Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA dan gol haberi var
    UEFA isviçrede Bir dernek FB ye karışamaz mı karışırmı hep beraber göreceğiz
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• ben çıkıyorum yaklaşık 10 gün kadar forumda yokum başlık size emanet, Allah' a emanet olun hakkınızı helal edin (gidipte dönmemek var, Dönüpte bulmamak var).
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Avukatlardan biri 'uçayruk' diyor, diğeri 'UEFA tarihinde ilk kez bir şey oldu, uyanın' 'gözümden yaş geldi' diyor. Eyvallah, iyi çalışıyorsunuz, ama bir bilgilendirin insanları 'uyanın' diye şikayet edeceğinize. Herkes bir sevinç nidaları atıyor, kimse tam olarak ne olduğunu bilmiyor.

Yorum

• ulusal medyada tik yok
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben çıkıyorum yaklaşık 10 gün kadar forumda yokum başlık size emanet, Allah' a emanet olun hakkınızı helal edin (gidipte dönmemek var, Dönüpte bulmamak var).
            Helal olsun. Bu başlık seni arayacak
            Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Ben tam olarak bu soruşturmanın bize ne getireceğini öğrenmek istiyorum. Üç yıl geçti aradan, her türlü karar çıktı lehimize, CAS'ı bekledik, mahkemeyi bekledik, Yargıtay'ı bekledik, TFF kararlarını bekledik, UEFA'yı bekledik, onlarca kez sevindik, hiçbir şey olmadı, bir Avrupa'dan men edildiler o kadar. Bizleri bilgilendirmek bu kadar zor olmasa gerek.

Yorum

• Avukatların bu davadan beklentilerimiz hakkında bir açıklama yapması gerekiyor.. Bu soruşturmanın önceki soruşturmadan farkı ne ? Sonucunda ne bekliyoruz ? vs.. bu tür konularda taraftarı bilgilendirmek lazım..
                www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ulusal medyada tik yok
                  Olmaz çünkü haberin kaynağı Trabzonspor Kulübü. Nasıl biz bilgilendirilmiyorsak, onlar da bilgilendirilmiyor. Avukatların Twitter hesaplarından birer tweet atıldı sadece. Tek kaynak bu. Ulusal basın bizim gibi Twitter hesaplarını takip etmiyordur herhalde, daha bir saat bile olmadı. Resmi siteden bir açıklayıcı, bilgilendirici metin yayınlanması lazım. O zaman biz de bilgilenmiş oluruz, basında da yer bulur hemen.

Yorum

• Birazdan resmi siteden konuyla ilgili bir açıklama yayınlanacak..
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Temkinli olmakta fayda var.

Ben hala Uefa'ya güvenmiyorum.
                      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Sporx'e düştü ama onların kaynağı da aynı. Birazdan resmi sitedeki bilgilendirmenin akabinde ulusal medyada yerini bulur...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bizim kulübe yazı geldiyse Tff'yede gitmiştir o yazı merak etmeyin ilk muhatabları onlar çünki nasıl savuştururuzun derdindelerdir şu an muhtemelen , o kadar şerefsizliğe rağmen biz galip geleceğiz inşallah avrupadan men cezası ile artık kimseyi oyalayamazlar bu sene ya düşecekler yada toplu men yiyeceğiz olay budur az kaldı biz her halükarda kupamızı tazminatımızı çatır çatır alacağız.
                          DOZER CEMİL

Yorum

• Artık bitti sanırım...
                            StopMatchFixing.Com

Yorum

• UEFA adındaki derneğin bu kadar kısa surede karar verebilecek olması beni suphelendiriyor. Aklima iki yol geliyor.

Brincisi, UEFA bu işi zaten uzun zamandır arastirip dosyaliyordu ve kararı vermeye çokaz zaman kalmisti. BBunun neticesinde bize sonuclandiracagiz mesajı verdiler.

İkincisi ise dostlar alışverişte görsün mantigiyla hadi sizinde gaziniz alinsin cabasidir.

Her iki yolda bize uyar. İlki olursa feci cezalar kapidadir, ikincisi olursa UEFA kendi ayağına sıkmış ve CAS yolunu acmistir.
                              En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 30.05.2014, 17:12.
                              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Ulusal medyadakiler haber girmek için talimat bekliyorlardır

Yorum

Çalışıyor...
                                X