Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ligden çekiliriz, havuzdan çekilmek için araştırma yapıyoruz gibi tehditler, bence şemsiyenin yaklaştığının bir habercisi...

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mahmut Uslu; hem çok koyu Atatürkçü(!), hem Başbakan yalaması olmanın yolunu buldu: "Başbakanımız da Atatürk'ü çok seviyor, Gazi falan diyor."

Deniz Tolga Aytöre: "3 Temmuz için bizim için neyse, 17 Aralık da odur. 17 Aralık, 'adil yargılamanın' ne denli önemli olduğunu gösterdi."

Ha bunlar nedı ya? Ulusalcı medya örgütlerimiz şikebahçe bayraklarıyla donatsın şimdi her tarafı.
      Yakında AKP grup toplantılarında da "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganlarını duyabiliriz yani.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Sikecilerin bu kadar aglamalarinin lig ile alakasi yok anlasilan semsiseyi gördüler siz kovmayin biz istifa ediyoruz diye seyircisine oynuyorlar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Şikeciler başı kesik tavuk gibi nereye koşacaklarını şaşırdılar.Ama ok yaydan çoktan çıkmıştı zaten.
          Son çırpınışlarını keyifle izleyelim

Yorum

• İlk olarak abuzun61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ligden çekiliriz, havuzdan çekilmek için araştırma yapıyoruz gibi tehditler, bence şemsiyenin yaklaştığının bir habercisi...
            Nedense bu saldırgınlıkları bana şunu hatırlattı:

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Mahmut uslu bugün şunu söylemek istiyordu anlayana siz bizi kovamazsınız biz istifa ediyoruz

Yorum

• Basın açıklaması yaptıkları esnada, bunların şemsiyenin bir habercisi olduğunu söylemiştim. Nitekim şemsiye haberleri ulusal medyada yayılmaya başladı bile...

Yorum

• Koyacaklar şikecilere....

Yorum

• UEFA FB'nin cezalandırılmasını istiyor haberlerinin ana kaynağı Fanatik. İbrahim Seten veya Tahir Kum olsa inandırıcılığı olurdu ama Fanatik'e güvenmek zor. Hele ki şu çuvallamalarından sonra...

Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• SON DAKİKA!

Mehmet Aslan: ''UEFA, TFF'ye F.Bahçe'yle ilgili küme düşürme adına yazılı talimat verdi.'' (@
                      Kazim Koyuncu:
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• arkadaş nefret etmeyeyim diyorum bunlar da Türk bunlar da Müslüman insanlar sonuçta diyorum ama olmuyor yeminle çocukluktan şu yaşıma kadar sarı lacivert hep midemi bulandırdı...
                        #

Yorum

• *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Atilla Dilaverin bu kendinden emin tavrı bana Spartacusu hatırlatıyo verdiğimiz savaş oraya doğru gidiyor.

Yorum

• 30 sene beklediğim mutluluğumu çalanlar sizi önce Allah'a sonra uefa ya havale ediyorum.

fırtına ihtilal efsane
                              İşte taraftar budur.

Yorum

• Iyi de spartacus en sonunda nallari dikiyor. Yine sonunda haramiler kazaniyor.

Yerim öyle adaleti ben.
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Yükleniyor...
                                X