Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İsviçre'den yeniden yargılamaya objektif bir bakış

Mahmut Uslu , Ocak ayında başbakan Erdoğan yeniden yargılama için söz verdi

Tobias Schächte, İsviçre

Fenerbahce Istanbul soll den Titel 2011 gekauft haben. Das zumindest sah ein türkisches Gericht als erwiesen an. Nun hat Ministerpräsident Erdogan interveniert, und der Fall wird neu aufgerollt.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sektreter Mahmut Uslu ve Asbakan Deniz Tolga Aytöre başka olmak üzere yönetim kurulu üyeleri Türkiye Futbol Federasyonu'na Trabzonspor hakkında disiplin soruşturnması açılması için ziyarete gittiler.

Şu sıralarda gerçekleşen ziyarette Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu üyeleri Trabzon hakkında Mecnun Otyakmaz'ın yaptığı açıklamalar nedeni ile soruşturma açılması gerektiğini federasyon yetkililerine bildiriyorlar. Aziz Yıldırım, Mecnun Otyakmaz'ın ve Mehmet Yıldız'ın itiraflarının TFF tarafından dikkate alınması gerektiğini federasyon yetkililerine anlatıyorlar.

Sarı lacivertliler ayrıca bir dilekçe ile "Trabzonspor'un itiraflarla açık bir şekilde anlaşıldığı üzere şike yaptığını" belirterek TFF'ye başvuruda bulundular.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu işi bize yıkacaklar
        Kafadan beri söyledim durdum
        Adalet yok
        Şehirden tepki yok
        Şehirin oy verebileceği bir muhalefet bile yok
        Yok da yok...
        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
        Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak konyalı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olsun be aldırma YARADAN yârdır..
          Sanmaki zalimin ettiği kârdır..
          Mazlumun ahı indirir şâhı..
          Her şeyin bir vakti vardır..

bu süreçte beklemesini en iyi öğrenen insanlar bizler olduk.. itidal ile az daha bekleyelim hangi zulum kimi abad etmiş de aziz köpeğini, tayyip fenerlisini abad edecek.. tarihe bir bakın...
          çok güzel...
          sadece kazım abi gibi değil de, bu dünyadayken görelim o günleri istiyoruz
          itin köpeğin ömrü daha uzun değilse

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sektreter Mahmut Uslu ve Asbakan Deniz Tolga Aytöre başka olmak üzere yönetim kurulu üyeleri Türkiye Futbol Federasyonu'na Trabzonspor hakkında disiplin soruşturnması açılması için ziyarete gittiler.

Şu sıralarda gerçekleşen ziyarette Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu üyeleri Trabzon hakkında Mecnun Otyakmaz'ın yaptığı açıklamalar nedeni ile soruşturma açılması gerektiğini federasyon yetkililerine bildiriyorlar. Aziz Yıldırım, Mecnun Otyakmaz'ın ve Mehmet Yıldız'ın itiraflarının TFF tarafından dikkate alınması gerektiğini federasyon yetkililerine anlatıyorlar.

Sarı lacivertliler ayrıca bir dilekçe ile "Trabzonspor'un itiraflarla açık bir şekilde anlaşıldığı üzere şike yaptığını" belirterek TFF'ye başvuruda bulundular.

Bu haberlere inanan salaklar var harbiden..

Neden savcılığa gitmiyorlarmış.. Mahkemede aklandığımız olay bu..

Yemin ediyorum salak bunlar..
            Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Eski bir haber, tekrar okumaya değer, rezillikler:

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fenerbahçe yöneticilerinden TFF'ye sürpriz ziyaret. Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sektreter Mahmut Uslu ve Asbakan Deniz Tolga Aytöre başka olmak üzere yönetim kurulu üyeleri Türkiye Futbol Federasyonu'na Trabzonspor hakkında disiplin soruşturnması açılması için ziyarete gittiler.

haber61
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• fener götü kurtardım diye düşünüyor

bin kez yeniden yargılanıp aklansa şikeyi tarihinden silemez
                  @tsmustafakemal

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu haberlere inanan salaklar var harbiden..

Neden savcılığa gitmiyorlarmış.. Mahkemede aklandığımız olay bu..

Yemin ediyorum salak bunlar..
                    uefa savunması öncesi kullanmak ve kupa için bir planlı girişim
                    @tsmustafakemal

Yorum

• Bu da eski haber:

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• kötuler nıe her zaman kazanıyor bu ulkede
                        Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Milletvekili olanın inanılmaz gafları var, ondan gelecek hayır pek hayırlı olmayabilir...

Ki kendisi RTE hayranıdır...
                          Ayrıca fbli bildiğim kadarıyla.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Bütün bunlar yıldırma korkutma ve hesap sorma hamleleridir.Netice itibariyle 17 temmuza gelinirken UEFA yı etkileme çabalarıdır.
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Kendi adıma mücadeleme 17 Temmuz da ya tamam ya devam diyeceğim...
                              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Anayasa Mahkemesi, terör örgütü elebaşı Öcalan'ın yazdığı kitaba basım aşamasındayken el konulması ve yakılması nedeniyle yaptığı başvuruda, Öcalan'ın hakkının ihlal edildiğine karar verdi.

bu kararı alan mahkeme aziz yıldırım'ı cumhurbaşkanı ilan eder.
                                @tsmustafakemal

Yorum

Çalışıyor...
                                X