Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ligde oynamanın mantığı yok
    4. yıldız savaşında gerek federasyon gerek hakem hataları ile

kahır dolu bir sezon daha başlamadan bitsin bu işkence
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Şahsen açıklamayı çok beğendim.

HSYK'daki yapılanmanın referandumdan sonra nasıl değiştiğini hukuk kurulumuz da biliyordur mutlaka; ama "yapmadık" dememek için bile yapılması gerekir.

Ben bir şekilde hükümetin, gelecek cezaların sorumlusu olarak UEFA'yı göstereceğini tahmin ediyorum. Zaten bu "yeniden yargılama" falan göz boyama, kritik 3 seçimden 2 tanesi önümüzde duruyor hala.

Bir Allah'ın kulu da Şekip Mosturoğlundan, Serdar Adalıdan, Mecnun Odyakmazdan, Korcan Çelikay'dan, Mehmet Yıldızdan, Bülent Uygundan falan söz etmiyor medyada. Satılık, aşağılık köpekler. Bıktım usandım bizim memleketin şu namussuz medyatik şovmenlerinden.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mucadelede galip gelmek isteyenler samimiyse once siyasetle aralarina cizgi cekcekler gecin bu isleri..hanginiz sandiga 2011 sampiyonu trabzonspordur yazip attinizda ahkam kesiyorsunuz..
        Allah'ıma şükürler olsun şampiyon olduğumuz 2011 yılı 3 temmuz öncesi yapılan genel seçime hanımla beraber gittik oy pusulasının üzerine Bize Her Yer Trabzon yazıp sandığa attık.sonraki seçimlerin hiçbirine gitmedim, kendi adıma konuşuyorum gidersem namerdim.gidende çakma Trabzonspor'ludur gözümde.bu şerefsiz partilere oy vermediğim için o kadar rahatımki Allah'ıma şükürler olsun.

Yorum

• HSYK mı güldürmeyin

mahmut uslu ilk adalet bakanına teşekkür etti.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Peki....
            Arif abi işin doğrusu budur gücenme.şimdi biz kanuni olarak haklarımızı rutin yöndende olsa aramazsak ilerde yine hak aramaya çalışırken geçmişte aramadığımız,kullanmadığımız haklar sıkıntı olarak önümüze gelir.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor kongrede karar alarak ligden çekilebilir mi

fifa ve uefa ya bunu bildirimde bulunarak
              Mal varlığı, borçlarını ve piyasadaki hisselerinin karşılıklarını ödemeye yeterse sanırım.

Geri dönüşü olmayan bir yol olur. En son tercih edilecek şey.
              En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 25.06.2014, 16:39.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arif abi işin doğrusu budur gücenme.şimdi biz kanuni olarak haklarımızı rutin yöndende olsa aramazsak ilerde yine hak aramaya çalışırken geçmişte aramadığımız,kullanmadığımız haklar sıkıntı olarak önümüze gelir.
                Gücencek birşey yok Fatih hala daha yanlış yerde ve yanlış şekilde hak arıyoruz ben bunu kabullenemiyorum...Bekir bozdağ a gitsen ne olur gitmesen ne olur...Neden bunu resmi siteye yazıp ta hak arıyormuş gibi görüntü veriyorsun...
                En son arifberkay tarafından düzenlendi; 25.06.2014, 16:38.
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Pek bahsedilmemiş de aklıma takıldı, Aziz Yıldırım'ın o rezil teşekkür bildirgesinde sıralama şöyle gidiyor.

Savcı + Hakim -> CB -> BB -> AYM -> 1. muhalefet partisi başkanı -> 2. muhalefet partisi başkanı -> Milletvekilleri

Şu sıralama bile bir sürü şeyi açıklıyor.

Yorum

• İlk olarak Esmoface tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pek bahsedilmemiş de aklıma takıldı, Aziz Yıldırım'ın o rezil teşekkür bildirgesinde sıralama şöyle gidiyor.

Savcı + Hakim -> CB -> BB -> AYM -> 1. muhalefet partisi başkanı -> 2. muhalefet partisi başkanı -> Milletvekilleri

Şu sıralama bile bir sürü şeyi açıklıyor.
                    Asıl birinci sıraya başbakanı koysaydı daha açıklayıcı olmaz mıydı.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Anladigim su;

Yeniden yargilama bircok fenevli Yöneticiyi kapsamiyor. Bu durumda yurt icinde suclu kalmaya devam edecekler.

Medya'yi sürekli bilerek yanilttiklari cok net. Bircok seyi kendi taraftarindan gizleyen bir camia fenev camiasi.

Herseye ragmen mücadeleyi hicbir anlamda birakmadan devam etmeliyiz.

Kulüp olarak UEFA'ya yasanan son gelismeleri bildirmemiz sart. Müthis bir bilgi kirliligi söz konusu cünkü.

..
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Asıl birinci sıraya başbakanı koysaydı daha açıklayıcı olmaz mıydı.
                        Tam bağımsız olmayan bir ülkede hukuğun üstünlüğü zırvasından bahsedip duranlar, güçlünün hukuğu var diyerek gerçeği haykıranlara inat, AYM'yi CB ve BB'nin sonrasına koymuşlar.

Yoksa dediğinize katılıyorum; ama nereden baksak, geçtim altındaki siyasi şovenizmi, aptalca bir açıklama. Kurnazlık bir yere kadar akıl gerektirir de akılla aynı şey değil olsa gerek.

Yorum

• Arkadaşlar,

Kimse mükemmel değildir, hukuk kurulumuz da öyle.

HSYK ve benzeri tüm başvurular benim gözümde ilerisi açısından anlamlıdır. Bugün sonuç vereceğini tabiki zannetmiyorum.

Zaten TR'de hakkımızı hukuk ile alamayacağımızı sanırım görmeyenimiz kalmamıştır. Hedef UEFA ve FIFA. Hukuk Kurulu da orada da çalışma yaptığını söylüyor zaten.

Hukuk Kurulunu bir kenara bırakalım, şu isimler ne yapıyor ?

İbrahim Ethem HACIOSMANOĞLU (Ts Başkanı)
                          Ali Kemal BAŞARAN (Ts Asbaşkanı )
                          Abdi Serdar ÜSTÜNSALİH (Ts Başkan Yardımcısı)
                          Ali UZUNAY (Ts Başkan Yardımcısı)
                          Yakup ASLAN (Ts Başkan Yardımcısı)
                          Köksal GÜNEY (Ts Genel Sekreteri)
                          Engin HACISALİHOĞLU (TS Genel Sayman)
                          Onur İNCEHASAN (Ts Yöneticisi)
                          Tayfun KAHYAOĞLU (Ts Yöneticisi)
                          Murat TÜRKÖZ (Ts Yöneticisi)
                          Ömer DEMİR (Ts Yöneticisi)
                          Mehmet TERZİ (Ts Yöneticisi)
                          Erol İBRAHİMAĞAOĞLU ( Ts Yöneticisi)
                          Köksal SADIKLAR (Ts Yöneticisi)
                          Ahmet Emre TURAN (Ts Yöneticisi)
                          Mehmet İrfan Coşkun (İstifa etmiş TS Yöneticisi)
                          Sebahattin Çakıroğlu (İstifa etmiş TS Yöneticisi)
                          Osman İlyas (İstifa etmiş TS Yöneticisi)
                          Mehmet Uğur Bozoğlu (İstifa etmiş TS Yöneticisi)
                          Yaşar Aşçıoğlu (İstifa etmiş TS Yöneticisi)

Sadri Şener (Eski Başkan)
                          Necmettin Aytekin, (Eski Ts Yöneticisi)
                          Nevzat Şakar (Eski Ts Yöneticisi)
                          Hasan Yener, (Eski Ts Yöneticisi)
                          Çoşkun Çebi, (Eski Ts Yöneticisi)
                          Mehmet Tunç (Eski Ts Yöneticisi)
                          Emin Kahraman, (Eski Ts Yöneticisi)
                          Temel Tarık Kazancıoğlu, (Eski Ts Yöneticisi)
                          Temel Soyyiğit, (Eski Ts Yöneticisi)
                          Kazım Tuncay Bekiroğlu, (Eski Ts Yöneticisi)
                          Nevzat Aydın, (Eski Ts Yöneticisi)
                          Şener Pul, (Eski Ts Yöneticisi)
                          Yılmaz Büyükaydın (Eski Ts Yöneticisi)
                          Raif Akar (Eski Ts Yöneticisi)

Mustafa Beyazlı (TFF Yöneticisi)
                          Taylan Üner (TFF Yöneticisi)

Koray AYDIN (Trabzon MHP Millet Vekili)
                          Erdoğan BAYRAKTAR (Trabzon AK Parti Millet Vekili)
                          Aydın BIYIKLIOĞLU (Trabzon AK Parti Millet Vekili)
                          Mehmet Volkan CANALİOĞLU (Trabzon Trabzon CHP Millet Vekili)
                          Faruk Nafız ÖZAK (Trabzon AK Parti Millet Vekili )
                          Safiye SEYMENOĞLU (Trabzon AK Parti Millet Vekili )

Ne yapıyor bu abiler biri bana anlatsın, bu arkadaşların Trabzonspor'a karşı sorumlulukları yok mu ?
                          StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bir çırpıda 42 isim yazdım, otursam düşünsem Trabzonspor'a sahip çıkması gereken bi 200 kişi yazarım gözüm kapalı.

Neredeler ?

Tüm memlekete karşı 10-15 kişi savaşıyoruz gibi hissediyorum.
                            StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar,

Hukuk Kurulunu bir kenara bırakalım, şu isimler ne yapıyor ?

İbrahim Ethem HACIOSMANOĞLU (Ts Başkanı)
                              Mecnun'a kefil olan adam.

İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sadri Şener (Eski Başkan)
                              Yildirim Demirören'e oy verip ince zekasini ortaya koyan adam.

İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Safiye SEYMENOĞLU (Trabzon AK Parti Millet Vekili )

Ne yapıyor bu abiler biri bana anlatsın, bu arkadaşların Trabzonspor'a karşı sorumlulukları yok mu ?
                              6222 sayili yasanin degismesine onay veren vekil.

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yukarıdaki isimlerin kimisi yalakalık,kimisi yalamalık,kimisi kendi çıkarlarını kimiside kısır çekişmeyi bir kenara bırakıp birlik dirlik içerisinde hareket etseydiler değil adaletin kendisini,kökü neredeyse bu meretin kökünden koparırlardıda hakkımız olanı alırdık.ama işte olmayacak iş ne yazık ki.

Yorum

Yükleniyor...
                                X