Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiç bir şey olmamıştır abi rahat ol Mhp'nin adayıda Bahçeli'yi takmıyorum dedi kendi bölgeleri olduğu için ayak yapıyorlar o kadar siyaset işte
    Veyselim biliyorum aslında da bununla bile mutlu olacak şey arıyorum,şaşkınlık işte
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Sike davasinda yeni hamle !

Trabzonspor; kendisinin ve aynı zamanda UEFA ve FIFA’nın durumunu İsviçre hukuku uyarınca ortaya koyan iki hukuki raporu, bugün itibarıyla UEFA ve FIFA’ya iletmiştir.

Tekrar belirtmek isteriz ki; Türkiye Süper Ligi’nde şike yapan kulüplere ceza ve Trabzonspor’un şampiyonluğu resmi olarak verilmeden, şike davası kapanmayacaktır.

Trabzonspor

-------------------

HAKAN ORHAN @AvHakanOrhan · 2 Std.

Raporun içeriği açıklanmayacaktır. Dünyanın en ciddi spor hukukçularından ikisi UEFA ve FİFA'ya görev ve sorumluluklarını anlatmaktadır.

TS'nin UEFA ve FİFAya gönderdiği raporların hazırlanmasında @ErdemEgemen günlerce süren çalısmaları, sonsuz katķıları vardır. Hakkı ödenemez
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor; kendisinin ve aynı zamanda UEFA ve FIFA’nın durumunu İsviçre hukuku uyarınca ortaya koyan iki hukuki raporu, bugün itibarıyla UEFA ve FIFA’ya iletmiştir.

Tekrar belirtmek isteriz ki; Türkiye Süper Ligi’nde şike yapan kulüplere ceza ve Trabzonspor’un şampiyonluğu resmi olarak verilmeden, şike davası kapanmayacaktır.

Trabzonspor

-------------------

Raporun içeriği açıklanmayacaktır. Dünyanın en ciddi spor hukukçularından ikisi UEFA ve FİFA'ya görev ve sorumluluklarını anlatmaktadır.

TS'nin UEFA ve FİFAya gönderdiği raporların hazırlanmasında @ErdemEgemen günlerce süren çalısmaları, sonsuz katķıları vardır. Hakkı ödenemez
        Asker kaçağı şikecinin son çırpınışlarla verdiği tırıvırı dilekçeler satılmış basınımızda sürekli gündem oluşturur ama bu tarihi icraat belki haber bile yapılmaz.
        Hançeri böğürlerine sokmuş bizim güzel insanlar.
        Tüm emeği geçen temiz ve koca yürekli Ts sevdalılarına sonsuz teşekkürler.
        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 09.05.2014, 23:16.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben okudum renktaş hem de zevkle,
          nerdeyse harf harf aynı duygular içerisindeyim.

Volkan abinin çıkışı hiç yoktan iyidir,
          zamanında olmalıydı,daha aktif olmalıydı TS hakkı arama konusunda ama benim hoşuma giden kendi içlerinde muhalefete düşmeleri .Tanrıkulu denen yavşak zorda kalmıştır o güzel oldu.
          Yüreğine sağlık abi, yazınca bir rahatladım sorma gitsin. nefesimin sonuna kadar adalet yerine gelse bile bu konuyu bulunduğum her ortamda dillendireceğim.

bizim dostumuz yok(gerçekten Adalet isteyen farklı renklere sahip taraftarlardan bahsediyorum)varsa da çok az ve sesi çıkamıyor, Trabzonlu vekillerin ve hatta Trabzonsporlu vekillerin yasa değişirken piyasadan kaybolması benim fikirlerimi sabitledi. Allah var, Adalet yerine gelince bunlara kim prim verirse ona da hakkımı helal etmiyorum.

bu arada başkana yakın arkadaşlar bu MAY olayını arada bir hatırlatın, bu adamın onursallığı ve başkanlığı defnedilmeli. bu da görevim olsun. ben arada bir kulübe mail atıyorum ama bu işten sonraki ilk işimiz o olmalı.

Yorum

• siyasetçilerin hepsi aynı

Yorum

• Kaçıncı sezon olacak fenerin düşmediği ? Düşünce haber verirsiniz millet.

Yorum

• Stratejik adımlar atılıp hukuki olarak savaşa ağırlık verildiğine göre İHO'nun Dolmabahçeye çağrılması an meselesi!

Kulak çekme ve şantaj durumları
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Aziz Yıldırım hak mahrumiyeti cezasını deldi!

Fenerbahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım hak mahrumiyeti cezasına rağmen Karabükspor maçını tribünden izledi.

Aziz Yıldırım Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği 90 günlük hak mahrumiyeti cezasına rağmen Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu'nda sezonun son maçını tribünden izlemesi yeni bir tartışma konusu oldu.

Başkan Aziz Yıldırım'ın cezasına 60 gün daha eklenmesi bekleniyor. Kulüpten konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Şerefsiz dalga geçiyor milletle
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Aziz neyi delmediki bu ülkde. Arsı herif.

Yorum

• Şu şenez erzik beyefendiyi kaçıracaksın, kamera karşısında işkence ederek bildiklerini öttürceceksin!

Yarın isviçreye geçiyorum...
                      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• işin doğrusus Aziz'e helal olsun, adam her şeyi yapıyor, öküzün trene baktığı gibi bakmıyor, her gün onunla ilgili bi haber var gazetelerde, cezalı olmasına rağmen tirbünde maç bile seyrediyor, komedi valla..yakında meclisi karıştırıp hükümeti bile düşürürse şaşırmam, uefada bile 2+1 lik cezanın 1 yılını sildirdi, hiç olmazsa uğraşıyor , ve bu cezayı silen uefadan feneri küme düşürme beklentisi var, onu bırakın Mevlüt erdinç ropörtajını izledim adam Fenere imza atmak üzere, bu feneri kimse küme düşüremez eminim buna.
                        Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aziz Yıldırım hak mahrumiyeti cezasını deldi!

Fenerbahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım hak mahrumiyeti cezasına rağmen Karabükspor maçını tribünden izledi.

Aziz Yıldırım Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği 90 günlük hak mahrumiyeti cezasına rağmen Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu'nda sezonun son maçını tribünden izlemesi yeni bir tartışma konusu oldu.

Başkan Aziz Yıldırım'ın cezasına 60 gün daha eklenmesi bekleniyor. Kulüpten konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Şerefsiz dalga geçiyor milletle
                          60'ar 60'ar eklerler, ışık yılını bulur o ceza.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            60'ar 60'ar eklerler, ışık yılını bulur o ceza.
                            her 60 eklendiğinde adam yine yine takmayacak, yine girecek stada.. hak mahrumiyeti cezası kadar gereksiz bi ceza yok. hukukta disiplin cezalarının tökezlediği birinci nokta hak mahrumiyetleri..

Yorum

• Trabzonspor hele şükür kisa ve bi okadar da net açıklama yapmis. Böyle ölümüne sizinleyim..

Biz bitti demeden bitmeyecek !!!

O aziz o fenev hak ettiği Cezayi çekecek..

Yorum

• bu kanunlar taraftara varda bu hırsıza neden yok. rezillik.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Çalışıyor...
                                X