Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    feneri dünyada hiçbir güç aklayamaz...
    bu takım için yapılanlar ne geçmişte , ne gelecekte nede tüm zamanlarda yapılmadı..

17 temmuzda uefa şemsiyeyi cakmazsa bu süreç bitmiştir...

tekrar söylüyorum ,

acil Trabzonsor için konferans yapmalıyız..
    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Çok değil 2 ay sonra Trabzon şehrinin neden müstehak olduğunu yine göreceğiz.

Mazoşist olduk, acıdan zevk alan şehir Trabzon.

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon şehrine yönelik atılacak tüm adımlar boş geliyor bana. Trabzon seçimini çoktan yaptı.
      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Adamlar ne yapti etti istedigini aldi
        Yurtdisi ayaginida bi sekilde hallederler artik uefa ne kadar güvenilir görücez
        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tapeler tabi ki yok sayiliyor
          Tum sevinc buna

Neye istinaden yok sayilmiyor diyorsunuz ?
          kumpas iddiaları red oldu
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu takım için yapılanlar ne geçmişte , ne gelecekte nede tüm zamanlarda yapılmadı..

tekrar söylüyorum ,

acil Trabzonsor için konferans yapmalıyız..
            diyelim uefa ceza vermedi bunun fifa sı var CAS ı var, kaldıki bence istediğimiz sonuç uefa dan çıkacak...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bazı Trabzonsporluların (!) onuru ve şerefi olduğunu düşünmüyorum.

Onlara yoldas olan bir rte var abi o da yetiyor bunlara
              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• bu şarkıyı eskiden sevdiklerimiz için dinlerdik..

Yeminle şimdi TS için dinliyorum..ALLAH BELALARINI VERSİN

Sen artik ellerin olduktan sonra
                Neyleyim bu aski al yere batsin
                Bütün hayallerim solduktan sonra
                Ümit yere batsin, fal yere batsin.

Seven kalbimizi böyle aglatan
                Mutlu dünyamizi böyle karartan
                Seni benden beni senden ayiran
                Kader yere batsin, kul yere batsin.

Bir hançer misali vurupda giden
                Bir kadeh misali kiripta giden
                Seni kollarimdan alipda giden
                Felek yere batsin, ask yere batsin

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kumpas iddiaları red oldu
                  Paralel yapi iddiasi reddolundu - o hukumle-

Orgut suclari katalog suc olmaktan cikarildigi icin yapilan dinlemeler hukuksuz gibi bi cumle yazdi burdaki hukukculardan birisi

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Paralel yapi iddiasi reddolundu - o hukumle-

Orgut suclari katalog suc olmaktan cikarildigi icin yapilan dinlemeler hukuksuz gibi bi cumle yazdi burdaki hukukculardan birisi
                    fenerbahçe'ye hiç bir kurum ceza veremezdi
                    şimdi kişiler aklama yoluna gidiliyor,

cezayı verecek kurum uefa ve fifa en başından beri öyle

hiç bir umutsuzluğa gerek yok bu açıdan beklenen sonuç

aziz yıldırım 365 gün metriste şikeden yatmıştır
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• her sabah geldiğimde başlıkta in cin top oynuyordu, bir de şimdiki hale bakın
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• mahmut uslunun açıklamasından sonra beklediğim bir sonuç

nitekim adalet bakanı ile görüşmeleri oldu , şimdi teşekkür ediyor (kim bilir bilinmeyen ne görüşmeler var)

adaletin yani hakim ve savcıların kararları güvenilmezdir
                        şahsi fikrim bu adalet anlayışını tanımıyorum
                        @tsmustafakemal

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          diyelim uefa ceza vermedi bunun fifa sı var CAS ı var, kaldıki bence istediğimiz sonuç uefa dan çıkacak...
                          FİFASI CASI var ok ama iç taraftada adalet var diyorduk ne oldu ? yalan oldu..işi uzattılar...3 yıl sürer bu iş sonrada zaman aşımı vs.. biter bu iş..

Tamam fifa cas'ı kovalalayım sonuna kadar , ama artık beklemeyelim..

birseyler yapılmalı..

birileri bu ülkede TRABZONSPOR un sahipsiz olmadığını görmeli..

Yorum

Neden bu kadar sinirlenildigini cozemedim.
                            Ben o kadar rahatim ki.
                            Bu veledi zinalar yine suclu bulunacak.Sadece zaman kazanmak icin tekrarlanan bir dava,basbakan da boylece fb lilere antipatik gorunmeyecek.
                            Simdi 1-2 gune de kendini cumhurbaskani adayi olarak aciklar.
                            Uefa cas koymus gireni cikarmaya basbakanin bile gucu yetmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• böylesine rezalet ancak Türkiyede olabilirdi zaten.
                              heriflerin şike yaptığı her şey açık net ortada.
                              uefa avrupaya almamış kaç defa. daha dün sivasa eskişehire gelmeyin demiş.
                              bizim deve kuşları kafalarını kuma gömmeye devam ediyor.
                              yazıklar olsun bee. Allah belanızı versin yaaa
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzonspor'luların özellikle de gurbetteki taraftarların çok büyük bir yanılgısı var. Sanıyorlarki tüm Trabzonluların(hadi Tarbzonsporluların diyelim) tek önceliği Trabzonspor. Bilmiyorlar ki Trabzonspor bir çoğunun umurunda değil.
                                Burada siyasetle taraftarlığı kıyaslıyor insanlar. Ben bunun çok hakkaniyetli olduğunu düşünmüyorum. Bir insan memleketin geleceğini tuttuğu takımın geleceğine tercih edebilir, buna saygı duyarım. Ancak durum a, b, c partisi meselesi değil ki. Al birini vur ötekine. Hepsi oy uğruna güçlünün yanında değil mi?
                                Benim asıl kızgınlığım transfer ndemini bu davadan daha fazla önemseyenler.
                                Bugün bb emir verse rıza zerrab vs iki bomba transfer gediye etse bizim dik duruşlu!traftarımızın bşr kısmı herşeyi unutur şampiyonluk naraları atmaya başlar.
                                Şike meselesine gelince;Burada yapılması gerekeni Sadri Şener yapacaktı zamanında, takımı ligden çekecekti. Kolay kolay kimse de itiraz etmezdi bu duruma.
                                Onurumuzla amatörde yeni bir takım kurar maçlarımızı orada oynar ve seyrederdik. Ama kaçtı o tren.
                                Şimdi ihaleyi İHO ya yıkmak da çok adil değil bana göre. Fb ile kıyaslandığımızda zaten bir avuçuz. Burada yapılması gereken İsrail gibi sayısı az ama gücü ve lobisi fazla bir topluluk olabilmek. Ancak memleketimin insanının burak topyekün birarada hareket etmeyi sürekli bölündüğünü düşününce bu da hayal geliyor bana.
                                Umutsuzluğa kapılmayalım diyorum ama zor be arkadaş bu davadan bizim haklı çıkmamız. Herşeye rağmen kişisel mücadeleme sonuna kadar devam edeceğim.
                                Bakalım sonumuz ne olacak...

Yorum

Çalışıyor...
                                X