Bu etapta bizim yapmamız gereken Ünal Aysalı yanımıza çekmek olmalı. Bizim Yönetim ve Lobisinin bir halt edeceği yok. En azından gs ile fb birbirine düşerler. Bir daha da bu takım fb maçlarına çıkmamalı boykot etmeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Derhal ligden çekilin, en azından Dünyanın saygın kulüpleri bu zulme uğrasa bunu yapardı. Bu ciddi ciddi konuşulup görüşülmesi gereken bir konu. Önce FIFA ve UEFA ile konuşulup bir protokol istenmeli, ha eğer onlarda cezayı basıp kupayı vermeye yanaşmıyorlarsa tüm dünya kulüplerine bir bildiri yayımlayıp, süreci mükemmel anlatacak bir dosya hazırlayıp derhal liglerden çekilmeli ve Avrupa İnsan Hakları mahmemesi ile CAS'a müracatta bulunulmalıdır. Tek fikrim ve temennim budur.ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.
Yorum
-
Hala bu mahkemelerden umudu olanları görüyorum. Arkadaşlar, dünya tarihinde eski zamanlarda da böyle adaletsizlikler, haksızlıklar, hukusuzluklar bolca yaşandığından ünlü anarşik abimiz Bakunin şöyle güzel bir laf etmiştir. "HUKUK İKTİDARLARIN FAHİŞEDİR"
Bizim yüklenmemiz gereken merciiler bellidir. 17 Temmuz UEFA kararları bizim için tek çıkış yoludur.
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani kişilerin cezâları?
Hani kişilerle kurumları ayıran federasyona yaptırım?
Gerekeni yapıyor mu UEFA?Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
-
Sinirlerim bozuldu ya ulan sanki hiç ölmücekmiş gibi yaşıyor ya bu adamlar hayır mahkemenin kararı delillerde bişey yok ama yeniden yargılancaklar tek temennim yeniden yargılanmada karar yine aynı fakat yıl da uzama gibi bir kanun vardır,savcıyı ayartıp belki kurtulurlar bu köpeklerden herşey beklenir''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17 Temmuz'a kadar patlamazsa bu pislikler umarım Uefa hepsini kökten patlatır Türkiye'yi Avrupa organizasyonlarına almayarak''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
muhmut uslu
başbakan söz verdi yeniden yargılama için (OLDU)
sırrı süreyya önder
öcalan seneye aramızdan size seslenecek (?)@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!
Bunu herkes bilsin ...bu haramiler küme düşmeden ve haklarımız iade edilmeden bu dava bu sekilde kapatılırsa ben şahsen alnım açık bir şekilde BEN TRABZONSPORLUYUM deyip sokakta dolaşmam dolaşamam... ya bu dava adam gibi bitecek , YA TRABZONSPOR BITECEK...ortası yok... Isterse 10 şampiyonluk gelsin umurumuzda değil...Bir elimize güneşi bir elimize ayı verseler bu davadan vazgeçmeyiz...ne gerekiyorsa yapacağız ama bu davadan vazgeçmeyeğiz...yemin olsun..dünya yıkılsın umurumuzda değil....bunu okuyan kuşlar ve kö.....Iyi bilsin...En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 23.06.2014, 18:56.şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemuhmut uslu
başbakan söz verdi yeniden yargılama için (OLDU)
sırrı süreyya önder
öcalan seneye aramızdan size seslenecek (?)
Ulan proje çalışacaktım sinirden yerimde duramıyorum Allah kahretsin bunları ya
Yorum
Yorum