Bu arada İHO defol....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!
Deliller doğru, kumpas yok ama karar yanlış..
Sonuç belli. Yeniden yargılama sonucu Aziz'in cezası azalacak ve önceden yattığı süre yeterli olacak. Aziz zaten Uefa tarafından men edileceği için Türkiye'en hapse girmeden bu işten yırtacak.
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeniden yargılanacaklar ama deliller aynı olacak..O zaman ne yapacak bu azize ve köpekleri?Ha Eğer Mahmut Uslu denen haysiyetsizin sözleri doğru ise AKP'ye özellikle Trabzon'da sıkı bi ders vermek elzemdir artık..inaniyormusun sen buna?
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoliviera @olivieraFB 47 dk.
FENERBAHÇELİLER OLARAK SAYIN BAŞBAKANIMIZA TEŞEKKÜR ETMELİYİZ. RESMİ SİTEDEN TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLANMALI.
SAĞLAM İRADE...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Gelmez.
O kupaları zaten hak etmemiştik derler.
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTayyip diger 6 kupamizi alip sikecilere verdigi gün belki bizim ak-trabzonlularin akli basina gelir.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePes vallahi abi.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Şahane karar,
biraz daha umutlansınlar,kendi pislikleri içinde debelensinler,biz tadını çıkaralım.
Dünyanın en omurgasız,en şahsiyetsiz siyasetçileri ile,
güçlünün kuklası hukuk sistemimize inat,
sonuç hak tan yana olacak,adaletten yana olacak.
Bozmayın moralinizi,
Asker kaçağı,emek hırsızı şikeci bir alçağı savunan kişi ve kurumlardan değiliz ya bu bile dünya malına değer.Bırakın sevinsin kanı bozuklar,son gülen iyi gülecek.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum