Şike den sebeb buluşmadıklarını biliyosunuzdur heralde..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİHO her gittiği stantta paylandı ve geri döndü. Bu da ders olmazsa kendi yoluna taş döşemiş olur. Keyfi bilir...
Trabzondaki bazı şakşakcı taraftar grupları gibi olmaz gerçek Trabzonspor taraftarı, böyle yer tepkiyi gidersin....
Yorum
-
Emin olun çıkışta bizim başkan bir açıklama yaparsa bu açıklama tüp kafa ve onun ortak açıklaması şeklinde olacak.yani rivde rivriv.. Eğer çıkınca gelip adam gibi istedik bizi yine aptal yerine koymaya çalışıyorlar günah bizde gitti derse ancak inanrım.Sayın TFF başkanı gerekçeli kararı bekleyelim falan gibi bir şey derse anlayın içerde anca muhabbet ettiler goy goy yaptılar..Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
Tüpkafa; hayrıdır başkan niye geldin?
İHO; hani kupa meselesi var ya..alacaktıkta..
Tüpkafa; hangi kupa?!
İHO; 2011 kupası,şikeli kupa var ya!!
Tüpkafa; yav onumu diyosun sen.hay Alah bende bi şey istiycen sandımdı.Başka bi şey versek bahar kupası,spor yazarları kupası falan.Hani maksat kupa olsun.Hem yukarıdan en tepeden izin yok henüz verme dediler seçime kadar sonrsaı Allah kerim.Arada derede kaynar gider.
İHO; ama bizim taraftar öyle demiyor unutmuyor unutmazda benim koltukta kaymaya başladı söz verdik
Tüpkafa; aman be başkan söz dediğin nedir bak biz ne sözler verdik alış bunlara böyle koltuklarda yalan söylesen başın ağrımayacak Bi yeşil çay söylim bi şeyciğin kalmaz..Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
Tüpkafanın sekreteri;Sayın başkan Hacıosmanoğlu geldi? talepleri varmış içeri yollayayımmı?
Tüpkafa; Ne istiyormuş? tombul tüp uzun tüp piknik tüp?
Tüpkafa sekreteri; Kupa falan dedi ama..
Tüpkafa; o tip tüpümüz yok!!!!Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
Sebahattin Çakıroğlu: "Mehmet Ali Aydınlar'ı görevi kötüye kullanmasından dolayı Pazartesi günü şahsım adına suç duyurusunda bulunacağım. Arkadaşlarımla henüz görüşmedim ama Trabzonspor kulübü adına da bulunacağımızı düşünüyorum. Ayrıca CAS'ın gerekçeli kararı geldiği gün Yıldırım Demirören için de görevi kötüye kullanmaktan dolayı aynı dilekçeyi vereceğim..."Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bizim başkan YD'in dünkü açıklamalarına göre gidiyor,YD dün; bizim için olay bitmiştir, anayasa tahkim kararlarını değişmez diyor, gibi birşeyler söylemişti, bunu duyan İHO ise bu sözlerini daha fazla söylememesini taraftarların rahat durmayacağını, uykuya yatırmaya çalıştığını falan söyleyip uzlaşacaktır.
yada iyimser bir yaklaşımla uefa gerekçeli kararını almıştır, kupayı istemeye gitmiştir, İnşallah yanında avukat falan götürmüştür de resmi yollarla ister bir kez daha. yoksa uefa ya gideceğim falan da der diye umut ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de konuşmanın sonuna kadar Şike süreci ile ilgili bir şey söyleyecek sandım.
Bizim bizden baška dostumuz yok.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
Yorum