Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    boşbakanının 5 sene avrupaya gitmeyiz dediği yerde abi sence kimse ciddi ciddi umursuyormudur ülke puanını felan

Şahsen ben bile umursamıyorum. Trabzonspor'a daha fazla para geleceği için bizden başka hiçbir türk takımı gitmesin çok ciddiyim...
    Fazla para ve şifresiz yayın için gruplar ve sonrası baz alınıyor ön elemeler buna dahil değil. Zaten haberi paylaştıktan sonra durum güncellendi. Eskişehir'in yerine Bursa'nın kuraya katılacağı bildirilmiş. Bu durumda 3.turda Sivas'ın yerine de Karabük veya Kasımpaşa katılacak. Yalnız kura çekimi 23'ü olduğuna göre CAS davasının bu hafta sonuçlanmış olması gerekiyor...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• kim ne derse desin cinconlar kadar olamadık..gerçekler acıdır..ama doğrudur..

İlk günden beri söylüyorum ,,mahkeme kararı kesinleştikten sonra kupamızın verilmediği anda,,, BU LİGTEN CEKİLMELİYDİK ,,ADAMLARI HEM SUCLU HEM GÜCLU DURUMA GETİRMEMELİYDİK...

Sonrasını onlar düşünmeliydi..Ben inanıyorumki gel TS yapma etme diye ayaklarımıza kapanacaklardı bu utanmazlar..

peki yapmadık ne oldu ?? sinirimizden futbolcularımızın ayakları titredi..bir türlü yenemedik şikecileri o günden beri..kadromuz dağılmıştı ama en azından şampiyonluğa konsantre olmalıydık.,şansımızı denerdik bu 3 yılda ..Ama ne oldu olamadık..Butün enerjimizi bu haramilere harcadık..

şimdi soruyorum bu takım(cincon) borsada işlem görmüyormu??

BAKIN BUNDAN SONRA NELER OLACAK SEYREDİN..

HELAL OLSUN...

onlar kadar olamadık..
      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• son 3 ylda gs nin döneklilklerini görmedik değil, o yüzden her an 180 derece dönüp bu maça çıkabilirler.
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          son 3 ylda gs nin döneklilklerini görmedik değil, o yüzden her an 180 derece dönüp bu maça çıkabilirler.
          Esas konu olan o değil bence,

Esas konu duruş sergilemek, tepki vermek ,gündem oluşturmak..

bence dönekli farklı birşey,,( takım değiştirmek, verdiğin bir sözü tutmamak gibi..)

adam bugün ligten çekilirim der..

İSTEDİĞİNİ ALIRSA TEKRAR GERİ GELİR..BUNUN NERESİ DÖNEKLİK OLUR YAPMAYIN..

bende cok merak ediyorum bu süreç nasıl sonuçlanacak diye.. bekleyip göreceğiz..Bence o mac oynanacak,isteklerinide alacaklar
          şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Esas konu olan o değil bence,

Esas konu duruş sergilemek, tepki vermek ,gündem oluşturmak..

bence dönekli farklı birşey,,( takım değiştirmek, verdiğin bir sözü tutmamak gibi..)

adam bugün ligten çekilirim der..

İSTEDİĞİNİ ALIRSA TEKRAR GERİ GELİR..BUNUN NERESİ DÖNEKLİK OLUR YAPMAYIN..

bende cok merak ediyorum bu süreç nasıl sonuçlanacak diye.. bekleyip göreceğiz..Bence o mac oynanacak,isteklerinide alacaklar
            istediğini alırsa zaten sıkıntı yok, kim olsa geri gelir. ama ya istediğini alamayıp birde maça çıkarsa? tıpkı fatih terimin sezon sonunda çok şeyler konuşacağım değip, şampiyon olunca arazi olması gibi....

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şikeci Irkçı Emre Belezoğlu'nun Fatih Terim yada Milli takım sürecini merak etmekteyim.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                istediğini alırsa zaten sıkıntı yok, kim olsa geri gelir. ama ya istediğini alamayıp birde maça çıkarsa? tıpkı fatih terimin sezon sonunda çok şeyler konuşacağım değip, şampiyon olunca arazi olması gibi....
                İstediğini almadan maça çıkmayı başta taraftarı olmak üzere kimseye açıklayamazlar azizenin şamar oğlanı pozisyonuna düşerler. Üstelik ortada Türk basketbolunun menfaati gibi saçma bir neden de yok.

Ayrıca şu cümle için kendilerine teşekkür ediyorum.
                " Hukukun hakim olduğu ülkelerde, spor dünyasının içinde olmaması gereken “şike hükümlüsü” bir şahsın, kurulları ve hakemleri baskı altına alabildiği bir düzende, sporda adaletten ve ahlaktan söz edilemez "
                Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şikeci Irkçı Emre Belezoğlu'nun Fatih Terim yada Milli takım sürecini merak etmekteyim.
                  Her hangi bir değişiklik olmaz. Hatta bu konu zihinlerde bile gündeme gelmez
                  Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Karabukte resmi sitesinden bildiri yayainlamis. 6iva6 ve satilmissehirin cezasi onanmasi durumunda UEFAnin kendilerini Avrupa Ligine davet ettigini belirtiyorlar. Kaynak: eurosport.com.
                    Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• kesin Abdurrrahmanı konuşturamadık bari sen konuş yemeğidir o

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Aziz Yıldırım'a "basın yoluyla hakaret" ettiği gerekçesiyle 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, suç kastı olmadığı gerekçesiyle beraatine karar verildi.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Aziz Yıldırım'a "basın yoluyla hakaret" ettiği gerekçesiyle 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, suç kastı olmadığı gerekçesiyle beraatine karar verildi.
                          Ceza gelseydi şaşırırdık zaten.

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Al iste, gs kivirmaya basladi baskette. Maca cikabilirler.
                            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Al iste, gs kivirmaya basladi baskette. Maca cikabilirler.
                              sabah yazmıştım

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, Beko Basketbol Ligi'nin play-off final serisinde Fenerbahçe Ülker ile yapacakları son maça çıkmayacaklarını açıklamasıyla ilgili, "Galatasaray’ın bu şahıs ile ilgili yaptığı 'şike hükümlüsü' açıklaması desteğin artarak devam ettiğinin bir göstergesidir" ifadesini kullandı.

Hacıosmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, göreve geldikleri ilk günden bu yana Türk futbolunun temizlenmesi adına çalıştıklarını belirterek, şu görüşe yer verdi:

"Bu haklı mücadelemize destek her geçen gün artarak devam ediyor. Sezon boyunca neredeyse tüm Anadolu kulüplerinin desteklerini gerek sözlü, gerekse medyaya verilen demeçlerde defaten dinledik ve şahit olduk. Galatasaray’ın bu şahıs ile ilgili yaptığı 'şike hükümlüsü' açıklaması desteğin artarak devam ettiğinin bir göstergesidir."

Kulüp adı ve rengiyle hiçbir mücadelelerinin olmadığını vurgulayan Hacıosmanoğlu, şunları kaydetti:

"Ancak Türk futbolunun kirlenmesine ve insanların futbola olan inancını yitirmesine neden olan insanlarla son ana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz. Futbolda hukuk tanımaz hamlelerle ilerleyen, şimdi de basketbolda aynı tavır içinde olan bu kişiler, adaletin keskin kılıcını yediklerinde padişah edası ile dolaştıkları spor alanlarına bir daha giremeyecek. Oluşan bu gündem sonrasında sadece Türk futbolunu değil, Türk sporunu yönetenlerin değişen Türkiye’de kendisine yer bulamayacakları da kesindir."

Yorum

Çalışıyor...
                                X