Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu lafımı bir kenara yazın.

Trabzonspor'un renkleri toz pembe değil, bordo-mavidir.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ben Uefa'ya da güvenmiyorum.

Dün Atilla Dilaver de yazdi, orasi icin da araci bulmuslar.

Orada da aklanirlar yani.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Ey gidi güzel ülkem az da olsa adalet kirintilarin vardi menfaat uğrunaoda bitti.birde utanmadan osmanlinin izinden gidiyoruz diyorlar siz o sanli osmanlinin ppadişahların boku olamazsiniz.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Hükümete inat o şike anıtını biz taraftarlar diklemeliyiz!!!
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Beklediğim bir şeydi. Sadece 17 Temmuzda UEFA ne karar verecek onu bilemiyorum, fakat adalet sağlanmaz ise bu takım kesinlikle sıradan bir anadolu takımı olacak. Ben şahsi olarak futbol izlemiyorum, benim gibi yüzbinlerce Trabzosporlu olduğunu biliyorum. Ama siz değil miydiniz Trabzonda tayibe "veren" yani oy. Size çok iyi oluyor.

Yorum

• İlk olarak Samet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sikebahceyi degil aziz İrini kurtarmak neden bi kadar önemli hatirlatirim aziz konusursam yer yerinden oynar ayni sözleri rrza zarrap da söylemişti.başka bir söze gerek yok.
              avukat olsam ne kadar ceza alan terörist varsa hepsi adına teker teker başvuru yapardım bu konuda. biz vatanı sevdikçe vatan bizi .... bu vatana seven değil ... lazım[/QUOTE]

Apo picide seneye cikarsa hic kimse sasirmasin bunlar zemin hazirligi.has yok öyle birşeyolamaz demeyin kirariz yakariz laflarinida gecin resmen koyun olduk be bu karardan sonra bile sadece klavye egzersizi yapiyorsak bize hersey mustahak

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Deliller doğru kumpas yok denmiş. UEFA ve FİFA için bunlar yeter de artar bile. Bu kadar umutsuz olmayın. İçeriyi halletsinler tamam da dışarıyı nasıl halledecekler!?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• tapeler delil sayılmıycak diye bir durum var mi?

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    avukat olsam ne kadar ceza alan terörist varsa hepsi adına teker teker başvuru yapardım bu konuda. biz vatanı sevdikçe vatan bizi .... bu vatana seven değil ... lazım

Apo picide seneye cikarsa hic kimse sasirmasin bunlar zemin hazirligi.has yok öyle birşeyolamaz demeyin kirariz yakariz laflarinida gecin resmen koyun olduk be bu karardan sonra bile sadece klavye egzersizi yapiyorsak bize hersey mustahak
                    ne kırarım ne yakarım ne bok yerlerse yesinler hukuku kendi kafalarına göre kullanıyorlarsa ülkelerini de başlarına çalsınlar bu saatten sonra umurumda olmaz. şartel attı bende artık.

Yorum

• Arkadaslar lutfen rica ediyorum kimsenin anasina sovmeyin.
                      Adamin sahsina da sovulmesine normalde karsiyim ama lutfen analara ailelere sovmeyin.

Bende cok kizginim ama sovmekle zaten bir yere varamiyoruz o yuzden daha saglikli dusunup yazmakta fayda var. Bize yol gosterebilecek olan abilerimiz kesin vardir. Bu olayin ustune gidebilecek abilerimizi bulup onlara destek olmak lazim. Davamizda hakliyiz ve sonuna kadar gitmemiz lazim. Yalniz soverek kirarak ancak olan kendimize oluyor yinede. Gorduk en son $b macinda zararini biz cektik. Bizi yine hain ilan ettiler zaten.

Forum yonetimi ön ayak olmali bu konuda ve bildiri yayinlamali bence. Bir sekilde maddi manevi destek cikilmasi lazim bu olayin pesinden kosanlara. Illaki etrafimizda tanidigimiz hukukcular vardir. Bilmiiyorum avrupada bir sekilde itiraz hakkimiz doguyor mu uefa ya baski kurma amacli?

Lutfen sakin olalim, her ne kadar ulkemizin adaletten yoksun oldugunu bilsemde Allah goruyor herseyi. Hepsini Allaha havale ediyorum, kimse bela saymasin cunku bela saymak kadar kotu birsey yoktur. Allah korusun o bela gelir seni bulur ilerde. Sukunet arkadaslar birbirimizi kirmayalim.

Yorum

• 8 Mayıs 2011 tarihli Karabükspor- Fenerbahçe maçında şike yapmak suçu bakımından Emnanuel Chınenye Emenike hakkında dosya bakımından diğer tüm sanıklar birlikte iddianameye konu dava açıldı. Emenike’nin sorgusu yapılamadığından karar tarihinde dosyanın ayrıldı. Bilahare Karabükspor-Fenerbahçe maçındaki şike suçundan yargılandığı, beraat ettiği, söz konusu beraatinde kesinleştiği sabit olduğuna göre, Emenike’ye şike teklif eden kişi veya kişilerin eylemleri sabit bulunduğu taktirde ancak şikeye teşebbüs suçundan ceza verilebileceği halde yukarıda anlatılan şekilde Aziz Yıldırım hakkında hatalı olarak şike(tamamlanmış suç) suçundan eylem sabit görülüp cezaya konu edilmiş ve hüküm Yargıtay’ca onanıp kesinleşmiştir."

Burada yazanlardan anladığım kadarıyla Emenike ''şike yapmak suçundan'' beraat ederken, aziz ise aynı maçtan şike suçuyla ceza aldı. Bu durum yeniden yargılanmayı gerektirir mi?

Yorum

• iho ne mi yaptı

iho çınarcıkta denize girdi

Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Uefa'ya da güvenmiyorum.

Dün Atilla Dilaver de yazdi, orasi icin da araci bulmuslar.

Orada da aklanirlar yani.
                            tek umudum orada italyanların lobisinin bizden daha güçlü olması. zira bu kadar delille bu adamları affettin mi juventus adamın mabadında inceleme kurulu kurar.
                            istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• 20 yasinda universite ogrencisi bir gencim. Babamizdan her zaman ''once vatan'' ogutleriyle buyuduk bu yasima kadar Turklugumle, milletimle gurur duydum gogsumu gere gere tasidim bu gururu ustumde. Ama artik utaniyorum, nefret ediyorum aklima geldikce lanet ediyorum.
                              Yeter bikmadiniz mi hainleri aklamaktan arkalarinda durmaktan. Ne gunahimiz vardi da oteki olduk? Ne sucumuz ne gunahimiz var bu vatan icin gozumuzu kirpmadan her hizmeyi yapmaktan baska
                              20 yasimda nefret ettirdiler beni bu ulkeden. Allah izin verirde pilimi pirtimi toplar giderim bu ulkeden. İstemiyorum bu hayati yasamaktan, haklinin degil her daim guclunun, piskinin yaninda olan milletten.
                              Allah hepsinin belasini versin utaniyorum artik baska diyecek soz yok.
                              En son Burak TOSUN tarafından düzenlendi; 24.06.2014, 01:36.

Yorum

• GÜÇLÜ bir yönetimimiz olsa bugün takımı ligden çeker. Yapılabilecek en onurlu davranış budur.

gs bile basketbol ligininin final maçına çıkmayacağız dedi çıkmadı adamlar.

Şöyle bir duruş gösteren bir yönetimimiz hiç olmayacak.

Yorum

Yükleniyor...
                                X