bu aykut kocamal neyden bahsediyor.bu dönemde herşey ortaya çıkıyormuş.neymiş ortaya çıkan, ben mi birşey kaçırdım?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
UEFA, UEFA Tahkim Kurulu, CAS, Mahkeme, Yargıtay her yer şikeyi onaylamış, şikenin üzerini örtmek üzere gelen TFF bile fenerin iki yöneticisine ceza vermiş, gerekçeli kararı utançlarından açıklayamamışlar, bu aykut denen de çıkmış kanırta kanırta şampiyonluk diyor.
aykut efendi, siz o yıl kanırta kanırta şampiyon olamadınız, o senenin şampiyonu biziz, ama şunu unutma biz sizin tarihinize şikeci yaftasını kanırta kanırta yazdık. Silin o utancı bakalım silebiliyor musunuz?Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Aykut Kocaman kamera karşısında efendi imajıyla takıldığı için medya tarafından kendi halinde efendi bir Hoca muamelesi görüyor. Ama tapelerde ajanları üzerinden basına kapalı taktik idmanlarındaki rakiplerinin 11'lerini öğrenmeye çalıştığında gerçek yüzünü herkes gördü...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğır saçmalamış bu kural hükümsüzdür Uefa kriterlerine göre 3 temmuz 2011'den şike cezaların'ın açıklanacağı tarihe kadar fenerin kazanmış olduğu tüm kupalar elinden alınıp 2.ye yahut final oynamış takıma verilmek zorundadır..
Bu bağlam da fenerin sadece 2011'de çaldığı Süper lig kupası değil üst üste kazanmış olduğu Türkiye kupaları dahil Bursaspor ile oynayıp aldığı Süper kupa bile elinden alınıp Bursaspora verilecektir..
Hatta bu sene sezon bitmeden şike cezaları kesilmezse fener şampiyon olursa o kupada elinden alınacaktır..
Türkiye kupasın'ın biride bize iade edilecektir..Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYargıtay kendisine hala aldığı kararı tebliğ etmedi. Tebliğ yapıldığı anda hak ettiği yere tıkacaklar.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bu hafta da bir gelişme olmazsa artık bir şeylerin döndüğü hissine kapılacağım. Yargıtay kararını açıklayalı neredeyse 40 gün oldu. Başka davalardaki infaz süreci hep 2-3 haftada tamamlanmış...Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Akşam seyretmedim sabah haberlere bakarken kanal değiştirdim radak kontrolorü çıktı. Şike davası için saha içi temiz saha dışı temiz mesajını verdikten sonra "Somut bir şey olursa tabiki" diye bir cümle kullandı. Güldüm. Bu adamlar hakikaten beyin fukarası. bari bir şey diyorsun tutarlı ol.
Bunca hukuk insanı "her türlü şüpheden uzak" diyerek net kararlarını vermişler sen hala somut bir şey varsa diyorsun.
Sadece beyin de değil ahlak da bedava ama alan yok bunlarda.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
Yorum