İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bir insan futboldan bukadarmı soğur itiraf ediyorum 2 maçıda izlemedim.Özete gollere bile bakmak içimden gelmiyor..Tv de bir özet görünce herhangi maç kapatıyorum eskiden böyle değildim alakasız bir maç bile olsa izlerdim..
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen öyle, facebookda bir iki yere yorum yazdim, kisaca bize yapdigi zulüm ile ilgili hemen "münafik" olarak görüldük.
Adamlarin sistemini en iyi biz gurbetçiler biliyoruz zatenson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şehrin de bir Gezi'si vardır diye umuyor, o günü sabırla bekliyorum....
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOhoo sen bi Atatürkü öv bakalim sana ne diyorlar...
Adamlarin sistemini en iyi biz gurbetçiler biliyoruz zaten
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!
İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtatürk'ü sevmeyebilirsin onu anlarım ama bu ülke'de birçok savaşta cephe almış ve savaşlar kazanmış bir insana ''ayyaş'' diyemezsin.Ne de olsa hali hazırda bulmuşlar memleketi taş atıp elleri yorulmuyor hazır kitlesel, araştırmayan bir topluluk var karşılarında.% 50 oy aldık diye aslında sevinmiyorlar ne de diğer % 50 kesim bize oy vermiyor diye düşman kesiliyorlar.Aslında çok müslümanmış gibi görünen bu partinin mensupları ya da çalışanlarının yaptığı herşey göstermelik.Bunun adına yemin bile edebilirim. Sesini çıkaramayan bu işletmelerde o kadar çok insan varki anlatamam,ben böyle bir politika görmedim.
Ama inan bu güzel günleri ülkeminson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu daha baslangiç desem sasirirmisin?
Ama inan bu güzel günleri ülkemin
Yorum
-
Ne Irani ne Suriyesi ne Atatürkü sike basligindayiz. Siyaset konusmayi birakalim artik.
--
Sikebahce'nin bu saatten sonra düsecegini sanmiyorum ama o kupa gelecek. Bunun kacari yok."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Irani ne Suriyesi ne Atatürkü sike basligindayiz. Siyaset konusmayi birakalim artik.
--
Sikebahce'nin bu saatten sonra düsecegini sanmiyorum ama o kupa gelecek. Bunun kacari yok.
Bu durumda elleri mecbur, doğruyu yapacaklar ama sözkonusu olan şikenin kitabını yazmış yaratıklar olunca, kimseye güvenemiyor insan.
TFF nezdinde zaten aklanacaklar. Çünki memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet, ve hatta hıyanet içerisindeler.
Olursa ancak dayatmayla birşeyler olur. Bizimkilerin bizi sevdiği yok.
Adaleti de gavurdan bekler olduk ya, sonumuz hayır olsa bari...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Sayın ertan eldeş, AKİM'e yaptığınız müracaat (130727-0107) numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM'e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz. 0312 444 25 44
Ben yaptım siz de yapın arkadaşlar,
işe yarar yaramaz bilmiyorum ama hiç olmazsa bu ülkede namuslu ve dürüst insanların olduğunu,herşeyin de farkında olduklarını bilsinler.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle öyle UEFA kupayı onlardan alıp bize verme yetkisi yok.UEFA ya da FİFA bunları küme düşürebilir ama mevcut başımızdaki iktidar yine kupayı vermez.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
O kupayı alıp müsait bir yerlerinde değerlendirebilirler.Bence mahsuru yok.
Ama o iğrenç camia UEFA eliyle alt lige düşürülmelidir.Bu kepazeliği yaşamalılar.
Kupaya gelince; benim sonraki yıllar içinde çok umudum yok.Çünkü 25-35 milyonluk camilar,kişiler ve kurumları ayrılarak ortada kişi olarak görünen karaktersizler tarafından bundan sonra yukarıdan gelen talimatla daha rahat şike yapacaklardır.Bizim o taraklarda bezimiz olmayacağı için kirli kupalara sadece söveriz.
2010-2011 kupasına gelince;benim şampiyon kadrom,yönetimim,teknik heyetim dağılmış.Umudum,hayallerim ve geleceğim çalınmış.Tüm bunları bana getirebilecek mi o kupa ?
O yüzden umurumda değil.Ama dediğim gibi boğaına kadar pisliğe batmış aşağılık çukurlar küme düşürülmelidir.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Aslında UEFA kararından sonra Başbakan'ın bu açıklamaları iyi oldu. En azından UEFA ya da FİFA, siyasi iktidar'ın futbol'a direkt karıştığını görüyorlar. Kusura bakmasın başbakan ama bu saatten sonra sadece fb trübünlerine oynuyor yoksa o da işin sonunun ne olduğunu herkes kadar biliyor. Sıkıntı biz Trabzonspor camiası birlik olup ayağa kalkıp mücadele edemiyoruz...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
Yorum