Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah şikebahçe bu sezon da UEFA'dan men alır.

Ağustos ayında böyle bir umudum var.

Kupamızın eninde sonunda verileceğine olan inancım ise tam.

Yeter ki bu işin peşinde olduğumuzu hissettirelim hırsızlara ve koruyucularına
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Sayfa boş kalmasın, hep üstlerde kalsın.

Bugünlük de iş bitti, paydos.

Görüşürüz kardeşlerim, ablalarım, abilerim, sizleri seviyorum.

Merak etmeyin.

O KUPA TRABZON ŞEHRİNE GELECEK.
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• aslında bu şikeciler yerel ligde herhangi bir ceza almasınlar ama her sene sonu yazın uefadan yerel ligde cezalarını çekmedikleri için avrupadan men alsınlar ve bu böyle seneler sürsün kudurp dursunlar en sonunda da yeter artık her gün öleceğimize bir gün ölelim diyip kendi kendilerini düşürsünler çok mu ütopik??
        Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aslında bu şikeciler yerel ligde herhangi bir ceza almasınlar ama her sene sonu yazın uefadan yerel ligde cezalarını çekmedikleri için avrupadan men alsınlar ve bu böyle seneler sürsün kudurp dursunlar en sonunda da yeter artık her gün öleceğimize bir gün ölelim diyip kendi kendilerini düşürsünler çok mu ütopik??
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İtalya'daki şike skandalı zaman aşımına uğramış (Juventus)

Umarım bizde öyle olmaz.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aslında bu şikeciler yerel ligde herhangi bir ceza almasınlar ama her sene sonu yazın uefadan yerel ligde cezalarını çekmedikleri için avrupadan men alsınlar ve bu böyle seneler sürsün kudurp dursunlar en sonunda da yeter artık her gün öleceğimize bir gün ölelim diyip kendi kendilerini düşürsünler çok mu ütopik??
              Hayır, bence çok gerçekçi

Ağustos ayında böyle bir beklentim var yine

UEFA'dan men bekliyorum, umarım her yıl men gelir de tff bunları düşürerek rahatlatır
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• 2010-2011 şampiyonluk kupamızı eğer fenerbahçeden alamıyorsak trabzonsporun süper ligde olmasının bir anlamı yok.Haklı olan şampiyonluk kupasını alamayan bir takım sitten sene şampiyon olamaz.

Yorum

• 2010-2011 sezonunda yapılan şikenin TFF tarafından cezalandırılmaması konusunda baş aktörlerden biri olan Servet Yardımcı, UEFA'nın yeni yönetim kurulunda yer alacak kadar oy alamadı. Bu sonuçla yeni dönemde Türkiye'yi UEFA'da temsil eden kimse kalmadı.

Şikebahçe kongre üyesiymiş hemde domuz
                  En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 24.03.2015, 20:09.
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Renktaş yeni girdim foruma,yeni gördüm kusura bakma.

http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/03/...yukaya-405828/
                    estaurla ne kusuru. sagol

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ''Fifa, uefa'dan Türkiye'deki şike davası ile ilgili tüm dosyaları istedi'' haberinin geleceği günü iple çekiyorum.

Edit: 6222. mesajıma denk gelmiş
                      öglenden beri disardaydim. simdik girdim yazini okuyunca birden heyecanlandim ta ki IPLE CEKIYORUMU okuyana kadar.

lütfen bir daha böyle yapmayin

Yorum

• Şike ile ilgili yeni gündem çalışmaları devam ediyor.
                        Tamamlanınca (ki; çok yakın zamanda) yeniden şike konuşulacak.
                        Atilla Dilaver twitterda yine tekrarlamış.Soru soran birine de UEFAdan falan değil kendi çalışmamız diye cevap vermiş.
                        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• su atilla dilaverin 10 gün dedigi ne zaman bitiyor? yarin yada persembe degilmiy?

Yorum

• türkiyenin hali ortaya cikiyor. gerci biliniyor ama bilmeyenler yada hayal dünyasinda yasayanlar arinc-gökcek tartismasini ve kuzu-gökcek görüsmesini (gerci montaj derler yine ) izlesinler.

birde enerji bakani yildiz, aile icinde böyle seyler olur. icimizde haletmeliyiz diyor.

tüm partiler kendilerine göre, adamina göre kanun yap/boz istiyorlar.

hepsi insallah can cekerek geberirler

Yorum

• Sabır taşı oldu insanlar....

Şu iş sonuçlansın artık....
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Burası anam avradım İstanbul ise orası da görnüm kaynım olsun İsviçre...Enflasyonu eksi olan ülke ama 1000'lik banknotları var.O kadar sıcak paranın döndüğü yere 0 lazım oluyor.Bu dernek İsviçre'de değil de İngiltere'de olsa belki bir şeyler olurdu malum 0'ı pek sevmiyorlar.Benjamin Franklin, bu davayı çoktan kapatmıştır.Böyle nikah tarihi atar gibi sağa sola tarih yazmanın da artık anlamı yok.

Eşkiyanın,hırsızın,arsızın memlekete,dünyaya hükümdar,hakan,cumhurbaşkanı,değişmez genel başkan olduğu yine onların adını ayak oyunu verdiği futbollarında Bonasera gibi gidip ''give me justice'' demekle de elde edebileceğimiz hiçbir şey yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X