Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ramazan'a kadar çözülmez ki , İlla Mübarek Ramazan'ın sevabını da götürecekler.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Anayasa mahkemesi balyoz davasında kişisel hak ihlali var, digital veriler haksız dedi.. Yeniden yargılama olacak..

Yüksek ihtimal aziz içinde aynı karar verilecek..

Tek ihtimalimiz 17 Temmuz..
      En son Muhammet Hacısalihoğlu tarafından düzenlendi; 18.06.2014, 18:16.
      Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Balyoz davasında yeniden yargılama

ee başbakan şikebahçeye söz verdiğine göre büyük ihtimalle şikeciler yeniden yargılanacak ve bu yargılama büyük ihtimalle tapeler olmadan gerçekleşeceği için sözde hepsi aklanacak olay bu kadarla kalsa neyse padişah bu durumu platini ile de görüşmüştür düşünün artık gerisini.

Ha bu arada yazdım yine yazıyorum 17 temmuz tarihi bizleri oyalamak için verilen bi tarihtir o tarihte bişeler olacaksa bundan bundan tüpçü ve şikebehçe mutlaka haberdar edilirdi şb'nin borsada hisseleri yere çakılırdı en azından ribas transeri ile uğraşmazlardı http://www.milliyet.com.tr/diego-ribas-ilk-kez-konustu--fenerbahce-1898823-skorerhaber/
        Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• O iş o kadar kolay değil..

UEFA mahkemeyi beklemeden cezaları verdiğini unutmayalım..

Yargılayın bakalım tekrar.. Tapeleri de yok sayın..

Bu hepinizin şerefsiz olduğu gerçeğini değiştirmeyecek..
          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Yeniden yargılanacaklar belli oldu.
            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Balyoz davasıyla şike davasının benzerliği nedir?
              Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• bence hala yeniden yargılanmayacaklar diyorum...
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Büyük taraftarımız acaba ne zaman tepkisini koymayı düşünüyor? Şikeciler bile haksız oldukları davada bizden daha çok yürüyüş vs. yaptılar. Bu kadarda koyun olunmaz.
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Balyoz ile şike davası arasında usul ve sanıkların itirazları yönünden hiçbir benzerlik YOKTUR.

Balyoz davasında geriye yönelik oluşturulan CD'ler vardı, 2003 yılına ait olduğu iddia edilen darbe planları ve toplantılar, 2008 yılında çıkan bir bilgisayar programının içindeydi. 2003 yılında yapıldığı iddia edilen yazışmadaki sokak ismi farklıydı, zira o sokağın isim ve kapı numaraları, 2009 yılında değişmişti. Bir terör grubu mensuplarının telefon listesi bir teğmenin cep telefonu rehberindeydi ama, bu rehberin cep telefonuna sonradan eklendiği ortaya çıktı. 1.Ordu'nun plan seminerine emir üzerine -mecburen- giden tüm ast rütbeliler, darbe plancısı olarak hüküm yedi. (Bence hiç darbe planı olmadı diyemeyiz ama kurunun yanında onlarca yaş yaktılar, ayrıca planların hiçbiri için uygulamaya, hatta teşebbüse dahi geçilmemişti, yapılan yargılamalarda adalet adaletlikten çıkmıştı)

Şike davasında ise sanıklar tapelere, görüşmelere, hatta çıkan paralara dahi itiraz etmediler. Uğur dediler, namaz dediler, kurban dediler, takım elbisemdi dediler. Hatta şike operasyonunu yapan polis müdürü ve savcılar ile, balyoz operasyonunu yapan savcı ve polisler de tamamen farklıydı.

Hoş bu aziz ve avanesi hem şike, hem de ergenekon ve balyoz savcılarını fenerbahçe üyesi yaptı, onlarla halısaha maçı bile oynadı ama şimdi "paralel karşıtı", "cUmhuriyetin son kalesinin yılmaz savunucusu" olarak takılıyor...
                    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Balyoz ile şike davası arasında usul ve sanıkların itirazları yönünden hiçbir benzerlik YOKTUR.

Balyoz davasında geriye yönelik oluşturulan CD'ler vardı, 2003 yılına ait olduğu iddia edilen darbe planları ve toplantılar, 2008 yılında çıkan bir bilgisayar programının içindeydi. 2003 yılında yapıldığı iddia edilen yazışmadaki sokak ismi farklıydı, zira o sokağın isim ve kapı numaraları, 2009 yılında değişmişti. Bir terör grubu mensuplarının telefon listesi bir teğmenin cep telefonu rehberindeydi ama, bu rehberin cep telefonuna sonradan eklendiği ortaya çıktı. 1.Ordu'nun plan seminerine emir üzerine -mecburen- giden tüm ast rütbeliler, darbe plancısı olarak hüküm yedi. (Bence hiç darbe planı olmadı diyemeyiz ama kurunun yanında onlarca yaş yaktılar, ayrıca planların hiçbiri için uygulamaya, hatta teşebbüse dahi geçilmemişti, yapılan yargılamalarda adalet adaletlikten çıkmıştı)

Şike davasında ise sanıklar tapelere, görüşmelere, hatta çıkan paralara dahi itiraz etmediler. Uğur dediler, namaz dediler, kurban dediler, takım elbisemdi dediler. Hatta şike operasyonunu yapan polis müdürü ve savcılar ile, balyoz operasyonunu yapan savcı ve polisler de tamamen farklıydı.

Hoş bu aziz ve avanesi hem şike, hem de ergenekon ve balyoz savcılarını fenerbahçe üyesi yaptı, onlarla halısaha maçı bile oynadı ama şimdi "paralel karşıtı", "cUmhuriyetin son kalesinin yılmaz savunucusu" olarak takılıyor...

Evet aklımdaki soruya cevap oldu.Mahkeme adil bir karar verecekse yeniden yargılanmayı reddeder.
                      Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Bir Galatasaray kadar olamıyoruz.
                        Kupamızı vermiyorsanız seneye ligde yokuz deyip kestirip atacaksınız. Bu kadar basit ve net aslında.
                        Gerekirse kongre yapılsın, divandan veya kongreden yetki istensin. Yokuz kardeşim sizin pis liginizde diyelim. Alt liglerde oynayan takımlarımızla futbolu yaşarız biz yine. Adil futbol yoksa biz de yokuz.

Yani bu pis düzenin parçası olmak kadar aciz birşey olamaz. Bir de Avrupa'nın 3. sınıf yıldız futbolcularıyla ve biz almasak ikinci ligde oynayacak olan (Kadir, Gökhan A., Gökhan K., Serdar, Deniz, Anıl, Abdulkadir, Mustafa A. Caner vs vs komedi gibi) şampiyonluk yarışı vereceğiz diye kendimizi kandırıyoruz. Tam bir acziyet. Adamlar Drogba'larla Sneijder'lerle şampiyon olamıyorlar biz de kendi kendimize Bossingwa ile Henrique ile şampiyon olacağız. Dışarıdan baksak ya bir halimize, bence herkes gülüyor şu anda Trabzonspor'a.

Şimdi de Aziz'in yargılanmasının yenilenme durumu var. Yargılama yenilenip Aziz masum bulunursa kaç kişi şaşırır soruyorum size ? Ben açıkcası işin sonunda Trabzonspor suçlu bulunmasa bari diyorum, o noktaya geldik.

Benim fikrim net. 17 temmuz bu işin son dönemeci. Eğer oradan kupanın bize verilmesi veya fenerin küme düşmesi gibi bir yaptırım gelmezse ligden çekilelim kulübü kapatalım. Ne halleri varsa görsünler. Ligi izleyeniniz kaldı mı pek bilmiyorum. Normalde bırakın Trabzonspor'u ligdeki çoğu maçı izleyen ben bu yıl Trabzonspor'un bile maçlarının yarısını izlemedim belki. Trabzonspor ligden çekilse ne kaybederiz ne olacak. 17 Temmuz son dönemeç olmalı, eğer karar çıkmazsa artık ben laf değil icraat bekliyorum. Nokta.
                        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Balyoz ile şike davasinin benzerliği yok.

Balyozda delillerin bozulduğuna, mesnetsiz kaynaklara ithaf yapilmis, şikede ise sadece olabilirlik kanaati belirtilmiş.

Yani benzerlik yok. Bence de yeniden yargilama olmaz. Hukuk garabeti olur.

Ha burasi Türkiye, birsey diyemem...
                          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Uefaninda fifaninda azizinde fenevinde tff ninde hukumetinde ona destek veren milletinde muhalafetinde..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Balyoz ile şike davasinin benzerliği yok.

Balyozda delillerin bozulduğuna, mesnetsiz kaynaklara ithaf yapilmis, şikede ise sadece olabilirlik kanaati belirtilmiş.

Yani benzerlik yok. Bence de yeniden yargilama olmaz. Hukuk garabeti olur.

Ha burasi Türkiye, birsey diyemem...

Bizi korkutan da bu zaten. Burasi Türkiye.
                              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Yeniden yargilanmak icin yeni delil lazim o da yok, saniklarin avukatlari ÖYM'lerin kapatildigindan dem vurarak hukuk katliami icin yol yapiyor. Öyle pis isler dönüyorki hakem odasindan dosyalari calma tesebbüsünde bulunup aklinca $ike hükümlülerin lehlerinde kullanmayi calisiyorlar.
                                "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

Çalışıyor...
                                X