Kilicdaroglu cikmis muammer gulerin tapesini okuyor yasal diyor mahkeme izniyle dinlenmia diyor vs. Azizi neyle dinlediler gana polisinden izin alip mi dinlediler ayni sey niye isine gelen hirsizliga evet isine gelmeyene hayir diyosun. Konu aziz olunca dansozlukte ustunuze yok sadece kemal icin demiyorum dansozluk yapmayan yok. Allah belanizi versin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Adil yargılama isteyen A. Yıldırım'a cevap olarak, gerekçeli kararda yer alan aşağıdaki bölüm yeterli aslında. Adil yargılandığında bu tarla meselesini nasıl açıklayacak acaba, çok merak ediyorum ?
Manisaspor müsabakası öncesinde tarımsal faaliyetlere başlayan sanık İlhan, Bursaspor – İBB Spor müsabakası öncesinde de “hepsi iyi başkanım, üç tarlayı da sürdük yani” sözü ile sanık Aziz ile ortak oldukları anlaşılan tarlalar konusunda bilgi verdiği anlaşılmaktadır. Sanıkların aralarında geliştirdikleri bu jargon ile yürüttükleri şike ve teşvik faaliyetlerini gizlemeye çalıştıkları anlaşılmaktadır. Sanık İlhan, “inşallah yağmur da yağar her şey ekinler çıkar yani” diyerek anlaşmaların yapıldığını ve müsabakaların sonucunu beklediklerini söylemektedir. Ancak konuşmanın devamında Aziz Yıldırım’ın, “Yalnız bunlar, tabi Trabzon çok şey oldu çok panikteler” cümlesi ne ile ilgili konuştuklarını göstermekte, konunun tarla olmayıp futbol olduğu herkes tarafından anlaşılabilmektedir.
Sanık Aziz duruşmadaki savunmasında; “Bu tarla bir şeydir, nasıl söyleyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani, 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı, ya kurban kesiyor gidiyor. Her hafta da Eyüp Sultan' a gidiyordu. Her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var. Hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın, Tamer beye söylüyorum; " ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?" diyorum. Camiye gidiyor, Eyüp Sultan’a kurban kesmeye. Biz deplasmana gittiğimizde Tamer Bey gidiyor, eğer deplasmanda değil içeride ise beraber gidiyoruz, kurban kesiyoruz. Şimdi buradaki konuşmada da yani bu şeyi, tarla işini; maçları, tarla maçları sürmek de dilek anlamında kullanıyorduk” şeklinde esasen tam da açıklanamayan/anlaşılmayan bir beyanda bulunmuştur.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Yanlış hatırmalıyorsam uefaya başvurmuştuk ne oldu o iş? hatta bazı isimlerle anlaşmıştık? sanırım bir forvetle birde teknik direktörle uyutuluyoruz
kupayı alana kadar ana günden şike meselesi olmalı gerisi teferruat
Yorum
-
İlk olarak laudrup61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış hatırmalıyorsam uefaya başvurmuştuk ne oldu o iş? hatta bazı isimlerle anlaşmıştık? sanırım bir forvetle birde teknik direktörle uyutuluyoruz
kupayı alana kadar ana günden şike meselesi olmalı gerisi teferruat
Hersey bizim istedigimiz gibi olucak insallahson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
aziz yıldırım, beşiktaş şikeyle suçlanıyor fikret konuşsun
bizim fenerbahçe kadar tapemiz yok
beşiktaş başkanı , fikret
anlamı : fenerbahçe şikenin daniskasını yaptı biz az yaptık sadece 1 maç@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAga bu şeref yoksunu neden hapse girmiyor da hala tv lerde dolanıyor?
yine biseyler ceviriyorlar
propaganda makinesi full hiz isliyorlar
sanirim kendilerini iyi hazirladilar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAga bu şeref yoksunu neden hapse girmiyor da hala tv lerde dolanıyor?
Çıkar çıkmaz ,bizimkini alacaklarHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
Yorum