Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tamam netice önemli ama benim için zamanda önemli sabır sabır bir yere kadar
    ağbi sabırda büyük mükafat var ne diyor RABbimiz ''İnnellahe meassabirîn'' ALLAH sabredenlerle beraberdir..

Yorum

• kimse kusura bakmasın ben en başından beri düşecekler diyorum
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Geçtiğimiz haftalarda yaşanan teknik direktör krizinin ardından şimdi de yönetimde yaşanan bazı sıkıntılar bir istifaya neden oluyor.

Uzun yıllardır Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nda görev alan önemli bir isim olan Şekip Mosturoğlu’nun yarın Başkan Aziz Yıldırım ile görüşerek istifasını vereceği öğrenildi.

Mosturoğlu’nun bu kararının ardında ise kulüp içinde ortaya çıkan yönetim kaynaklı dedikodular yer alıyor.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          CAS kararı kapı gibi,hiç bir şüphem yok.hicb ir korkumda yok.
          UEFA nın kıvıerma şansıda yok.
          siyasi irade bu işe artık karışamaz,ok yaydan çıktı arkadaşlar.
          inşallah dediğiniz gibi olur...
          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kimse kusura bakmasın ben en başından beri düşecekler diyorum
            yoo celalciğm bu sefer yedirmem sana

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya rok u baransuyu zaten hiç kale almıyordum. kac kere bunlara güvenmeyin diye de yazdım burdan. hepsi birilerinin kuklası.
              orda biri yok mu şunu diyecek. ne sahte delili? para transferleri sahte mi? arabada ele geçen paralar?
              e tapeleri de kabul ettiler bu konuşmaları yaptıklarını. başkanları hem mahkemede hem tvde milyonlar onunde kabul etti.
              daha neye dayanıp sahte diyeceksin?
              baransu döndümü bılmem ama rok tam bır serefsız ya cemaat ıle akp ters dusunce adam bır sanıyede döndu,beyaz tv de şike den gıydırırdı şikebahce ye bı anda sus pus oldu,,,uzuldugum tek sey boyle adamlar bu ulkede gazetecıyım tarafsızım dıye ortalıkta tv lar da dolasıyor,,,bazıları anlayamıyor ama şike davası ulkenın gercek yuzunu ortaya cıkardı gercı sadece bu ulke ıcın konusmamak lazım cok guvendıgımız uefa bıle serefsızlık yapmıs cas kararı ıle gorduk onu da,,,demekkı bu dunyanın duzenı her yerde aynı ya

Yorum

• bu şike formuna ne zaman gırsem celal kardesım burda ve dusecekler demıstır hıcbır gun olumsuz bırsey soylememıstır ) şike anıtı dıkemedık bari celal ın anıtını dıkelım bı yere

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu şike formuna ne zaman gırsem celal kardesım burda ve dusecekler demıstır hıcbır gun olumsuz bırsey soylememıstır ) şike anıtı dıkemedık bari celal ın anıtını dıkelım bı yere
                  unutmayın yeter abi anıta gerek yok

Yorum

celal mıllet terorıstın heykelını dıkıyo bırak da senın gıbı pıranta gıbı bı renkdasımızın heykelını dıkelım bızde şike anıtı dıkelım desek olmaz patron ızın vermez bılıyosun

Yorum

• ayrıca şike anıtınada gerek yok, kupa geldiğinde ona ayrı bir yer yapılıp ziyaretçilere açılabilir

Yorum

illa bir anıt dikilecekse o anıt benim olmalı çünkü her zaman karakalem ile yani belkalem hece hece dü-şe-cek-ler yazmışımdır ve ben buna layığım

Yorum

• zaten 4-5 arkadaşımız var her umutsuzluğa düştüğümüzde tekrar umutlarımızı yeşerten ve bu başlığı ayakta tutan...
                          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• arkadaşlar,
                            dün komsumuz buzdolabını değiştirecekti,ikna ettim koç ürünü aldırmadım,gitti başka marka aldı.bu 3 oldu bundan sonra şikeyi destekleyen bu kuruma su bile yok

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              celal mıllet terorıstın heykelını dıkıyo bırak da senın gıbı pıranta gıbı bı renkdasımızın heykelını dıkelım bızde şike anıtı dıkelım desek olmaz patron ızın vermez bılıyosun
                              Sağolasın abi Allah razı olsun iltifatların için benim içinde forumdaki bir çok kişi heykeli dikilecek kadar değerli insanlar

Yorum

ayrıca şike anıtınada gerek yok, kupa geldiğinde ona ayrı bir yer yapılıp ziyaretçilere açılabilir
                                o kupayı sehır merkezınde cok guzel bı sekılde sergılenecek sekılde durmalı ama sureklı orda dursun bızım muzeye gırmesın o kupa cunku hem ıbret-i alem olsun hemde o serefsızler kupayı kırlettı bızım muzeye gırmesın onların pıslıgı

Yorum

Çalışıyor...
                                X