Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yargıtay telefon dinlemesi hangi nedenle olursa olsun, eğer suç unsuru başka gelişme varsa bu delil kabul edilir dedi. Yani bizi başka nedenle dinlediler, bu sayılmaz, yasa dışı diyemeyecek şikeciler

Bizim şikecilerin yaptıkları hakkında çok kapsamlı bir liste oluşturmamız, onu da bunların yüzüne her seferinde çarpmamız lazım. jpg ya da pdf formatında olabilir ama bunun yapılması lazım. 1 tane bir şey bulduklarını sanıp ortalığı birbirine katıyorlar. ELİMİZDE LİSTE OLMALI

Ayrıca resmi web sitesinden artık taraftar aydınlatılmalı. Kimle ilgili suç tapeleri varsa o tapeler siteye konmalı
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yargıtay telefon dinlemesi hangi nedenle olursa olsun, eğer suç unsuru başka gelişme varsa bu delil kabul edilir dedi. Yani bizi başka nedenle dinlediler, bu sayılmaz, yasa dışı diyemeyecek şikeciler

Bizim şikecilerin yaptıkları hakkında çok kapsamlı bir liste oluşturmamız, onu da bunların yüzüne her seferinde çarpmamız lazım. jpg ya da pdf formatında olabilir ama bunun yapılması lazım. 1 tane bir şey bulduklarını sanıp ortalığı birbirine katıyorlar. ELİMİZDE LİSTE OLMALI

Ayrıca resmi web sitesinden artık taraftar aydınlatılmalı. Kimle ilgili suç tapeleri varsa o tapeler siteye konmalı
      başkan efendi seneye Trabzonspor tv kuracağız diyordu o da laf..TV kurmazsan bu şikecilere cevap verme olanağın hep böyle kısıtlı kalır

Yorum

• yorumsuz
        En son duyurukcu tarafından düzenlendi; 26.05.2014, 15:16. Sebep: eksik harf

Yorum

• yorumlu
          En son duyurukcu tarafından düzenlendi; 26.05.2014, 15:16. Sebep: eksik cümle

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aklıma geldikçe gülüyorum şu ifade
            Bunu şikebahceyi şike davasinda kurtaracak tape diye yaymak lazim sosyal medyada ne güldüm ya, daha varsa koyun buraya, cok eglenceli oluyor okumasi

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3 Temmuz Süreci
              Reddetme
              bir tek biz mi yaptık.
              Onlarda yaptı.
              herkes yaptı.
              Radarı kurmuşlar biz yakalandık.
              üfleyerek sönmez ama.
              cemaat, hükümet.
              sahaya yansımadı.
              fener için yaptık.
              heryer çatırdayacak.
              uefa dernek.
              CAS'ı bekleyin,
              namusumuz.
              5 yıl Avrupaya gitmesek de olur.
              la olur mu ülke menfaatleri.
              belgeler sahte.
              Tanımıyorum.
              tanımadığım yere TS'yi şikayet ediyorum.
              çok fena karışır ortalık.

Aziz Ceza Almayacak #Aldı
              UEFA Ceza Vermeyecek #Verdi
              CAS Onaylamayacak #Onadı
              Yargıtay Kararı Bozacak #Bozmadı
              FB Küme Düşmeyecek (?)

Güzelmis bu ya la Sürec boyunca sekilden sekile girmisler

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yoksa az önce bahsettiğim yargıtay kararı aleyhimize mi oldu? Bundan sonra mı geçerli oldu bu karar?
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 3 sene önceki habere şimdi bak sizde yapmışsınız demek, zaten şike sürecini hiç takip etmemişsin demektir..

Şikeciler şemsiyeyi gördü, şampiyonluk yakın..
                  Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Başbakan neden bitirmek istediği adama seç hangisi başkan olsun der ? anlamadım ben yoksa okuduğumu yanlış mı anladım ?

Yorum

• UEFA sopayı gösterince şikecileri suçlamak yerine Trabzon da balık yolladı diyen ve bundan başka bir söz bilmeyen ahmak güruh!! Bizim balığımıza merakınız varsa hepinize kas kasa hamsi ve kalkan balığı yollarız. Hamsi kafanızı çalıştırır aptal aptal konuşmazsınız kalkan balığını da ...............
                      Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Korcanın menejeri ile korcanın abisinin tapesini koyacaksın resmi siteye..

Ulan bari diğer golü yeseydi laflarını sokacaksın gözlerine..

Allah bin türlü belanızı versin adi köpekler..
                        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başbakan neden bitirmek istediği adama seç hangisi başkan olsun der ? anlamadım ben yoksa okuduğumu yanlış mı anladım ?

UEFA hükümetlerin federasyonlara karışmasına müsaade etmiyor. Düzelene kadar üyeliğini askıya alıyor. UEFA bu tapeleri inceledi. Bir ceza vermediğine göre demek tapeler sahte Aziz staylır

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            UEFA hükümetlerin federasyonlara karışmasına müsaade etmiyor. Düzelene kadar üyeliğini askıya alıyor. UEFA bu tapeleri inceledi. Bir ceza vermediğine göre demek tapeler sahte Aziz staylır
                            uefa türkçe konuşmaları nasıl anlasın ?

Yorum

• bu vıra grubu ıle atılla dılaver arasındakı gergınlık nedır bılen varmı,atılla bey kulubumuz ıcın elınden gelenı yapıyor vıra dakı ark larında kotu nıyetlı oldugunu dusunmuyorum ortada cozulemeyen sorun nedır bunu cozmek lazım,zaten bu mucadele de cok az kısıyız bırde boyle seylerle gucumuz daha fazla azalmamalı

Yorum

• Mahkemedeki onca delile/tapeye inanmayıp şikeyi reddeden ama bir İt'in sadece konuşmalarıyla pişkin pişkin "bakın şikeyi siz yapmışsınız" diyen mal sayısı hiç de az değil. Böyle kandırılmaya, kullanılmaya hazır bir topluluk ben hayatımda görmedim. Önlerine ne koyuluyorsa bakmadan, görmeden yemeyi tercih ediyorlar. Hadi Fenerlileri geçtim, diğer takım taraftarları da aynı şeyi söylüyor. Bu ülkenin büyük bir bölümü gerizekalı ya da işine öyle geldiği için gerizekalı taklidi yapan ahlaksız insanlarla dolu.. Yatıp kalkıp Trabzon'da yaşadığım için şükrediyorum. Çünkü bunlarla yüz yüze çok az karşılaşıyorum. Bu ahlaksız, gerizekalı insanlarla ne kadar az karşılaşırsam o kadar iyi !
                                En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 26.05.2014, 16:10.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Yükleniyor...
                                X