Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onlar da buyursun gelsin görsünler nasıl çıkıyormuş tadı.

Trabzona gideceğiz sözümüz vardı ama çok süre uzadı. Ben başlarda 1 senede iş hallolur diyordum. Çok büyük kutlama yapacaktım kendi çabamda ama süreç çok uzadı malesef ama gelir onlarda kutlamaya , İstanbul takımını tutan yok gibi bir şey , Ankaragücü , Bursaspor taraftarılar

İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sercan kardeşim ben de aynısını düşünüyorum. Her şey zamanında güzel. O sene alsaydık anlamlı olacaktı. Kupa geldiğinde sevinmeyeceğim. Onlarda kalmamasını istiyorum. Bizim yüreğimizi yaktılar onların da yürekleri yansın istiyorum. Acı çeksinler istiyorum. Beter olsunlar istiyorum. İstiyorum arkadaş istiyorum. Off
    Onlara nispet yapar gibi şampiyonluk kutlamamız gerekiyor. Tabi bazı taraftarlarımız haklı olarak o gün ki kadar sevinmeyecekler ama ;

Ben hiç şampiyonluk görmedim , Yani şampiyonluk gördüm ama kutlamasını yapmadım. Eğer kupa gelirse çılgınlar gibi deliler gibi sevineceğim torpile boğacağım şehri. Acısı çıkacak.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Valla arkadaşlar kusura bakmayın da bu şikebahçeliler harbiden salak.
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Ağlıyorum ya kim yaptıysa mükemmel mükemmel.

Yorum

• fener ve TRABZONSPOR yer değiştirecek mecburen o yıl yok sayılırsa iş hepten çığrından çıkar sadece şampiyonu değiştirmeleri halinde bi sorun çıkmaz kimse ses çıkarmaz düşen çıkan vs. diğer tazminatlar felan.

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kupa geldiğinde sevinmeyeceğim.
            Bana bu cümleyi izah eder misin?

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sunay Akın stayla

Gesendet.
              En son ibrahim tarafından düzenlendi; 01.06.2014, 01:48.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Cımbızla çekip alma cümleyi. Bir bütün olarak oku

Her şey zamanında güzel. Aradan 3 sene geçmiş.
                Ben şampiyonluk sevinci yaşamamış nesildenim sen de öyle. Kim bilir nasıl sevinecektik gelen şampiyonluğa. Kim bilir neler yapacaktık. Ama geç oldu artık. Aynı tadı vermez. Bunu söylemeye çalışıyorum. Bir soru: O seneki heyecanı yaşayabiliyor musunuz ? Ben yaşayamıyorum. Sevinirken de aynı duyguyu yaşayamayacağız. Kandırıyoruz kendimizi sadece

Neye benzetiyorum bizi biliyor musun ? Hapis cezasına çarptırılmış bir adama 3 yıl sonra ''hadi çıkıyorsun suçsuzmuşsun'' denilmiş gibi. Trabzonspor sen şampiyonmuşsun
                En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 01.06.2014, 02:02.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kupa geldiğinde ben de pek sevinemem açıkçası. Sıradan bir maçta gol atınca nasıl gol diye ayağa kalkıp yumruk sıkıyorsun, şu kupa hangimize bu etkiyi verebilir ki?

Ama tabii ki mutlu olacağız hakkımızı aldığımız için.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ...Sevinçte de aynı duyguyu yaşayamayacağız. Kandırıyoruz kendimizi sadece...

Şampiyonuz lan diye yanındaki bulduğun ilk kişiye sarılıp bağırıp çağırıp ağlamak ve benzeri gibi coşkulu sevinçlerin yerini şu sıkıcı süreçlerden sonra gelecek mutluluk alır...

Onun tadını vermez ama bunun da hazzı başka.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• O kupa o pislik yuvasından çıkıp huzura ersin, ait olduğu yere giderken oluşacak manzarayı bi düşünün derim.

İnanılmaz olacak!
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Belki farklı yoğunlukta duygular olur, ama sevinmeyeceğim demek kabulleneceğim bir şey değil.
                        Olamaz da. Hatta sana şunu söyleyeyim, sana öyle geliyor.
                        Öyle bir duygu olacak ki, sevinmeyi bile beceremeyecek kadar elin ayağın birbirine dolaşacak kimbilir.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şampiyonuz lan diye yanındaki bulduğun ilk kişiye sarılıp bağırıp çağırıp ağlamak ve benzeri gibi coşkulu sevinçlerin yerini şu sıkıcı süreçlerden sonra gelecek mutluluk alır...

Onun tadını vermez ama bunun da hazzı başka.
                          Çağatay haklısın. Özellikle şikeyi kabul etmeyen, her fırsatta sapını alırsınız anca diye dalga geçen tayfaya o gün suratlarına bakıp 'Koyduk mu lan' demeyi o kadar çok istiyorum ki. Hepiniz istiyorsunuzdur buna adım gibi eminim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bir insan kaçırılan evladına kavuştuğunda hangi duyguları yaşıyorsa onları yaşayacağız...
                            İnşallah bu yakın bir zamandır.

Yorum

• Yakacağuk Türkiye'yi!

Sevinmek az kalır.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Bir insan kaçırılan evladına kavuştuğunda hangi duyguları yaşıyorsa onları yaşayacağız...
                                İnşallah bu yakın bir zamandır.
                                Teşbihte hata olmaz diyerek ve son zamanlarda gündemde olduğu için örnekleyeyim...

PKK nın binbir hile/dalevera ile kacirdigi öz evladimiza kavuşmak gibi birşey bu...

Hani hata da yok gibi...

Teşbih te olmamış sanki...
                                En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 01.06.2014, 05:16.
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Çalışıyor...
                                X