Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker Gazioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman isim hakkını satsın. Gidelim amatör kümede oynayalım. Benim takımımın böyle boktan bir sistemin parçası olmasını istemiyorum. 3 yıllık bir mücadele elimize ne geçti,

1-Dağılan bir kadro
    2-Futboldan soğuyan ciddi bir taraf kesimi
    3-Kulübün içinde hainler (bizzat başkan)
    4-Siyasilerin oyuncağı olmuş bir kulüp
    bunun için SAĞLAM İRADE lazım oda bizde yok ve asla olmayacak...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ülke men yiyebilir onun için hiçbir engel yok hatta ülke men edilsin diye teşvik bile var
      Aslında bi renktaşa cevap vermişsin onu alıntılayacaktım

Yorum

• Şu günlerde böyle bir ucube karara imza atabilmeye hiç bir hakimin gücü yetmez.Hadi diyelim bir hakim deli cesareti gösterebildi,ya bir hakimler heyeti böyle bir cesareti gösterebilirmi?

Demekki emir büyük yerden....

İlk kez ''dünya lideri'' aleni verdiği bir sözüde tutmuş oldu....

Gereken tepkiyi gösteremezsen olacağı budur.Kimse seni ka'le almaz.Nasıl olsa ağlar ağlar durursun.Sadece sesin biraz rahatsızlık verir o kadar.Eline bir tane çikolata verdikmi artık sesinde çıkmaz.

Kabahat ne şikeci ve hırsız azizde ne tüp kafada ne de tescilli Trabzonspor düşmanı olan dünya liderinde.

Kabahat bizde...

Yorum

• Ben ümidimi yitirmedim.Taki 17 temmuza kadar.O zaman da sonuç alınmazsa yapacak şey kalmadı demektir.
          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aslında bi renktaşa cevap vermişsin onu alıntılayacaktım
            hiçbir şey için geç değil

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Türkiye de hiçbir takım öyle kolay kolay ligten çekilemez hele hele borsada işlem gören bir takımsa, bizim dediğimiz gibi basit değil o işler.
              Borsadan bahsediyorsun,Kimler çekiliyor,Kimler manüpile ediyor borsayı hepberaber görüyoruz..türkiyede borsa demek sultan tayyibin 2 dudağının arası..2 takımın bir kalemde 300 milyon tl vergi borcu silindi..ne borsası? ulan şampiyon olamayacağımı bile bile neden pislik ligde mücadele edeyimm.borsaymış banane borsadan..
              https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Bu süreci hep götüren taraftar oldu. Ne eski ne de yeni yönetim birşey yapmadı veya yapamadı. Şehirden de umudum yok.Trabzon'daki siyasi parti başkanlıkları , sivil toplu kuruluşları bir ara gelip 3 Temmuz'u eleştirmediler bile. Belediye desen çapsızın biri var daha şike anıtı yapacak. Ankara'dan imar izni bekliyor her halde. Yani yine elde taraftar var , taraftar öyle birşey yapmalı ki Trabzonspor yönetimini de , şehri de arkasından sürüklemeli. Bundan kastım yürüyüş değil, tabi oda yapılsın ama çok ses getirecek bizim kadar başkalarını da etkileyecek birşey yapmak lazım.
                Ligden çekilme konusu da buna dahil. Olmaz diye birşey yok olabilir.
                2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Hükümetin kendisini korumak için yaptığına bakar mısınız?

Bu ülkede artık darbe için plan yapabilirsin, hatta telefonda rahatça konuşabilirsin

Hırsızlık için telefonda pazarlık yapabilirsin

Şike için her türlü görüşmeyi telefonda yapabilirsin

Kimse seni suçlayamaz çünkü delil değil bunlar

Resmen şike için fatura almış olman gerekecek...

Bu ülkedeki mallara az bile bu kararlar, fbleri kurtarıldı diye neredeyse 17 Aralıkçı olacak kadar uçmuşlar var...

Hukuk bitti artık, az da olsa tek ümidim var UEFA bizi toptan men ederse o zaman bir nebze rahatlarım...
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Borsadan bahsediyorsun,Kimler çekiliyor,Kimler manüpile ediyor borsayı hepberaber görüyoruz..türkiyede borsa demek sultan tayyibin 2 dudağının arası..2 takımın bir kalemde 300 milyon tl vergi borcu silindi..ne borsası? ulan şampiyon olamayacağımı bile bile neden pislik ligde mücadele edeyimm.borsaymış banane borsadan..
                    yanlış anlaşılma olmasın ligden çekilelim tabi bende çok isterim ama benim anlatmak istediğim bunun mümkün olmadığı.

Yorum

• İlk olarak İlker Gazioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu süreci hep götüren taraftar oldu. Ne eski ne de yeni yönetim birşey yapmadı veya yapamadı. Şehirden de umudum yok.Trabzon'daki siyasi parti başkanlıkları , sivil toplu kuruluşları bir ara gelip 3 Temmuz'u eleştirmediler bile. Belediye desen çapsızın biri var daha şike anıtı yapacak. Ankara'dan imar izni bekliyor her halde. Yani yine elde taraftar var , taraftar öyle birşey yapmalı ki Trabzonspor yönetimini de , şehri de arkasından sürüklemeli. Bundan kastım yürüyüş değil, tabi oda yapılsın ama çok ses getirecek bizim kadar başkalarını da etkileyecek birşey yapmak lazım.
                      Ligden çekilme konusu da buna dahil. Olmaz diye birşey yok olabilir.
                      avukatlarımızıda unutmamak gerek, onlarında çok büyük emeği oldu...

Yorum

• Lan Tayyo değme dansözlere taş çıkarırsın yemin olsun, ama asıl soru da şu: senin paranı kim sıkıştırıyo orana burana?

Yorum

yanlış anlaşılma olmasın ligden çekilelim tabi bende çok isterim ama benim anlatmak istediğim bunun mümkün olmadığı.
                          mümkün olmayan birşey yoktur renktaş..Hele Sultan tayyib emirliğinde hiç bir şey imkansız deyildir,yeterki ona artık bizi kaybettin diyebilecek adımları atabilmektir.borsa halledilir..

Yorum

• Ülke hukuk ve üniter devlet yapısından çıkmış,ağlamayana meme yok ülkesi olmuş..tayyib 10 seneden beri ayrılıkçı kürtlere,cemaatlere,radikal dinci teroristlere,yeşil sermayeye,futbolu manipule edenlere bütün imkanları verdi.
                            Sonuç.
                            Ülkenin güney doğusu ve doğusu kaybedildi,orda borsa yok,orda vergi yok,orda asker yok,orda bayrak yok!!

yemişim borsasını!!! biz de o adımları atacak g.. var..ama engelleyecek saltanat köpeğide çok var..

Yorum

• ya kardeşler niye kızıyosunuz başkan çalışıyor işte;

ne yani UEFA ile mi görüşseydi

▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Arkadaslar, bu basvuracagimiz bir üst mahkeme hangisi oluyor?
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Çalışıyor...
                                X