Neye gülerim biliyor musunuz? Bu hafta bjk yenerken bjknin defans oyuncularından birisi penaltı yapıp kırmızı yesin, sonra bjk yenilsin. (Ferrari olayı gibi)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Volkan Konak, “Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile makas açılıyor. Bu çok can sıkıcı bir olay. Karamsarlık bize yakışmaz ama Trabzonspor’un her geçen gün geriye gittiğini düşünüyorum. Çok da ışık görmüyorum” dedi. Karadeniz müziğinin güçlü sesi ‘Kuzey
birde kendini sorgulasan şike sürecinde ben ne yaptım diye...
o zaman bizde sana dediklerinde sonuna kadar haklısın desek...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.haber61.net/volkan-konak-...di-218039h.htm
birde kendini sorgulasan şike sürecinde ben ne yaptım diye...
o zaman bizde sana dediklerinde sonuna kadar haklısın desek...
Haklı da...
Sen davana sahip çıkma,sonra da beni eleştir niye arkamızda durmadı diye....
Haklı adam..
Gerisi boş...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni bir tartışma konusu başlatmak istemiyorum ama,şike sürecinde,davasına sahip çıkmayıp kupasına el koyanlara sandıkta destek veren Trabzon halkının amigoluğunu niye yapayım dedi.
Haklı da...
Sen davana sahip çıkma,sonra da beni eleştir niye arkamızda durmadı diye....
Haklı adam..
Gerisi boş...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamın dediklerine lafım yok, sadece kendiside bu süreçte hiçbirşey yapmadı iğneyi önce kendisine batırsın demek istedim
Tek başına şovalyelik mi yapacaktı adam?
Şu anlam çıkarılmasın yazdıklarımdan.Konak'ı savunmaya çalışmıyorum,mesele bunları kimin söylediği değil....
Çok iyi hatırlıyotum o zamanlar.
Candaş Tolga Işık diye bir gazeteci var.Kanal Türk'te bir programa çıkmıştı,izlemiştim.
Orada şu ifadeyi kullandı:
Trabzon halkı,kupasını çalanlara gereken dersi verip,Volkan Konak arkamızda durmadı deseydi hak verirdim ama onlar sahip çıkmadıktan sonra ben ne yapabilirim....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladım da o da diyorki,bu kupanın asıl sahibi Trabzon'da yaşayanlar, kupasını vermeyenleri destekledikten sonra ben ne yapabilirim diyor....
Tek başına şovalyelik mi yapacaktı adam?
Şu anlam çıkarılmasın yazdıklarımdan.Konak'ı savunmaya çalışmıyorum,mesele bunları kimin söylediği değil....
Çok iyi hatırlıyotum o zamanlar.
Candaş Tolga Işık diye bir gazeteci var.Kanal Türk'te bir programa çıkmıştı,izlemiştim.
Orada şu ifadeyi kullandı:
Trabzon halkı,kupasını çalanlara gereken dersi verip,Volkan Konak arkamızda durmadı deseydi hak verirdim ama onlar sahip çıkmadıktan sonra ben ne yapabilirim....2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
Fbli sanatçılar toplanıp taraftarı üzerinde algı operasyonları yaparken Trabzonsporlu sanatçılar fbli hayranlarıyla ters düşmesinler diye orta yolu bulmaya çalıştılar. Hatta daha da ileri gidiyorum Koç, Sarar gibi fbli godamanları kızdırmak gelmedi işlerine.
Trabzon halkı suçluysa sanatçısı iki kat daha suçludur bana göre. Ben bir birey olarak sabahtan akşama kadar şikeyi konuşsam, toplumun gözü önünde bulunan insanların tek bir açıklaması kadar etki edemem kamuoyunda. Bu işi en başta Trabzonsporlu geniş kitlelere hitap eden kişiler ele almalıydı. İbrahim Ertürkün kendi çapını aşan mücadelesini bir gözünüzün önüne getirin. Bu işle uğraşmaya başladığından iki sene sonra medyaya yön vermeye başladı adamcağız.
Volkan Bey ve diğerleri bunu iki saatte başarabilirdi. Ama yemedi işte bi tarafları, yukarda söylediğim sebeplerden dolayı...En son ibrahim tarafından düzenlendi; 18.05.2015, 09:33.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İstedikleri zaman aydın geçinip biz toplumun önündeyiz, onların önderleriyiz derler, işlerine gelmediği zaman toplum yapmadı ben ne yapabilirim derler. feybeli sanatçılar o dönemde ne yaptı bizimkiler ne yaptı? feybeli siyasetçiler ne yaptı, bizimkiler ne yaptı? Hem o Trabzonspor'dan istifa etmedi mi daha ne konuşuyor hakkımızda? O yine Mimoza Çiçeğim'i söylesin name yapsınTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Volkan Konak seçim zamanı yaklaşırken şovmenlik yapmış. Sadece tek parti değil şikecilerin altına yatan üç parti de aynı şeyi yaptı. Bu şehri alternatifsiz bırakanlar asıl kendileri. Volkan Konak gibi sanatçılar bu millete yol göstermeliydi. Aralarından gerekirse aday çıkartmalıydılar. Suçlamak en basiti sen Karadeniz'in önde gelen sanatçılarından biri olarak ne yaptın?Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
Yorum
-
Sadri Baskan zamaninda daha cok şike konusu cikiyordu bazi hatalari olsa bile ama şu truva ati geldiğinden beri adam bu konuyuda nerdese bitirdi. Agzindan birtek Allah birdir dediğine inaniyorum Aziz Trabzon başina başkan birini tayin etse Iho dan iyisini bulamazdiYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Baskan zamaninda daha cok şike konusu cikiyordu bazi hatalari olsa bile ama şu truva ati geldiğinden beri adam bu konuyuda nerdese bitirdi. Agzindan birtek Allah birdir dediğine inaniyorum Aziz Trabzon başina başkan birini tayin etse Iho dan iyisini bulamazdi2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
Bence işini bilen biri olsa çok ilerleme olurduTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence işini bilen biri olsa çok ilerleme olurdu2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
Yorum