 tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 10:27.
        Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu şerefsizin tutuklanmasının TFF'nin karar vermesiyle pek alakası olmamalı bence. Herşey ortada, ha şimdi tutuklandı, ha sonra tutuklandı, ha hiç tutuklanmadı, sonuçta şike yapılmış, TFF bunu beklemeden karar vermeli.
          bu şerefsiz tutuklanmadan dosya üzerindeki gizlilik kararı kalkmıyor bunun için dosyalar tff gitmiyor dosya olmadan da tff karar veremiyor
          bu arada bu adamın hasta olduğuna beni kimse inandıramaz mübarek "domuz gibi"
          !

Yorum

• yav bunların anaları mezerdan çıkıp gelse gene bunları kurtaramazalar amsal var adamlar hersene şanpiyonlar liginde final oynuyanı düşürdü federasyon kim azize kim fener kim

Yorum

• Şimdi Cumartesi veya Pazar günü bir gelişme olmayacak mı çok durgun başladı gün , bir karar verilmeyecek mi aziz için ?
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• cakiri istedigini itiraf etti acaba cakir istifa edecek mi. Hakemlerin alexin yaninda oksurdugunde faul calmalari da belli oluyor. Bizim oyuncularin kafalari bacaklari sakatlanirken hakemler devam diyordu. onurun sakatlanma pos nr yapiyor bile diyorlardi serefsizler. Hakkimizi istiyoruz fb kümeye Azizin iceriye ve Sampiyonlugumusu verin bize. 96 da caldilar 2006 aldi caldilar ama 2011 calmalarina polisimiz isin vermedi insallah tff hakkimizi verecek
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• "Hileli malın marka değeri olur mu?" Tanıl Bora ...

Şahane...
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bence Deliller medyaya verilmeli artık.Bu fb lilerin ve istanbul medyasının iyi bi susması lazım
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben duydum abi ntvspor canlı yayın yaptı sabah hastane önünden ya bugün gidecek ya da doktor raporu beklenip pazartesi gidecek tff karar vermesini geciktirmek için yapılıyor bunlar
                      İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu şerefsiz tutuklanmadan dosya üzerindeki gizlilik kararı kalkmıyor bunun için dosyalar tff gitmiyor dosya olmadan da tff karar veremiyor
                      bu arada bu adamın hasta olduğuna beni kimse inandıramaz mübarek "domuz gibi"
                      Bunu bilmiyordum. Peki neden dosya üzerindeki gizlilik kararı onun tutuklanıp tukuklanmamasına bağlı?

Yorum

• Asıl şike bu seneki değildir,2005de çalınan şampiyonluktadır.Cem papila denen adi herifi tvde konuşturacağınıza alında konuşturun bakalım neler çıkıyor.Baksanıza nasılda üzgün aziz babası içerde diye.

Yorum

• Adnan Polat: (Beşiktaş’ın Fenerbahçe’ye İnönü stadında 4-2 yenildiği maçla ilgili olarak yaptığı değerlendirme) Maçı da istediğin gibi aldın, eğer üç olsa maç dönmezdi.
                          - Aziz Yıldırım: Bu üç büyüklerden birinin şampiyon olması lazım, olamazsak bu Anadolu ile başedemeyiz, haberiniz olsun.
                          - Adnan Polat: Ama bu federasyondan ben memnun değilim.
                          - Aziz Yıldırım: Tamam da bu Trabzon’un falan gö..... kalktı.
                          - Adnan Polat: Ama federasyon bunlara yol veriyor.
                          - Aziz Yıldırım: Yarın Kayseri de kalkar, ötekide kalkar, hepsi kalkar.

Ah azize ah.. Zamanında Trabzon'un neyinin kalktığını iyi anlasaydın bunlar başına gelmezdi. Şimdi bu acıyı cekmezdin. Acı varmı acı....!!!!
                          Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)

Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...

Yorum

• bu adamın tutuklanması lazım yoksa federasyon karar veremeyecek...

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunu bilmiyordum. Peki neden dosya üzerindeki gizlilik kararı onun tutuklanıp tukuklanmamasına bağlı?
                              Geriye tek o kaldı ondan.
                              Aziz de bitti mi tamamdır.

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu adamın tutuklanması lazım yoksa federasyon karar veremeyecek...
                                Bunların yöneticileri içerde nasıl karar veremeyecek. Kanun; herhangi bir yöneticinin olaya karışması diye geçiyor. Fazlası var içerde zaten. Bu girmese bile bunların ligden düşmesiyle ilgili karar verilmeli; ancak tff hala bunları alt lige göndermemek ve şampiyonlar ligine göndermenin yollarını arıyor.. Zaten adamlar Fener'in adamı(TFF), Aziz onları oraya toplamış.
                                En son tturan tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 10:36.

Yorum

Yükleniyor...
                                X