Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yazımı unutmayın çıkarsa ilk ulaşan renktaşa benden forma hediye.

En geç lig bittikten 2 hafta sonra eğer ki Antalya yı yenebilirsek Şampiyonlar Ligi Ön Elemesine gideceğimiz belli olacak.

Ortalık toz duman olacak.

febeş şikecide jimnastikçiler şeker mi çaldı sixvas cama taş atıp mı kaçtı.

Şike yapan 5 yıl hiçbiryere gidemez. Rahat olun. Antalya maçını aldığımız anda Şampiyonlar Ligi ön elemesindeyiz.

NOT:Kupa gelsin ilk ulaşana kombinesi benden.
    En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 14.05.2014, 13:51.

Yorum

• Bursa'dan gelen haberler,

Bugün 18.00'de UEFA'nın acı haberi şikecilere açıklayacağı yönündeydi (şb, bjk, sivas).

Bu akşam bir hareketlilik olur mu acaba?
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bursa'dan gelen haberler,

Bugün 18.00'de UEFA'nın acı haberi şikecilere açıklayacağı yönündeydi (şb, bjk, sivas).

Bu akşam bir hareketlilik olur mu acaba?

tabiki hayır beyler kaç kere yazacağım, klavyemde tüy bitti. uefa nın fifa nın felan tff ye yaptırımda bulunmaya hakkıda yok gücüde yok, bu kurumlar ancak dandik balkan liglerine abilik yapar dövmeye kalkar.

TFF dünyanın en güçlü federasyonlarından birisi, uefa maalesef TFF ye sözünü geçiremez. fener düşecekmiş, kupa gelecekmiş, üstüne birde paraları bize vereceklermiş, tüm bunlar yapılmazsa uefa TFF ye yaptırımda bulunacakmış vs.. inanmayın, uefa bir halt yapamaz. uefa nın güçlü federasyonlar ve takımlar üzerinde hiçbir yaptırımı olamaz. verecekleri cezayı zaten verdiler, sen 2 yıl sen 1 yıl gelme dediler konu kapandı. uefa tıpkı Türkiye gibi Trabzon u tınlamıyor, tınlamaya kalksa dahi tüpçü masaya yumruğunu vurur ve platini yi tokatlar, uefa bize hiçbir şekilde yardım e de mez şunu aklınıza sokun artık.

hayır yani umut dolu mesajlar görüyorum, 7 den 70 e taraftarımı böyle görünce çok üzülüyorum. bursa24.com nedir yaw koca basında başka yerde yok bunların haberine mi bakıp heyecan yaptınız ? TFF yi çok küçümsüyorsunuz, TFF nin çaycısı bile uefa ya gider yapabilecek güçtedir.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TFF yi çok küçümsüyorsunuz, TFF nin çaycısı bile uefa ya gider yapabilecek güçtedir.

Okadar şey yazmışsın ben sadece şu cümlene takılıp kafamda gereken tepkiyi verdim şimdi burda söylesem ayıp olacak. sadece sana hadi ordan yok devenin bale pabucu diyim ben sen anla
          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• düsecekler

Yorum

• TFF o kadar guclu ki sampiyonunu avrupaya gonderemiyor.
              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Kimsenin Endişesi Olmasın Trabzonspor Avrupa Kupalarında Hatta İddia ediyorum Bu şekilde Lig biterse Trabzonspor Şampiyonlar liginde
                Sivassporun Avrupaya gitme ihtimali kesinlikle Yok
                Avrupa Kupalarına katılan takımlar 5 yıl içinde Şikeye bulaşmadık temiziz diye kağıt veriyor SİVAS SPOR Böyle bir kağıdı nasıl verecek
                O yüzden Medyada çıkan SİVASSPOR UEFA da haberlerine itibar etmeyin
                BJK konusuna gelince BJK ve FB bildiğim kadarı ile CAS ta hızlı yargılanmayı kabul ettikleri için o CAS varar verdiği yılı yok sayarak CAS a gittiler
                FB ve BJK nın cezası bu sene başlıyor
                FB 2 YIL BJK 1 YIL 2014-2015 sezonunda uygulanacak
                Ayrıca BJK nın Trabzonlu yöneticisi ne diyor bakın
                Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı ekibin seneye de ceza alarak Avrupa'ya gidemeyebileceğini belirtti.

BJK lılar taraftarı kandırmak için Biz Şikeden ceza almadık Tedbiren ceza verildi yalanını uydurdular Tedbiren ne demek neyin tedbiri soran yok
                Eğer BJK Kankisi FB nin kuyruğuna takılmasa geçen sene gitmese idi avrupaya bu sene oynardı
                Olayın meselenin özü bu
                Fakat gelelim Türkiyede Oynanacak ayak oyunlarına
                Bizim FENERASYON dediğimiz Yavşaklardan oluşan Kurul geçen sene olduğu gibi Kendi verdikleri yanlış kararları ısrarla doğruymuş gibi savunma adına Bu sene BJK ve SİVASSPORU Hatta FB yi bile Arvupaya gidecekler listesine Koyarlar UEFA kabul etmesin mantığına giderler
                Şimdi medyada ne yalanlar yazılacak
                UEFA 2 YIL ceza verdi 2010/11 sezonu FB gitmedi Geçetiğimiz sezonda yarı yolda kovdular ceza bitti yalanlarına sarılacaklardır
                Tüpçü ise her zaman olduğu gibi yalakalık uğruna UEFA ya FBJK-SİVAS ı liste olarak verebilir
                Geçen sene FBJK nın men yiyeceğini bile bile KASIMPAŞA ve KAYSERİ nin hakkını yemedilermi
                Diğer Bir mesele Başta Trabzonspor olmak üzer Kulüplerin DİK DURMAMASI
                Zaten Trabzonspor Başkanımı seçtik AKP il başkanımı bilmiyorum
                ayrıca Seçtiğimiz Başkan ortalıkta Yok
                Aziz Hala dışarda,FBJK SİVAS hala bu ligde Güya Bizim İHO ya göre Onun olduğu yerde emek hırsızları olmayacaktı,
                İHO nun olduğu yerde hakem hatası olmayacaktı Daha beter haklarımız gasbedildi
                KUPA 1 Ayda gelecekti 1 yıl oldu Hala ses yok
                Trabzonspor Başkanı dik dursa gitmesi gereken yerlere gitse idi Bir çok mesele çoktan çözülmüştü.
                Tazminat davaları hala açılmadı
                Görevi Kötüye Kullanma davaları hala açılmadı
                Özetle, TRABZONSPOR başkanı Ortalığı ayağa kaldırması gerekir
                GS ın bu sezonun İptali İçin bastırması lazım
                3 sezondur Küme düşen Takımların ortalığı ayağa kaldırması gerekir
                FBJK yerine Avrupaya gidemeyen Takımların ortalığı ayağa kaldırması gerekir
                Yani Mağdur olan en az 15-20 takım ama sadece Bu güne kadar BUCASPOR itiraz etti başka itiraz eden Yok
                Fazla dağıtmadan diyorumki
                FBJK-SİVAS-MERSİN-GİRESUN-KARTAL küme düşecek Bunu Şike olduğunda 2,5 yıl önce demiştim
                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Okadar şey yazmışsın ben sadece şu cümlene takılıp kafamda gereken tepkiyi verdim şimdi burda söylesem ayıp olacak. sadece sana hadi ordan yok devenin bale pabucu diyim ben sen anla

aslında az bile söyledim, TFF nin çaycısının çay ocağındaki çay demliği bile uefa yı tokatlayacak durumdadır.

ben sizlere gerçekleri söylüyorum, dost acı söyler uefa asla TFF ye söz geçiremez, peki o zaman fb niye avrupaya gidemiyor ? diyecek olursanız, uefa başına iş açmak istemedi, fb nin eleyeceği rakipler zaten TFF ye bağlı değil, açtımı davayı uefa yı bitirir. geçen yaz oturdular konuştular, tüpçü den oluru aldılar herşey karşılıklı anlaşmayla oldu

TFF nin logosu uefa nın logosunu söker atar, uefa fifa felan hepsi TFF nin önünde diz çökecek durumdadır. başbakanımız sayesinde futboldada dünya markası haline geldik, TFF süper güç oldu, uefa bizden korkuyor beyler. belki takımlarımız çok başarılı değil ancak TFF, futbol dünyasında sözü geçen en üst düzey federasyonlardan biri haline geldi. ne uefa ne fifa, kimse TFF nin önünde duramaz.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

aslında az bile söyledim, TFF nin çaycısının çay ocağındaki çay demliği bile uefa yı tokatlayacak durumdadır.

ben sizlere gerçekleri söylüyorum, dost acı söyler uefa asla TFF ye söz geçiremez, peki o zaman fb niye avrupaya gidemiyor ? diyecek olursanız, uefa başına iş açmak istemedi, fb nin eleyeceği rakipler zaten TFF ye bağlı değil, açtımı davayı uefa yı bitirir. geçen yaz oturdular konuştular, tüpçü den oluru aldılar herşey karşılıklı anlaşmayla oldu

TFF nin logosu uefa nın logosunu söker atar, uefa fifa felan hepsi TFF nin önünde diz çökecek durumdadır. başbakanımız sayesinde futboldada dünya markası haline geldik, TFF süper güç oldu, uefa bizden korkuyor beyler. belki takımlarımız çok başarılı değil ancak TFF, futbol dünyasında sözü geçen en üst düzey federasyonlardan biri haline geldi. ne uefa ne fifa, kimse TFF nin önünde duramaz.
                    öyle boş öyle işkembeden sallayıp boş konuşuyorsunki anlatamam ezbere konuşma eline aldığın PS3 koluna benzemez bu işler saçmalayıpda milletin sinirin tepesine çıkarma zaten acımız var yastayız allahını seversen destekli konuş...

Kim kimi tokatlıyor senin dediğin federasyon ve tüm ülke federasyonları UEFA ve FIFA ya bağlı zaten biz İtalya Federasyonundan dahamı güçlüyüz yani bizim futbolumuzun patronları İtalyan futbol patrınlarından dahamı iyi yani ulan Juventusun gözünün yaşına bakmadı bu adamlar sen kim oluyosun her sene 2 tane takım yolluyosun şampiyonlar ligine biri ön elemeli ya bırak allah aşkına Mert
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

has...tamısın arkadaş

yapma bunu yapma bunu

tff nin nesi güçlü

hadi geniş bakalım ülkemizin nesi güçlü ne yaptırım yapıyoruz da süper güç olduk

itibar etmeyin bu arkadaş kara mizah yapmaya çalışıyor ama arkadaşım bil ki

burada hiç kimse böyle mizahı anlayamaz halde ve ağır sözler işitebilirsin

Yorum

• zafer inananlarındır

Yorum

• Aziz hala disarda...
                          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

O halde yaşasın Yıldırım Demirören.

Böyle bir günde bile güldürmeyi becerdin ya helal olsun sana.
                            En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 15.05.2014, 13:12.
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O halde yaşasın Yıldırım Demirören.

Şöyle bir günde bile güldürmeyi becerdin ya helal olsun sana.

üstüne oturduğu tüp patlasın, onun için tek dileğim budur ama hep mazlumun canı yanar bu dünyada. bunlara birşey olmaz.

Yorum

• Bu akşam kırmızı bir alt yazı

son dakika....

Allah'ım yeter artık bu azap.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X