Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Altan Tanrıkulu trt de yarın şikecilerle ilgili bazı şeyler söyleyecekmiş...bugün dediği ''bakarsın lig ikincisi şamp. ligine direkt katılmayabilir eleme oynar''
    Yahu kalkıp s.... gitsin!

Çok önemli ve şikeciler lehine ''gerçek'' birşey olsa 1 dk bile beklemez. Yine bir hezeyan yumurtlayacaktır
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• yargıtayda onaylamışken bu aziz neden hala içeri tıkılmıyor.bilen varmı...

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yargıtayda onaylamışken bu aziz neden hala içeri tıkılmıyor.bilen varmı...

Ve neden ceza alan futbolcular hala top oynuyorlar
        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yargıtayda onaylamışken bu aziz neden hala içeri tıkılmıyor.bilen varmı...
          Tahmin etmek çok zor değil oy uğruna yeniden yargılamaya fb yide dahil edecekler haliyle şimdiye kadar içeri alınması gereken aziz de Başbakan tarafından kollanıyor nasılsa yeniden yargılama ile yurt acak. Film çoktan yazılmış, biz sadece seyrediyoruz. Ama azizin yırtması uefa yı bağlamaz. Hem aziz hemde şike bahçe anasının ..... görecek
          Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Ya uefaya ders vermek icin firsat ayagimiza geldi..juve maci dun tavsanli yonetimi protesto icin 25 sn birbirlerine sarilip beklediler mac basladikdan sonra iste ses getircek olay dunyada..bu firsati degerlendirmemiz lazim yonetim yapmaz bole bisey ama basda onur olmak uzere futbolcular isterlerse bole bise organize edebilirler yonetimde taraftar destegi sonrasi agzini acamaz..bu tarihi firsat mutlaka degerlendirilmeli kesin ve etkili cozum bu..ondan sonra sikiysa geciktirsin uefa karari..gerekirse baslikda acilsin futbolculari protestoya cagiran..
            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 23.02.2014, 11:25.
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Avukat beyin söyledikleri çok muhtemelen doğrudurki zaten bende böyle bir şeyi bekliyordum ancak unutmamak lazım uefa ve fifa var ve avukatlarımız bu doğrultuda her iki kurumada ihtarname çektiler. Adamların şikecileri kurtarmak için değiştirdikleri tek kural bu değilki neden şaşırdınız anlamadım. Ayrıca unutmayın biz davaya müdahil olduk, kurumdan alamazsak şikeden ceza alanlardan alırız yanisi kurtuluşları yok. Ha tabii birde şu var kanun ve kurallar kişi ve kurumun çıkarına ise geriye dönük uygulanamaz
              Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Tff gercekten böyle bir madde degisikligi yaptiysa bu yavsakligin, adiligin, serefsizligin, köpekligin, yalakaligin dik alasidir. Bunun adi en kötü durumda bile kupa Trabzonspor'a yar olmasindir! Böyle o. cocuklari ile ugrasiyoruz iste.

En önemli husus, Uefa'nin talimatnamesinde düsürülenden alinan kupa arkadan gelene verilir diye bir sey var mi? Yoksa zaten Uefa baski yapip düsürse bile kupaya karisamaz, kupa bosta kalir.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cildirmamak elde degil, ts bir avukat bir yazi yazmis, yazdiklari dogruysa hele hele kalinlastirdigim madde dogruysa bütün cabamiz bos!!!! Okuyun lütfen!

Avukat Semih Atik den çarpıcı açıklamalar. Kendi açıklamalarının tamamını yayınlıyoruz. Trabzonspor klübümüzün bu açıklamalara cevap vermesini istiyoruz.

"TFF' YE GÖSTERMELİK BAŞVURULAR YAPILARAK TRABZONSPOR TARAFTARI KANDIRILIYOR , OYALANIYOR"

Trabzonspor'un TFF Yönetim Kuruluna yaptığı saçma ve yanlış başvurunun içeriğine ancak ulaşabildim. Trabzonspor, TFF Müsabaka Talimatı 26. maddesine göre bir başvuru yaptı. 26. madde 4. fıkra
                  " tescil edilmiş bir maçta şike yapıldığı sonradan ortaya çıkarsa tescil iptal edilir "
                  Trabzonspor' da bu maddeye dayanarak UEFA ve CAS kararları ile bu maçlarda şike tespit edildiğinden hakkının verilmesini talep etmiştir. Yönetim Kurulun' nun reddetmesi üzerinede bu red kararının kaldırılması için TFF Tahkim Kurulu'na başvurulmuştur. Tahkim kurulu haklı olarak bu talebi de reddetmiştir. Peki Trabzonspor'un başvurusu neden yanlış ?
                  Trabzonspor'un başvurusunun reddedilme sebebi nedir ? Bunu açıklamak için dikkatlerden kaçan ve hiç gündeme getirilmeyen bir duruma da dikkatinizi çekmek isterim. TFF Müsabaka Talimatı 26. maddenin 4. fıkrasının son cümlesine TFF YK tarafından kurnazca ve ahlaksızca bir madde eklenmiştir. Sırf Trabzonspor'un önünü kesmek ,
                  zorda kalıp FB'ye ceza verilmek gerekirse bu kupayı ve kupadan doğan yüklü tazminatların önünü kesmek için fıkranın son cümlesine
                  " Sonradan ortaya çıkan şike sebebiyle müsabakanın tescili iptal edilse bile bu, takımlara ödüllerin iadesi ve tazminat ödemeyi gerektirmez " hükmü eklenmiştir. Madde çok açık. Maç tescili iptal edilse bile kupa ve tazminat verilmez.
                  Bu cümleye göre tescil iptal edilse dahi TS kupa ve tazminat talep edemez.
                  Yani TS yönetimi öyle saçma bir başvuru yaptı ki tamamen gereksiz ve sonuç almamayacak bir başvuru. TFF Yönetim Kuruluna yapılan başvurunun reddedileceği gün gibi açıktı. Doğal olarak ta reddedildi. TFF Yönetim Kurulu'nun bu red kararının kaldırılması için Tahkim'e yaptığımız başvurunun da reddedilmesi
                  kaçınılmazdı. Tahkim Kurulu'nun red kararına karşı Trabzonspor UEFA'ya bir başvuru yapamaz.
                  Zira hiyerarşik yapı olarak Tahkim'in üstü UEFA değildir. TFF tahkim Kurulu bir yargı organıdır ve bu yargı organının hiyerarşik bir üstü yoktur. Cezalar açısından Tahkim'in
                  verdiği kararlar kesindir ve bu kararlara karşı hiçbir yargı merciine başvurulamaz. Bu kesinlik cezalar içindir. Tazminat talepleri için geçerli değildir. Bu bizim için çok önemli bir
                  çıkış noktasıdır ve aşağıda gerekçesini açıklayacağım. ( TFF'nin hiyerarşik üstü UEFA' dır )
                  Yani hukuksal anlamda Tahkim Kurulu'nun üst mercii UEFA değidir. O yüzden TFF Tahkim Kurulu'nun verdiği red kararına karşı UEFA'ya başvurma hakkımız yoktur. Bir başvuru yaptık denilse bile bu resmi bir başvuru olmayıp bir görüşmeden
                  ibarettir. Yani TS'un UEFA'ya yaptığı başvurunun hiçbir resmiyeti yoktur. TS taraftarı kandırılmaktadır. Oysa Trabzonspor'un izlemesi gereken yol çok açıktır. Trabzonspor'un yapması gereken TFF Tahkim Kurulu Talimatnamesinin 16. maddesine göre yargılamanın yenilenmesi eski tabirle iade-i muhakeme yoluna gitmek olmalıdır. Trabzonspor UEFA Tahkim Kurulu ve CAS kararları ile ortaya yeni bir delil , yeni bir mahkeme kararı çıkması sebebiyle TFF Profesyonel Disiplin Kurulan' na başvurmak ve
                  buradan gelecek red yanıtı ile TFF Tahkim Kurulu'na başvurmsı gerekmektedir. Fb'yi kurtarmak ve aklamak için atanan Tahkim Kurulu'da yargılamanın yenilenmesi talebimizi reddettikten sonra Asliye Hukuk Mahkemesi'nde tazminat davası açılmalıdır.
                  Yukarıda bahsettiğim gibi TFF Tahkim Kurulu kararları sadece ceza disiplin yargılaması için kesindir ve başka bir yargı merciine gidilemez.
                  Oysa yargılamanın yenilenmesi talebinin reddine ilişkin olarak Tahkim Kurulu'nun vereceği karar kesin değildir. Bu kararın ardından Asliye Hukuk Mahkemesi ' nde tazminat
                  davası açılabilir. Trabzonspor yönetimi şeffaf olmadığı ve İHO tarafından tek adam şeklinde yönetildiği için yapılan başvuruların içeriğini kendi çabamız ile yaptığımız araştırmalar sonucu çok
                  sonra ancak öğrenebiliyoruz. Bu saçma ve yanlış başvurudan sonra ikinci bir başvuru yapılmış. Bu başvurunun da içeriği kamuoyu ve taraftan ile paylaşılmıyor. Biz de 5-6 ay sonra ulaştığımızda sizinle
                  paylaşırız. Tekrar tekrar söylüyorum
                  TFF Yönetim Kurulu Müsabaka Talimatı 26. madde 4 fıkra Son cümlesine eklediği hüküm ile " müsabaka tescili iptal edilse bile kupayı ve tazminatları iade edilmez " hükmü
                  ile kupayi ve uğradığımız büyük maddi ve manevi zararlarımızı almamızın yolu kapatılmıştır.
                  Kupamızı ve tazminatı almamızın yolunu yukarıda taraftarımızın anlayabileceği sadelikte teknik ve hukuki terimlerden arındırarak anlatmaya çalıştım. Ancak öncelikle büyük TS taraftarının yöneticilerinin gerçek yüzlerini görmesi gerekmektedir TS Başkanı yaptığı " yanlışlığı apaçık saçma bir başvuru ile TS taraftarını oyalamaktadır. Yani kısaca TFF ve İHO elbirliği ile kupayı ve tazminatları vermemek için heryolu denemektedir.
                  Av. semih ATİK
                  TFF'nin sitesinde 26.maddeye baktim simdi. Avukat dogru yazmis böyle bir madde var gercekten.

Türkiye'de tüm hukuki yollarin tikandigini biliyordum zaten, sürec boyunca bircok degisiklik oldu. Zaten onun icin UEFA ve FIFA'dan yardim bekliyoruz. Yalniz burada bende dahil herkesin kacirdigi cok önemli bir nokta var;

UEFA ile FIFA sayesinde şikeciler düsse bile biz hakkimiz olan Kupayi bu maddeye göre yine alamayacagiz. Bu konu Hukukcularimiza sorulmali bence.

Yalniz maddeyi buraya yazalim, belki biz yanlis anliyoruz. Hukukcu arkadaslarimiz bir degerlendirme yapsinlar.

Madde 26:

(4)
                  Müsabaka sonucunu etkileme eylemi, müsabakanın sonucunun tescilinden sonra anlaşılsa
                  dahi tescil iptal edilir. Tescilin iptali, kulüplere herhangi bir tazminat ve sair talep hakkı
                  vermez.

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Allah aşkına ihtar çekmek nedir? biri bana bunu neden anlatmıyor, başvuru yaparsın anlarım, CAS'a gidersin anlarım, Fifa'ya uefa başvurusundan 15-20 gün sonra başvururusun anlarım da, neyin ihtarı bu, ne yapacağız ihtar çekerek, grev mi?, iş yavaşlatırız mı?yoksa bir cevap mı bekliyoruz? ihtara cevap gelir mi? ihtar uayırıdır? kartlar açık daha neyin uyarısını yapıyoruz ki? gidip başvurun işte fifa, cas...vs neresi varsa. gerçekten bu iş seçimlerin sonuna bırakılıyor ne ülkeymişiz be kardeşim.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TFF'nin sitesinde 26.maddeye baktim simdi. Avukat dogru yazmis böyle bir madde var gercekten.

Türkiye'de tüm hukuki yollarin tikandigini biliyordum zaten, sürec boyunca bircok degisiklik oldu. Zaten onun icin UEFA ve FIFA'dan yardim bekliyoruz. Yalniz burada bende dahil herkesin kacirdigi cok önemli bir nokta var;

UEFA ile FIFA sayesinde şikeciler düsse bile biz hakkimiz olan Kupayi bu maddeye göre yine alamayacagiz. Bu konu Hukukcularimiza sorulmali bence.

Yalniz maddeyi buraya yazalim, belki biz yanlis anliyoruz. Hukukcu arkadaslarimiz bir degerlendirme yapsinlar.

Madde 26:

(4)
                      Müsabaka sonucunu etkileme eylemi, müsabakanın sonucunun tescilinden sonra anlaşılsa
                      dahi tescil iptal edilir. Tescilin iptali, kulüplere herhangi bir tazminat ve sair talep hakkı
                      vermez.

..
                      Ilelioglu kardeş, sen bmn'nin önemli bir neferisin bence. Hiç gereksiz mesaj yazdığını görmedim. Hep açıklamalı ve umuma fayda sağlayacak mesajlar yazıyorsun. İlerde seni bmn yöneticisi olarak görmek isterdim.
                      Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                      Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                      Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                      Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ilelioglu kardeş, sen bmn'nin önemli bir neferisin bence. Hiç gereksiz mesaj yazdığını görmedim. Hep açıklamalı ve umuma fayda sağlayacak mesajlar yazıyorsun. İlerde seni bmn yöneticisi olarak görmek isterdim.
                        Tesekkürler, hakkimda böyle düsünenleri görmek cok sevindirici.

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• arkadaslar artık gerçekci olalım

şikeciler bu işten yırtma yolunu malesef yine buldu.
                          basbakanın dediği emirdir. o da fenerbahce yeniden yargılansın dedi

daha once kişiler ve kurumlar surecınde fb nin nasıl tahkim tarafından sucsuz bulundugunu hatırlatmaya gerek yok

yeniden yargılanma ile başlayacak olan sürec malesef hırsız azize yide hırsız fenerbahçe yide aklamasada sulandıracaktır

komik ironik ne derseniz diyin.
                          adamlar suçlu olduğu kadar güçlü
                          arsızlık diz boyu.

paralel devlete inanmayan muhalefet tayfası fb icin paralel devlet var diyecek kadar alçaldı

geçmiş olsun. ben hakkkım varsa helal etmiorum

kendimize kızalım
                          korkak ilgisiz particiligi takımdan önemi bulan taraftarımız var.
                          13 Vitor Hugo

Yorum

• Bu madde olayı yeni değil ki bildiğim kadarıyla?

Hem zaten neyi tartışıyoruz ki bununla alakalı. Ona bakacak olursak içerde zaten her şey bitti kapandı tffye göre. Adam madde koymuş çok mu? UEFA'nın müdahalesini tüm bu maddelere, kurallara rağmen beklemiyor muyuz? O nedenle bu maddeler üzerinde tartışıp da kendimizi üzmeye gerek yok.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cildirmamak elde degil, ts bir avukat bir yazi yazmis, yazdiklari dogruysa hele hele kalinlastirdigim madde dogruysa bütün cabamiz bos!!!! Okuyun lütfen!

Avukat Semih Atik den çarpıcı açıklamalar. Kendi açıklamalarının tamamını yayınlıyoruz. Trabzonspor klübümüzün bu açıklamalara cevap vermesini istiyoruz.

"TFF' YE GÖSTERMELİK BAŞVURULAR YAPILARAK TRABZONSPOR TARAFTARI KANDIRILIYOR , OYALANIYOR"

Trabzonspor'un TFF Yönetim Kuruluna yaptığı saçma ve yanlış başvurunun içeriğine ancak ulaşabildim. Trabzonspor, TFF Müsabaka Talimatı 26. maddesine göre bir başvuru yaptı. 26. madde 4. fıkra
                              " tescil edilmiş bir maçta şike yapıldığı sonradan ortaya çıkarsa tescil iptal edilir "
                              Trabzonspor' da bu maddeye dayanarak UEFA ve CAS kararları ile bu maçlarda şike tespit edildiğinden hakkının verilmesini talep etmiştir. Yönetim Kurulun' nun reddetmesi üzerinede bu red kararının kaldırılması için TFF Tahkim Kurulu'na başvurulmuştur. Tahkim kurulu haklı olarak bu talebi de reddetmiştir. Peki Trabzonspor'un başvurusu neden yanlış ?
                              Trabzonspor'un başvurusunun reddedilme sebebi nedir ? Bunu açıklamak için dikkatlerden kaçan ve hiç gündeme getirilmeyen bir duruma da dikkatinizi çekmek isterim. TFF Müsabaka Talimatı 26. maddenin 4. fıkrasının son cümlesine TFF YK tarafından kurnazca ve ahlaksızca bir madde eklenmiştir. Sırf Trabzonspor'un önünü kesmek ,
                              zorda kalıp FB'ye ceza verilmek gerekirse bu kupayı ve kupadan doğan yüklü tazminatların önünü kesmek için fıkranın son cümlesine
                              " Sonradan ortaya çıkan şike sebebiyle müsabakanın tescili iptal edilse bile bu, takımlara ödüllerin iadesi ve tazminat ödemeyi gerektirmez " hükmü eklenmiştir. Madde çok açık. Maç tescili iptal edilse bile kupa ve tazminat verilmez.
                              Bu cümleye göre tescil iptal edilse dahi TS kupa ve tazminat talep edemez.
                              Yani TS yönetimi öyle saçma bir başvuru yaptı ki tamamen gereksiz ve sonuç almamayacak bir başvuru. TFF Yönetim Kuruluna yapılan başvurunun reddedileceği gün gibi açıktı. Doğal olarak ta reddedildi. TFF Yönetim Kurulu'nun bu red kararının kaldırılması için Tahkim'e yaptığımız başvurunun da reddedilmesi
                              kaçınılmazdı. Tahkim Kurulu'nun red kararına karşı Trabzonspor UEFA'ya bir başvuru yapamaz.
                              Zira hiyerarşik yapı olarak Tahkim'in üstü UEFA değildir. TFF tahkim Kurulu bir yargı organıdır ve bu yargı organının hiyerarşik bir üstü yoktur. Cezalar açısından Tahkim'in
                              verdiği kararlar kesindir ve bu kararlara karşı hiçbir yargı merciine başvurulamaz. Bu kesinlik cezalar içindir. Tazminat talepleri için geçerli değildir. Bu bizim için çok önemli bir
                              çıkış noktasıdır ve aşağıda gerekçesini açıklayacağım. ( TFF'nin hiyerarşik üstü UEFA' dır )
                              Yani hukuksal anlamda Tahkim Kurulu'nun üst mercii UEFA değidir. O yüzden TFF Tahkim Kurulu'nun verdiği red kararına karşı UEFA'ya başvurma hakkımız yoktur. Bir başvuru yaptık denilse bile bu resmi bir başvuru olmayıp bir görüşmeden
                              ibarettir. Yani TS'un UEFA'ya yaptığı başvurunun hiçbir resmiyeti yoktur. TS taraftarı kandırılmaktadır. Oysa Trabzonspor'un izlemesi gereken yol çok açıktır. Trabzonspor'un yapması gereken TFF Tahkim Kurulu Talimatnamesinin 16. maddesine göre yargılamanın yenilenmesi eski tabirle iade-i muhakeme yoluna gitmek olmalıdır. Trabzonspor UEFA Tahkim Kurulu ve CAS kararları ile ortaya yeni bir delil , yeni bir mahkeme kararı çıkması sebebiyle TFF Profesyonel Disiplin Kurulan' na başvurmak ve
                              buradan gelecek red yanıtı ile TFF Tahkim Kurulu'na başvurmsı gerekmektedir. Fb'yi kurtarmak ve aklamak için atanan Tahkim Kurulu'da yargılamanın yenilenmesi talebimizi reddettikten sonra Asliye Hukuk Mahkemesi'nde tazminat davası açılmalıdır.
                              Yukarıda bahsettiğim gibi TFF Tahkim Kurulu kararları sadece ceza disiplin yargılaması için kesindir ve başka bir yargı merciine gidilemez.
                              Oysa yargılamanın yenilenmesi talebinin reddine ilişkin olarak Tahkim Kurulu'nun vereceği karar kesin değildir. Bu kararın ardından Asliye Hukuk Mahkemesi ' nde tazminat
                              davası açılabilir. Trabzonspor yönetimi şeffaf olmadığı ve İHO tarafından tek adam şeklinde yönetildiği için yapılan başvuruların içeriğini kendi çabamız ile yaptığımız araştırmalar sonucu çok
                              sonra ancak öğrenebiliyoruz. Bu saçma ve yanlış başvurudan sonra ikinci bir başvuru yapılmış. Bu başvurunun da içeriği kamuoyu ve taraftan ile paylaşılmıyor. Biz de 5-6 ay sonra ulaştığımızda sizinle
                              paylaşırız. Tekrar tekrar söylüyorum
                              TFF Yönetim Kurulu Müsabaka Talimatı 26. madde 4 fıkra Son cümlesine eklediği hüküm ile " müsabaka tescili iptal edilse bile kupayı ve tazminatları iade edilmez " hükmü
                              ile kupayi ve uğradığımız büyük maddi ve manevi zararlarımızı almamızın yolu kapatılmıştır.
                              Kupamızı ve tazminatı almamızın yolunu yukarıda taraftarımızın anlayabileceği sadelikte teknik ve hukuki terimlerden arındırarak anlatmaya çalıştım. Ancak öncelikle büyük TS taraftarının yöneticilerinin gerçek yüzlerini görmesi gerekmektedir TS Başkanı yaptığı " yanlışlığı apaçık saçma bir başvuru ile TS taraftarını oyalamaktadır. Yani kısaca TFF ve İHO elbirliği ile kupayı ve tazminatları vermemek için heryolu denemektedir.
                              Av. semih ATİK
                              Ağır saçmalamış bu kural hükümsüzdür Uefa kriterlerine göre 3 temmuz 2011'den şike cezaların'ın açıklanacağı tarihe kadar fenerin kazanmış olduğu tüm kupalar elinden alınıp 2.ye yahut final oynamış takıma verilmek zorundadır..

Bu bağlam da fenerin sadece 2011'de çaldığı Süper lig kupası değil üst üste kazanmış olduğu Türkiye kupaları dahil Bursaspor ile oynayıp aldığı Süper kupa bile elinden alınıp Bursaspora verilecektir..

Hatta bu sene sezon bitmeden şike cezaları kesilmezse fener şampiyon olursa o kupada elinden alınacaktır..

Türkiye kupasın'ın biride bize iade edilecektir..
                              Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                              Komünar..

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu madde olayı yeni değil ki bildiğim kadarıyla?

Hem zaten neyi tartışıyoruz ki bununla alakalı. Ona bakacak olursak içerde zaten her şey bitti kapandı tffye göre. Adam madde koymuş çok mu? UEFA'nın müdahalesini tüm bu maddelere, kurallara rağmen beklemiyor muyuz? O nedenle bu maddeler üzerinde tartışıp da kendimizi üzmeye gerek yok.
                                Hayır burdaki çoğu arkadaş gibi ben de alacağımız teneke yerine,
                                maddi manevi tazminatın peşinde olmalıyız kanısındaydık..
                                O da bu maddeyle traşa bağladı maalesef
                                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                                Harabat ehlini hor görme şakir,
                                Defineye malik viraneler var.

Yorum

Çalışıyor...
                                X