Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• istanbul yürüyüşü düzenlenmeyecek mi..

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burada daha önce 2010-2011 de yazılı değilmiydi ?

Trabzonspor !!!
      Hiçbir zaman yazmadı.

Yorum

• Re: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        istanbul yürüyüşü düzenlenmeyecek mi..
        Duzenlendigini farz et. Vatan hainleri olarak medyada yerimizi aliriz. Polis arabalarini yakan millete korku sacanlara laf etmeyenler bizim hakli yuruyusumuze anca vatan hainligi yakistirmasi yapar.

Yorum

Burada daha önce 2010-2011 de yazılı değilmiydi ?

Trabzonspor !!!
          yok canım yazılıydı ve sildiler öylemi? olamaz öyle birşey!!!

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hiçbir zaman yazmadı.

Ben yazıyordu diye hatırlıyorum ? Stadyumda yazıp resmi sitede yazmaması ne yaman çelişki

Kitlelerin nasıl tepki vereceğini bilmem ama ben bu tarihten sonra Trabzonspor maçlarını dahi izlemeyeceğim ülkeye inancım kalmadı sonunda yine aynı cezalar verilse bile bu ülkeden tiksiniyorum ..

Trabzonspor !!!

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Duzenlendigini farz et. Vatan hainleri olarak medyada yerimizi aliriz. Polis arabalarini yakan millete korku sacanlara laf etmeyenler bizim hakli yuruyusumuze anca vatan hainligi yakistirmasi yapar.
              ayrıca biz de yürüyüş filan yapamayız. avni akerde kale direği sökmüşlüğümüz var bizim...

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                istanbul yürüyüşü düzenlenmeyecek mi..
                İstanbul yürüyüşü düzenlesek de bir işe yaramaz artık. Şu arada olursa belki seçim öncesi ses getirir.
                Bu ülkede hukukla hak alınmıyor.
                Demokratik ülkelerde protesto yürüyüşleri dikkate alınır.
                Burada ise yürüyoruz sadece kendimiz. Yürü dolaş say söv dön eve.
                Bu tip yürüyüşlerde bile kemence ile horon edip golbasti oynuyoruz. Yine öyle olacaksa kimse zahmet etmesin.

Yorum

• İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ayrıca biz de yürüyüş filan yapamayız. avni akerde kale direği sökmüşlüğümüz var bizim...
                  o direği söktükten sonra direk saha dalmaları lazımdı...

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    La ligten çekilsek nolcak sanki. Sadece yerimize baska takim dahil olacak.
                    Bana asil koyan şike sürecinde p*ç gibi ortada bırakılmamız. Dost dediğimiz kimse arka çıkmadı
                    Kişiliğini sevmezdim ama rahmetli İbrahim YAZICI bizim Sadri ŞENERden daha dik durdu..Aynı şekilde Nedim TÜRKMEN de bir duruş sergiledi ama Sadri ŞENER gerek Tff seçimleri gerekse de 6222 sayılı yasanın değişiminde başrol oynadı..

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İstanbul yürüyüşü düzenlesek de bir işe yaramaz artık. Şu arada olursa belki seçim öncesi ses getirir.
                      Bu ülkede hukukla hak alınmıyor.
                      Demokratik ülkelerde protesto yürüyüşleri dikkate alınır.
                      Burada ise yürüyoruz sadece kendimiz. Yürü dolaş say söv dön eve.
                      Bu tip yürüyüşlerde bile kemence ile horon edip golbasti oynuyoruz. Yine öyle olacaksa kimse zahmet etmesin.
                      hır gür çıkarılarım..benzin istasyonlarını yakıp polis arabalarını çevirelim..bunlar bundan anlıyor..

Yorum

• Fazla soze gerek yok secimlerde rte yi destekleyen arkadaslar vicdaniniz rahatmi acaba tek soru..biliyorum burdasiniz yureginiz varsa cevap verin..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Ben yazıyordu diye hatırlıyorum ? Stadyumda yazıp resmi sitede yazmaması ne yaman çelişki

Kitlelerin nasıl tepki vereceğini bilmem ama ben bu tarihten sonra Trabzonspor maçlarını dahi izlemeyeceğim ülkeye inancım kalmadı sonunda yine aynı cezalar verilse bile bu ülkeden tiksiniyorum ..

Trabzonspor !!!
                          Davanın ilk zamanları da hep beraber böyle diyorduk. Ligtvler iptal, benim için lig bitti, asla maç izlemem vs.

Yorum

• Trabzonspor'luyum diyen kendini Trabzonspor'lu zanneden biri nasil olurda sikeci bir FB liye oy verebiliyor anlamakta zorluk cekiyorum. Yolsuzluk kasetlerini hece hece yapip yapistirmislar palavralarini ahmak millete yutturdular. Yetmedi simdi de sike olayini hece hece Trabzonspor taraftarina yedirecek, yedirdiler bile...
                            Eskisehir'e satilmis sehir diyorlar.. Yüzde 60 i yüzde 90 cikaralim da tam satilmis olalim..
                            RTE nin bi tarafini yalayan IHO da zirvalamaya basladi..

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Davanın ilk zamanları da hep beraber böyle diyorduk. Ligtvler iptal, benim için lig bitti, asla maç izlemem vs.

Ben ligtv mi iptal etmiştim internetten izliyordum şimdi onu da yapmayacağım . Bu kirli futbol dünyasında Trabzonspor ' un yarışmasını istemiyorum .

Trabzonspor !!!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunları Trabzon halkı yapmadı. Sadece verdiği oy yüzünden Trabzon'a müstehak oldu bu durum.
                                Fuzuli konuşacağımıza seçim için bir şeyler düşünüp acilen organize olalım.
                                Yerel seçimde de attık tuttuk ne oldu hiç!
                                Önüne bir seçenek koyalım bu insanların ve herkese ulaşalım.
                                Yoksa yine aynı manzara için sayıp söveriz.
                                Malesef taraftarin buyuk cogunlugu trabzonsporu siyasete satmistir bu utanc bize yeter..onumuzdeki secimlerdede hicbisey degismez ..millet ozde siyasetsporlu sozde trabzonsporlu olmus..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X