Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeniden UEFA'yı mail bombardımanına tutma zamanı geldi galiba...

Bihaberimiz demek, Türkiye'de kafasını kuma gömenlerle aynı zihniyette olmak demek
    evet bencede yeni bir kampanya ise yarar
    ilk yazdigimdaki gibi gercekden bizi 3 sene mesgul ettiniz ama artik pek bisey yok diyorlar

bu isin arkasinda oldugumuzu hatirlatmak bence iyi olur
    ama hukuk kurulunada danismak gerek, atilla dilaver zarar verdigini dedikden sonra bu isler dindi, hangi tür zarar verdigini bilmek gerek

yeni bir cözüme sürecek firkirler icin iletisime ihtiyacimiz oldugunu düsünüyorum, malesek hukuk kurulu kendi kafasina göre takiliyor, gruplar kendi kafasina göre takiliyor, artik taraftar bilen kendi kafasina göre takiliyor
    en güzel örnegi dün bizdik

beraber olmazsagik, kulüp liderlik yapmassa bise olacagi yok, ancak hukuki girisimlerin sonunu bekleriz

İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anlamadığım şey; Türkiye'nin önemli ! bir takımı bir b.k yemiş.Ama bizler bunu dünyaya anlatmakta bile yetersiz kalmışız
    Bizler derken Avrupa'da yaşayan bir avuç vefakar taraftarımız ile,UEFA'yı FIFA'yı mail-faks yağmuruna tutan taraftarımız hariç.
    abi konuyu herkes biliyor, basin mensuplari yinemi bu konu diye cikis yapti
    onlarda sikilmis
    yeni bir kivilcim lazim
    onlara bu konuda yine ekmek oldugunu düsündürmeliyiz

unutmusum
    senez erzikin uefadan cikmasindan memnun olanlar icin
    artik full mesai fifa icra(türkce kurulun ismi bu oldugunu düsünüyorum) kurulunda olacakmis
    faz gazetesinden bir muhabir söyledi

yani onlar son hiz fifada lobby isine girismis, biz uyuyoruz
    yavas yavas yasadigim hayal kirikligini anliyorsunuzdur
    blatter fifasindan bize ekmek olacagini düsünmüyorum
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.03.2015, 11:34.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet bencede yeni bir kampanya ise yarar
      ilk yazdigimdaki gibi gercekden bizi 3 sene mesgul ettiniz ama artik pek bisey yok diyorlar

bu isin arkasinda oldugumuzu hatirlatmak bence iyi olur
      ama hukuk kurulunada danismak gerek, atilla dilaver zarar verdigini dedikden sonra bu isler dindi, hangi tür zarar verdigini bilmek gerek

yeni bir cözüme sürecek firkirler icin iletisime ihtiyacimiz oldugunu düsünüyorum, malesek hukuk kurulu kendi kafasina göre takiliyor, gruplar kendi kafasina göre takiliyor, artik taraftar bilen kendi kafasina göre takiliyor
      en güzel örnegi dün bizdik

beraber olmazsagik, kulüp liderlik yapmassa bise olacagi yok, ancak hukuki girisimlerin sonunu bekleriz

abi konuyu herkes biliyor, basin mensuplari yinemi bu konu diye cikis yapti
      onlarda sikilmis
      yeni bir kivilcim lazim
      onlara bu konuda yine ekmek oldugunu düsündürmeliyiz

unutmusum
      senez erzikin uefadan cikmasindan memnun olanlar icin
      artik full mesai fifa icra(türkce kurulun ismi bu oldugunu düsünüyorum) kurulunda olacakmis
      faz gazetesinden bir muhabir söyledi

yani onlar son hiz fifada lobby isine girismis, biz uyuyoruz
      yavas yavas yasadigim hayal kirikligini anliyorsunuzdur
      blatter fifasindan bize ekmek olacagini düsünmüyorum
      Ertem ŞENER denen it, konu şike ve şikebahçe olunca hemen konuyu değiştiriyor.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Unutturamayacaksınız şerefsizler
        Sürekli kafanıza gözünüze sokacağız şikeyi
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• sikecilere emenikenin yaptiklarini soruyorsun. verdikleri cevap ama x'te böyle yapti. x söyle yapti diyorlar

zaten nerde görülmüs hirsizin ben hirsizim dedigi

Yorum

• klasik biz yaptık ama onlarda yaptı savunması. adamlar şike yaptıklarını itiraf ediyor farkında değiller
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Hırsızın hiç mi suçu yok
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• su atilla dilaveri dedigi 10 gün bugün dolmadimi ?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  su atilla dilaveri dedigi 10 gün bugün dolmadimi ?
                  Evet doldu
                  Haber yok mu yahu?
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Hayatımda beklemekten bu kadar yorulduğum bir konu daha öne yaşamadım.

Olsun. Trabzonspor aşkı için pes etmek yok.

Trabzonspor'luluk bunu gerektiriyor.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Fransa Ligue 2'de mücadele eden Nimes takımı, şike yaptığı gerekçesiyle gelecek sezon 3. Lig'de mücadele edecek.

bunu seyretmemiştim, bu SE ne şerefisz arkadaş ya..

Yorum

• Televizyonlarda her şeyden bahsedilir şikenin ş'si geçmezken Turgay Demir kaç gündür şikeyi nasıl örtbas ettiklerini söylüyor. Hoş, o da ancak Beşiktaş'ın canı yanınca girdi bu mevzulara, yoksa bu kadar feveran etmezdi ama olsun, o da bişeydir. Adam en azından cesur, bu gerçekleri söylemek, hele de atv'de söylemek herkesin yapabileceği iş değil.
                        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Fenerlilerin hepsi öyle. Bugün bir arkadaşla tartıştık tek dediği sadece biz mi yaptık
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Şıkenin Ş diyen kovuluyor erman toroğlunu cok sevmesemde konusanlardan biriydi ama adami tvlerden kovdular. Hirsiza hirsiz diyemiyoruz
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şıkenin Ş diyen kovuluyor erman toroğlunu cok sevmesemde konusanlardan biriydi ama adami tvlerden kovdular. Hirsiza hirsiz diyemiyoruz
                              eve hırsız girerse sakın hırsız diye bağırma polis içeri atar birilerine bir şey mi ima etmek istiyorsun diye. ülke bu hale geldi işte... bi ara Türk bayrağı ile dolaşmak provake etmekti.

ırkçı ve şikeci emre düştü yine tv'lere gerçi düşse ne olacak birileri arkasından tutuyor bu yüzsüzlerin düşmesin diye onlarda istedikleri gibi kusuyor şike yapmak serbest, küfür etmek serbest, ırkçılık serbest cezası yok nasıl olsa.

ama bu devran değişir güç hep aynı yerde kalmaz doğanın kanunudur bu o zaman diz çöküp ağlayacaksınız
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eve hırsız girerse sakın hırsız diye bağırma polis içeri atar birilerine bir şey mi ima etmek istiyorsun diye. ülke bu hale geldi işte... bi ara Türk bayrağı ile dolaşmak provake etmekti.

ırkçı ve şikeci emre düştü yine tv'lere gerçi düşse ne olacak birileri arkasından tutuyor bu yüzsüzlerin düşmesin diye onlarda istedikleri gibi kusuyor şike yapmak serbest, küfür etmek serbest, ırkçılık serbest cezası yok nasıl olsa.

ama bu devran değişir güç hep aynı yerde kalmaz doğanın kanunudur bu o zaman diz çöküp ağlayacaksınız
                                Ülkeyi ve futbolu bu hale getirenler utansın.

Millet aslında her şeyin farkında. Susanlar çıkarcı olduğundan ses çıkartmayıp nemalanıyor.

Yani, mücadele dürüst insanlarla namussuzların arasında.

Yoksa, emin olun şikecilerin de diğerlerinin de ne yaptığını 3-5 gözü kapalı fanatik lavuk dışında herkes anladı.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X