Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bide korkuyorlar nedirlan ) sanki uefa bizi yolladı disipline
    varsa meramınınzz gidin mahkemeye gülüm

Yorum

• Nedense bu tur aciklamalar sonrasinda semsiyenin ucunu goruyorum Birde bu Gabric bizim o sezon Ankaragucuye kiraladigimiz Gabric degilmi hani su bize 61.dak gol atan ve onun golun sayesinde 2 puan kaybetmistik.

Yorum

• Bizim Kulübün atacağı adım belli..

hergün bunların bir tapesini yayınlayacaksın..

aziziin .ikevim böyle fenevbahçeyi dediği bülonun kadın pazarladığı sürülen tarlaları inşaat işçisi kaheyi daha nicelerini
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• ben şunu anlıyorum aslında,

şimdi bu dallamaların elinde deliller var ve 3 yıldır bu dellilleri piyasaya sürmemişler, şimdi nedense birden kuş kadar olan akıllarına gelivermiş öylemi
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• "Kiralik olarak gidip TS-A.Gucu macinda gol atan Gabric mi?" Diye sorarlar adama

Yorum

• Uzun Pantolonlu adam

Nasıl güleyim, şaşırdım...

Yorum

• bence en buyuk eksik onceki sayfalarda bir arkadasin da bahsettigi bir sayfalik vurucu ozet ''sike kunyesi''

farkli zamanlarda boyle havlayip sacmaladiklarinda herkesin anlayacagi ve sesini cikaramayacagi bir surec ozetine ihtiyacimiz var

Mahkemede olanlar,aktif futbolculari da iceren cezalilar listesi,sikeciye sike demis mahkeme ve kurumlarin tam listesi(hatta tesebbus etmistir diye kiviran etik kurulu da dahil),Trabzonumuzun 3 Temmuzdan cok once bu olayi bangir bangir duyurmaya calistiginin resimli kronolojisi(mesela gunahlarin takimi pankarti-tarihi) bu ozette yer almali

Ote yandan 0-6 yas grubuyla muhatap oldugumuz icin su ifadenin de en yukarida yer almasi gerekir
                ''Iddia ettiginiz her yalan tamamiyle dogru olsaydi bile sizin sozunuzle Trabzonspor bu tesvige(ki sikenin tesebbusunun tesebbusu oldugunu bile iddia dahi edemiyorlar) tesebbus bile edememis ve de itirafinizla 82 helal puan almis durumdadir.Delil diye bahsettiginiz tapelerdeki kendi durumunuzda ise bu is Aralik 2012 de baslamis ve dunya tarihinin en uzun sikesi olarak kayda gecmistir''

Buna sahsen zamanim yok ama BMNnin on ayak olup boyle pratik bir ozeti lazim olan durumlarda yuzlere carpmak icin hazir bulundurmasi gerektigini dusunuyorum.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim Kulübün atacağı adım belli..

hergün bunların bir tapesini yayınlayacaksın..

aziziin .ikevim böyle fenevbahçeyi dediği bülonun kadın pazarladığı sürülen tarlaları inşaat işçisi kaheyi daha nicelerini
                  Oyle bisey yapsinlar daha da laf etmem IHO'ya

ozellikle de s... bovle fenevbahceyi olan tapeyi

Yorum

• Bu salaklarda yüz olsa utanma olsa onca yaptıkları şerefsizlikten sonra insan içine çıkamazlar ama ar damarları çatlamış..

Burdan sevgili başkan ihoya teklifimdir kendisine mualif biri olarak diyorumki her gün resmi siteden bir tape yayınla tape başına fazladan bir gün başganlık sana helali hoş olsun..

Namussuza annladığı dilde konuşacaksın başka yolu yok....
                    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Kılıçlar çekildi. Soguk Savaş ayyuka çıktı

Sivas- Fener - Eskişehir ittifakı karşısında TERTEMİZ TRABZONSPORUMUZ.

Yorum

• arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş..

taraftarlarını kandırma devam ediyor..

3 sene önceki haberi servis edenlere inanan gerzekler..
                        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Kulupten su sikeci kardeslere cok sert bi cvp vermesini bekliorum
                          Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Bu şikebahce ne kadar komik yahu

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bırakın ümitlensinler istemedikleri olunca yaşadıkları acıyı seyretmek biz Trabzonspor lular için ayrı bir zevk olsa gerek
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yayinlayin su şikecilerin tapelerini bakalim ne bok yiyorlar

Az once haberler de Yargitayin verdigi bi kararin haberini verdiler

Haber şoyle "hangi suctan dinleme yapilirsa yapilsin eger baska bir suc ortaya cikarsa bunuda delil olarak kabul etmisler"

Yorum

Çalışıyor...
                                X