Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

fenerin sampiyonlugunu kutlayan adam degildir

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kiğilı da az önce trt de bi kaç hafta içinde şb nin avrupaya gidebilme ihtimali oluşabilir die açıklama yaptı... ulan bunlar hiç akıllanmıyo kaç kere daha g..t olacak bu camia,kaç kere daha saf taraftarlarına umut dağıtıp sonra mal gibi kalacak...hiç ders almıyo bunlar hiiiiççç....amaaaa olur da böle bi durum olusursa bizi kandıran iho'ya da uefa ya da burdan çok fena saydırcam...
      onlari konusturan guvendikleri fanatik sikebahceli biri var bizim baskanin omrumden alip ona versin dedigi kisi konusturyor hepsini

Yorum

• Her zaman diyorum gücüm yettikçe de diyeceğim ne fener ne aziz ne yargı ne iho kimse suçlu değil. Tek suçlu tüm bu pisliği göz göre göre kapatan ve kapatmaya çalışan RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR.
        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Uefa şike yaptı diye şikebahçeyi 3 yıl avrupadan menemen etti!
          O sezon 2. bitiren takımı ön elemede elenmesine rağmen direk guruplara aldı!
          türkiyedeki mahkeme ve yargıtay şikebahçenin en az 3 maç şike 2, 3 maç teşvik suçlarını onadı!
          Cas sonucunda şikebahçenin cezası haklı bulundu!

Üst üste yazınca akrostiş olmasada 2011 sezonun şampiyonunun ''Trabzonspor'' olduğu ve şikebahçeyi bekleyen tehlikelerin çok büyük olduğu açıkça okunuyor.
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Serbest vuruş iftiharla sunar;

Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
            Komünar..

Yorum

• Yakında bu şikecilerin şampiyonluğu Trabzon'da kutlanırsa şaşırmayın.AKP,yalakalrı ve koyun olan bir kentin halkı bu saatten sonra kalkıp da 2011 bizimdir demeye de hakkı yoktur.Her zaman söylüyorum her AKP'linin bir koyundan farkı yoktur. Beyni ve vicdanı alınmış bir mahluktur.

Yorum

• Hepimizin siniri bozuluyor sunlari izlerken ama ebedi dünyada bunlarin hesabi sorulacaktir ve bu bilgi beni rahatlatiyor.
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• O.Ç Sinan Engin Beyaz TV'de ağzı kulaklarına değecek neredeyse.Kadınlarla ilgili şakalar hahalar huhular, bir keyif bir keyif..allah belanızı versin TS'li yönetici müsvetteleri..

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Son umudum aziz'in içeri girmesiyle, şike sürecinin UEFA'nın kafasına dank etmesi ve bu yaz işin sonuca bağlanması, aksi takdirde daha çok bekleriz.

Yorum

• onumuzdeki uc yil sampiyon olsak 2011 kupasi gelmedikten sonra onemi yok benim icin.

Yorum

• hadi bakalım, İHO'nun günleri sayılı, ona çok kızdık, siyaset falan derken bizi krizlere soktu.
                        Mayısta seçim olursa kimi seçeceksiniz. bir diğerini mi kimdi o, muharrem usta.
                        benim son zamanlarda tanıdığım kongre üyeleri ikinciyi seçer.(karşımıyım? evet karşıyım arkadaş ama tartı işi kim neyi tartacak!!)

hala MAY'ın onursal başkanlığı düşmedi değil mi? neden, izleyin bakalım mideniz kaldırıyorsa. yazıklar olsun, Trabzonsporlu olmayıp hizmet için geldim diyen herkese.

Yorum

• Bmn ailesi içinde bir kişi yokmu çıkıp bana teselli verecek. Abi merak etme 'doğacaktır vaad ettiği günler hakkın, belki yarın belki yarından da yakın' diyecek...
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Serefsizler !!! Ülke degil ki resmen o.c. toplulugu !!!

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hadi bakalım, İHO'nun günleri sayılı, ona çok kızdık, siyaset falan derken bizi krizlere soktu.
                              Mayısta seçim olursa kimi seçeceksiniz. bir diğerini mi kimdi o, muharrem usta.
                              benim son zamanlarda tanıdığım kongre üyeleri ikinciyi seçer.(karşımıyım? evet karşıyım arkadaş ama tartı işi kim neyi tartacak!!)

hala MAY'ın onursal başkanlığı düşmedi değil mi? neden, izleyin bakalım mideniz kaldırıyorsa. yazıklar olsun, Trabzonsporlu olmayıp hizmet için geldim diyen herkese.
                              MAY yarın kulüpten ihraç edilmez ise hepimize yazıklar olsun....
                              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• adalet yok adamlara ceza vermeyen mahkeme kurul kalmadı adamlar yavuz hırsız misali saldırıyor ve başarılı da oldular zaten en başta ki ortam da yok olayı sulandırdılar elele verip 4 senede kapattılar işi şimdi ki şampiyonlukla 2011 dekine atıfta bulunuyorlar oda temizdi bu da temiz diye.
                                millet diyor ya geçmişe takılı kalmayın falan biz kaldık ta şikebahçeliler takılı kalmadı mı ? adamlarda hertürlü güç var,medya hükümet bir oldu adamları toparladı. yapacak bişe yok biz zaten rezilleri oynuyoruz onu da iho çıksın açıklasın ne haldeyiz neden böyle oldu,verdiği sözlere ne oldu diye.
                                Allah sabır versin.

Yorum

Çalışıyor...
                                X