İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Geçtiğimiz haftalarda yaşanan teknik direktör krizinin ardından şimdi de yönetimde yaşanan bazı sıkıntılar bir istifaya neden oluyor.
Uzun yıllardır Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nda görev alan önemli bir isim olan Şekip Mosturoğlu’nun yarın Başkan Aziz Yıldırım ile görüşerek istifasını vereceği öğrenildi.
Mosturoğlu’nun bu kararının ardında ise kulüp içinde ortaya çıkan yönetim kaynaklı dedikodular yer alıyor.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS kararı kapı gibi,hiç bir şüphem yok.hicb ir korkumda yok.
UEFA nın kıvıerma şansıda yok.
siyasi irade bu işe artık karışamaz,ok yaydan çıktı arkadaşlar.TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse kusura bakmasın ben en başından beri düşecekler diyorum
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya rok u baransuyu zaten hiç kale almıyordum. kac kere bunlara güvenmeyin diye de yazdım burdan. hepsi birilerinin kuklası.
orda biri yok mu şunu diyecek. ne sahte delili? para transferleri sahte mi? arabada ele geçen paralar?
e tapeleri de kabul ettiler bu konuşmaları yaptıklarını. başkanları hem mahkemede hem tvde milyonlar onunde kabul etti.
daha neye dayanıp sahte diyeceksin?
Yorum
-
İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu şike formuna ne zaman gırsem celal kardesım burda ve dusecekler demıstır hıcbır gun olumsuz bırsey soylememıstır) şike anıtı dıkemedık bari celal ın anıtını dıkelım bı yere
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleunutmayın yeter abi anıta gerek yokşike anıtı dıkelım desek olmaz patron ızın vermez bılıyosun
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleunutmayın yeter abi anıta gerek yokçünkü her zaman karakalem ile yani belkalem hece hece dü-şe-cek-ler yazmışımdır ve ben buna layığım
Yorum
-
İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecelal mıllet terorıstın heykelını dıkıyo bırak da senın gıbı pıranta gıbı bı renkdasımızın heykelını dıkelım bızdeşike anıtı dıkelım desek olmaz patron ızın vermez bılıyosun
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca şike anıtınada gerek yok, kupa geldiğinde ona ayrı bir yer yapılıp ziyaretçilere açılabilir
Yorum
Yorum