Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sağolasın abicim, o kupa gelecek bundan eminim. belki uzun sürecek ama gelecek.
    Tabi ki gelecek.

O KUPA GELMEDEN şikebahçeye ve azizeye rahat yok bu dünyada.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Bu ülkenin %98 'i Müslüman sanıyordum...

Ben Müslüman insanları

Adaletli (Peygamber Efendimizi Muhammed-ül Emin diye çağırırlarmış)

Haksızlığa karşı duruşu;

Herkesin eşit olduğu, büyüklüğün sadece Takva (Ahlak) ile ayırt edildiği...

Dünyevi menfaatleri değil manevi huzuru seçen...

En önemlisi Allah'tan korkan insanlar bilirim...

O halde ülkemde gerçek Müslüman sayısı herhalde %2-3 ü geçmez...

Peygamber efendimiz ta o zamanda bu günlere atıfla:

“Ümmetim yetmiş küsur fırkaya ayrılacak, en büyüğü kendi keyiflerine göre işler yapar, helalı haram, haramı helal kılarlar.”

buyurmuştur...

Ülkemde adalet çökmüştür...

Yeniden yargılanma değil; hırsızları aklama operasyonu yapılmıştır...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tabi ki gelecek.

O KUPA GELMEDEN şikebahçeye ve azizeye rahat yok bu dünyada.
        ona zaten rahat yok. adam hep diken üstünde, nereden ne çıkacak korkusuyla yaşıyor hergün
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzon şehrinde akp'ye %60 oy çıkmasını hazmedemiyorum.

Yahu bu adam kupamızı verdirmeyen adam, hiç mi TS sevginiz yok ey Trabzon halkı, bu kadar da olmaz yahu

Trabzonspor sevdası akp denen başbelasının çok çok üstünde olmalıdır

Bordo-mavi atkı takılarak, değerli hemşehrilerim sözüyle bu adam tarafından kandırılmaktan vazgeçin artık

benim derdim ne akp, ne diğerleri, benim derdim verilmeyen şampiyonluğumuz
          kime versin chp yemi mhp yemi ? çıkardınmı bi tane bağımsız aday ?

Yorum

• Bütün partiler aynı.. Hepsi birlik olup Azizi müebbetten kurtardı, hemde bir gecede..

Ama yine de şu an yapılanları görüp hiç sesini çıkarmamakta insana koyuyor..

Bugün şu karar verilse artık..
            Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Bugun ne karari bekliyoruz ??

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugun ne karari bekliyoruz ??
                Perşembeyi bekliyoruz. AYM'nin kararı o gün açıklayacağı söyleniyor.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Perşembeyi bekliyoruz. AYM'nin kararı o gün açıklayacağı söyleniyor.
                  abi bence cuma günü mesai bitiminde açıklanır.
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abi bence cuma günü mesai bitiminde açıklanır.
                    Olabilir, bugün de açıklanabilir, UEFA bugün kişiler hakkında kararını da açıklayabilir, herşey mümkün. Daş düşebülü, ayı çıkabülü.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Yeniden yargılanma olup olmayacağı konusunda mahkeme bugün karar verecek deniyor..
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeniden yargılanma olup olmayacağı konusunda mahkeme bugün karar verecek deniyor..
                        Bu ülkede mahkemeler karar vermez, verilen emirleri uygularlar.

.yeniden yargılayın emri gelmiş mi gelmemiş mi onu öğrenmiş olacağız
                        Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                        -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kime versin chp yemi mhp yemi ? çıkardınmı bi tane bağımsız aday ?
                          en azından sevinçlerini çalan şikecileri koruyan tayyip'in partisine vermeyebilirlerdi.

kupa tayyip'te bilmem anlatabildim mi?
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor Hukuk Kurulu, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve bazı şike davası hükümlülerinin yeniden yargılanması mütalaasına karşılık, İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne talebin reddedilmesine dair dilekçe verdi.

Konuyu takip eden avukatlarımızdan Hakan Orhan, “Bu talebin kabulü hukuki bir kaos yaşatacak ve geçmişte yapılan tüm yargılamaların yenilenmesi gerekecektir. Savcılık mütaalası ceza usul hukukunun en temel ilkelerine aykırıdır” diyerek talepleri hakkında bilgiler aktardı.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Late Thursday, suddenly requesting a meeting with the TFA president Yildirim Demirören and formally demanded Fenerbahce be reduced to two lower leagues.

Thursday, February 27, Turkey Football Federation president Yildirim Demirören had called the meeting to Nyon by UEFA. Not known, although the content of the meeting Demirören UEFA General Secretary Gianni Infantino has done a meeting which lasted about three hours.

UEFA General Secretary Infantino Fenerbahçe, Beşiktaş and match-fixing case, and other teams wanted to be punished.

UEFA General Secretary Infantino wanted to the following from Turkish Football Association ;

1- Fenerbahce SK reducing 2 Lower league and start with – 20 point

2- Deletion of - 18 points from Besiktas JK

3- Fenerbahce Chairman Aziz Yildirim’ banned for life Football world

Statement on the subject next week is expected to be made by TFA .

Geç Perşembe, aniden TFA Başkan yıldırım Demirören ile bir toplantı talep ve resmen Fenerbahçe talep için iki alt liglerde azalır.

Perşembe, Şubat 27, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı yıldırım Demirören, Nyon UEFA tarafından toplantıya aramıştı. Her ne kadar toplantı Demirören UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino içeriği yaklaşık üç saat süren bir toplantı yaptı, bilinen değil.

UEFA Genel Sekreteri Infantino Fenerbahçe, Beşiktaş ve maç tespit davası ve diğer takımlar cezalandırılmasını istedi.

UEFA Genel Sekreteri Infantino, Türkiye Futbol Federasyonu şu şekilde istedim;

1 - Fenerbahçe SK azaltarak 2 lig daha düşük ve başlamak ile-20 puan

2 - silmek-in - 18 Puan: Beşiktaş JK

3 - Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ' hayat futbol Dünya için yasaklandı

Konuyla ilgili açıklama haftaya TFA tarafından yapılması bekleniyor.
                              duyurukcu şu anda çevrimiçi duyurukcu'in İtibarına Ekle Mesajı Raporla

Yorum

• Bu nedir ?
                                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

Yükleniyor...
                                X