Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen de bunu yedin?
    Hayır gargara yaptim.
    İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ohh şimdi rahatladım...
    Memnun oldum.
    İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ahahahahahahahahahahahahahahaha
    Komik olan ne?
    İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İyi çalışsın gerekirse bir rapor hazırlayıp Tayyip abisine yürüyüşün hükümete köstek olmayacağına dair ikna edici açıklama yapsın yoksa fena fırça yer
    Onu bana değil kendisine diyebilirsin telefonu herkeste var.
    İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir soru daha sordurabilir misiniz? acaba fenere yeniden yargılama sözü vermiş mi başbakan.. hayır yani öyle bir söz vermiş olsa İHOya söylerdi değil mi?
    Dalga gecmeniz icin baska kapi arayın kardesim.

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      GÜÇLÜ bir yönetimimiz olsa bugün takımı ligden çeker. Yapılabilecek en onurlu davranış budur.

gs bile basketbol ligininin final maçına çıkmayacağız dedi çıkmadı adamlar.

Şöyle bir duruş gösteren bir yönetimimiz hiç olmayacak.
      Ligden cekilmek degil,fakat ayri bir lig kurulumu olusturulabilir,buda ülke Federasyonu tanimiyoruz seklinde.

Bunuda tek basina yapamazsin,bir cok külübü yanina alman lazim Basta Galatasaray,Bursa ve bir cok külüp olabilir,tabiki bu RTE izin vermeyecegi icin hayal

Bakin arkadaslar,ben suan ne yazsam paralelci,CHP-MHP ve X partici olurum AKP oy vermis yurtasin gözünde,ülke o kadar cok kutuplasmis,o kadar cok saflarini sikilastirmiski,Basbakanimiz kendi kitlesini hipnoz etmis durumda,ben bu cüleyi kurarken bile eminim bir cok AKP'ye oy atmis yurtdasim vatandasim cümleden nem kaparak karsitliga kendini odaklamistir,bu kutuplasmanin getirdigi sonuc tek adamin gücünün zirversi oluyor,bu is siyasi bunun sporla alakasi yok,sen ligden cekiliyorum diyebilmen icin hapsi ve bircok seyi göze alman lazim,stadi herseyi alirlar!!!

Ülkede Koskoca orgeneralleri yatirdilar arkadaslar ve simdi saldim ciktin diyorlar,hangi adalet hangi hak hangi hukuk?

Ülkede tek adam yargisi hukugu adaleti var!

Ülkenin civisi cikmis vaziyette ve malesef sporumuzada bu her bransta yansimis durumda,suan bir sporsever olarak politize olarak bu satirlari yazmak ne aci!

Spor konusamiyoruz,adaletli oyun ve sahadaki oyuncularin terini emegini konusamiyoruz,ülkede cogu vatandas adalet duygusunu yitirmis vaziyette!!!

Ünal Aysal bu basketbolda sadece mactan cekilme degil bu bir boykot sözünü hatirlatirim,biraz zaman gecsin bakalim,ben Ünal Aysalin bu sürecte bir plani oldugunu bunuda Ibrahim Haci Osmanoglu ile beraber yürütklerini düsünüyorum.

Bu sürecin kirilmasi ve hakkin adaletin olusmasi icin,Basbakanimizin atadigi kukla sayin demirören beyfendinin ordan indirilmesi gerekmektedir!

Isyan önce TFF baslanmali siyasete dik durus önce özerk futbol ve bagimsiz TFF baskaniyla baslar!

Ondan sonra birseyler degisebilir.

Havuzdu ligdi,cekilmeydi, hersey konusulabilir!

Yorum

• Sporun terorist basini saldilar yakinda bölücü terörist başınida salacaklardir.

Yorum

• Tek dalimiz kaldi o'da UEFA'nin 17 temmuzda alacagi karar.dilerimki Allah'tan iki yakan bir araya gelmesin tayyip.canin cikarken hakkini gasbettigin milyonlarca Trabzonspor'lu gelir gözünün önüne insallah.mahvettiniz ulan bizi sanada siyasetinede sporunada .....

Yorum

• Senelerdir söylüyorum bu soysuza Trabzon sehrinden olsun Trabzonsporluyum diye geçinen olsun hâlâ oy vermeyi düşünen varsa kendinden utansın. Kimseye rey mey vermeyin kardeşim gitmeyin sandığa biraz onurunuzu düşünün.

Yorum

• demin liverpool, juventus ve Barcelona kulüplerine mail yazdim.. resmen yalvardim yardim etsinler, elimiz güclenmesi lazim diye.. ise yaramaz belki, ama olsun..

Yorum

• İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, ''Futbolda Şike'' davasında hakkında verilen hüküm Yargıtay tarafından onanan Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın yargılanmasının yenilenmesine karar verdi. - Anadolu Ajansı

Detaylı bir haber buldum resmen yargıtay onayından geçmiş bir davadan sonra değiştirilen 6526 sayılı kanun kelime oyunlarına sığınılarak bitmiş davaya işletilecek.

Yukarıdaki linkte yer alan haberden bir alıntı

''Aziz Yıldırım ile 4 sanığın yargılamanın yenilenmesine ilişkin talepleriyle ilgili, Türk Ceza Kanunu'nun 220. maddesinde yer alan "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçunun 6526 sayılı yasa ile yapılan değişiklik sonrası, iletişimin tespiti, dinlenmesi ve kayda alınması ile teknik araçlarla izlemeye ilişkin katalog suçlar arasından çıkarıldığını dikkate alan mahkeme heyeti, dosyada Yargıtay tarafından onanan bir kısım eylemlerin onama tarihinden sonra yapılan kanun ile iletişimin tespiti, dinlenmesi ve kayda alınması ile teknik araçlarla izlemeye ilişkin katalog suçlar arasından çıkartılan Türk Ceza Kanunu'nun 220. maddesine ilişkin olduğunu belirtti.''

Şu durumdan anladığım tapeler geçersiz sayılacak gibi bir görüntü var. Tapelerde belirtilen görüşme yerlerinde çekilmiş birkaç resim ümit karana yapılan çevirme 2-3 tanede video hariç elde bir delil olmayacak gibi.

İyi derecede hukuk bilenlere 3 sorum olacak

1. sorum hukuki olarak sonradan çıkarılan bir kanun kararı onanmış bu tip bir dava yenilense kullanılabilir mi. Kullanılabilirse tüm davalar yeniden görülür.

2. sorum cezanın örgüt kapsamından çıkması cezaları mutlaka azaltacak ama beraat olayı mümkün mü ? Sonuçta ortada bir suç var ortada örgüt olmadığı kabul edilse bile bireysel cezalar olabilir mi ? Benim aklıma örgütten aklanıp cezası azaltılacak yattıklarıda cezasını karşılayacak gibi şeyler geliyor.

3. sorum olarak iç hukuk yolları tüketildiğinde AİHM'e başvurabiliyormuyuz ? Hukukta kanun konulduğu an geçerlidir diye birşey var.

Bu soruların cevabını bilen lütfen yazsın.

HEPSİNDEN ÖNEMLİSİ BAŞKANIN YADA BÜYÜKLERİMİZİ SPOR MAHKEMESİ OLAYINI DİLLENDİRMESİ GEREK ACİLEN. SPOR MAHKEMESİ KURULSUN TAPELER ORDA DELİL OLACAĞI İÇİN (SPORDA TEŞEBBÜS BİLE SUÇ) ORDAN AKLANAMAZ HAPİS YATMASA BİLE FUTBOLDAN ÖMÜR BOYU MEN YERLER.
                En son -PlayMakeR- tarafından düzenlendi; 24.06.2014, 03:03.

Yorum

• UEFA UEFA UEFA tek güvencemiz ''Gavur''

Yorum

• @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bundan 3 hafta önce gazeteler yıldırım demiröre nin istifa etmek istediği
                      uefa nın 17 temmuzda ağır şartlar sunacağı

öncesinde uefa da savunma yaparken ellerinde savunma için böyle bir karar planlıydı
                      bunu anayasa mahkemesi ile yapacaklardı, 13. ACM karaına emin olun kendileri bile şaşırdı

destek büyük yerden
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• hacıosmanoğlu

demek ki neymiş, hükümete isyana destek verirsen seninle uzlaşabilir

mitinglere gidersen havayı alırsın
                        @tsmustafakemal

Yorum

• gerçi en büyük lavukluğu galatasaray yapmıştır

2 yıl şampiyon olunca sustular

fatih terim hala konuşacak
                          @tsmustafakemal

Yorum

• Hükümete teşekkür ederiz

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı aradığını belirten Mahmut Uslu "Adalet Bakanı nezdinde tüm Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne teşekkür ediyoruz"
                            @tsmustafakemal

Yorum

• Yazıklar olsun..
                              Hak,hukuk,adalet kavramları başka hiçbir dönemde bu kadar ayaklar altına alınmamıştı..

Daha uzun yıllar 3. dünya ülkesi olarak yolumuza devam edeceğiz. Öyle gözüküyor.

Yorum

• Bu durumda cezası yargıtay tarafından onanmış her mahkum yeniden yargılama isteyebilir?
                                Yanlış mı anlıyorum?

Yorum

Yükleniyor...
                                X