Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biraz karamsarım belki ama bence bişey çıkmaz gereken ceza verilmiştir kendi federasyonunuza karışamayız diyeceklerdir
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Artık bitti sanırım...
      Sanirim en yetkili agizdan, en net bilgi...

Teşekkürler...
      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• AKSAL YAVUZ ‏@AksalYavuz 36 sn.

UEFA, FB'ye soruşturma açtı.
        Karar 17-7 tarihinde açıklanacak.
        Rakamlara dikkat

Adam inceyi yakalamış
        www.x.com/zykmda

Yorum

Artık bitti sanırım...
          Aman Gökhan! Ağlatırsın...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim kulübe yazı geldiyse Tff'yede gitmiştir o yazı merak etmeyin ilk muhatabları onlar çünki nasıl savuştururuzun derdindelerdir şu an muhtemelen , o kadar şerefsizliğe rağmen biz galip geleceğiz inşallah avrupadan men cezası ile artık kimseyi oyalayamazlar bu sene ya düşecekler yada toplu men yiyeceğiz olay budur az kaldı biz her halükarda kupamızı tazminatımızı çatır çatır alacağız.
            yazi tff ye de gitti avukatmiz acikladi
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Şimdi siyasetçisi, iş adamı, gazetecisi, federasyonu, meclisi....

Tüm yavşaklardan şunu istiyorum:

Kıçlarını yırtsınlar, bugüne kadar nasıl çırpındılarsa öyle devam etsinler,

Kendilerini parçalasınlar ve kurtarmaya çalışsınlar Fenerbahçe'yi !

Söke söke,alıyoruz işte hakkımız olanı !!!
              En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 02.06.2014, 20:24.
              StopMatchFixing.Com

Yorum

• pek bir sey cikacagini sanmiyorum kupa ile ilgili olumlu bir sey beklemeyin zaten uefa bunu yapamaz. neyse hayirlisi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu toprakların en güzel insanlarını çileden çıkardınız ya sizin adaletiniz de batsın Müslümanlığınız da!
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• uefa çatıvdayabiliv demedim çatıvdatabiliv dedim

Yorum

Şimdi siyasetçisi, iş adamı, gazetecisi, federasyonu, meclisi....

Tüm yavşaklardan şunu istiyorum:

Kıçlarını yırtsınlar, bugüne kadar nasıl çırpındılarsa öyle devam etsinler,

Kendilerini parçalasınlar ve kurtarmaya çalışsınlar Fenerbahçe'yi !

Söke söke, alıyoruz işte hakkımız olanı !!!
                      Gökhan izin verirsen bunu facebok da paylaşmak istiyorum.
                      En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 02.06.2014, 20:24.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökhan izin verirsen bunu facebok da paylaşmak istiyorum.
                        Tabiki paylaşabilirsin.
                        StopMatchFixing.Com

Yorum

• İcraat bekleyin derim. Açıklamalar beni etkilemiyor artık.

Yorum

• ACZİYET;Biz Odyakmaz'ın açıklamaları sonrası değil UEFA,TFF'ye bile soruşturma açtıramazken,TS,UEFA'da hakkımızda yeni soruşturma açtırmış.

Şikeciler kudurmuş oku oku gül ne güzel bir gün bugünn ne has oldu
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Bu konuda en büyük teşekkürü avukatlarımız hak ediyor.
                              Allah razı olsun.

Yorum

• Trabzonspor'un resmi siteden yaptığı açıklama şöyle;

trabzonspor Kulübü, tarihi misyonu gereği, kurulduğu günden beri futbolda adalet mücadelesi vermektedir.

Bu doğrultuda; Kulübümüz, 2010-2011 sezonunda Türkiye liginde gerçekleşen şike eylemleri hakkında, son olarak 9 Mayıs 2014 tarihinde UEFA ve FIFA’ya başvuruda bulunmuştur.

UEFA’nın bugün Kulübümüze bilgi amacıyla ilettiği yazıda; soruşturma başlatıldığı, UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu’nun 17.07.2014 tarihli toplantısında konu hakkında karar verileceği ifade edilmiştir. Bir örneği de Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderilen yazı; “doğrudan etkilenen taraf” sıfatıyla Fenerbahçe SK’ya hitaben yazılmıştır.

Tekrar hatırlatmak isteriz ki, talebimiz, şike yapılan 2010-2011 sezonuna ilişkin olarak ulusal ligimizde gerekli disiplin yaptırımlarının uygulanması ve Trabzonspor’un hakkının teslim edilmesidir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Trabzonspor Kulübü
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

Çalışıyor...
                                X