Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şikebahçe yargıtaya başvurmuş.

Utanmaz, ahlaksız, haysiyetsiz emek hırsızları

Küme düşmeniz gerekirken hala bu ligde oynadığınıza şükredeceğiniz yerde hala nelerin peşindesiniz.

Kurulduğun güne lanet olsun fenerbahçe!
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Bana göre *fenbhcçe taraftarının yaptığı taktik son derece yerinde. İçlerinden bir tanesinin bile başbakan'nın katkısını ve korumacılığını bilmiyor olamaz. Tepkilerin tek bir amacı var, "var olanı korumak ve geleceği garantilemek"

Bu, bu şekilde yapılır mı ? diye kime sormaz umarım. Geçmiş gösterdi ki tutuyor hem de en alasından...

* internette isim bir tane az geçsin diye bilerek yazılmıştır.
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak deaglemanyaq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gürcan bilgiç: "trabzonspor'dan artık kupa sesleri gelmiyor çünkü son yaşananlardan sonra savundukları her şey boşa çıktı..."
        bu zavallı adamı turgay demir yerin dibine sokuyor.

Ama adam pişkinlikte sınır tanımıyor.

Nefretlik zavallı
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Avni AKER'deki şikebahçe maçına gelip o takıma ve Ersun'a nefretimi kusmak istiyorum.

Tüm şikebahçelileri yakasım var, içimden öyle geliyor.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Çok üzgünüm herşey boşa gidecek tüm emeklerimiz....
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avni AKER'deki şikebahçe maçına gelip o takıma ve Ersun'a nefretimi kusmak istiyorum.

Tüm şikebahçelileri yakasım var, içimden öyle geliyor.
              Ne ayıp(!) biz sakin olmalıyız(!) efendi efendi top oynamalıyız(!)
              Herkesin istediği bu!
              Takıma gelecek ceza umrumda bile değil. Keşke taraftar sahaya girse ve tüm şikeci futbolcuları tekme tokat dövse. Hakemi de aynı şekilde.
              Sahadan çı karken kan revan için kalsınlar ölmeden.
              İçimdeki gerçek duygu bu. Kim ne düşünürse düşünsün.
              Bu ülkede doğru yolla adalet alınmaz! Alınmayacak ! iki senedir güle oynaya gelip yenip gidiyorlar. Bize her şey müstehak!
              En son Sibel tarafından düzenlendi; 08.01.2014, 10:04.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne ayıp(!) biz sakin olmalıyız(!) efendi efendi top oynamalıyız(!)
                Herkesin istediği bu!
                Takıma gelecek ceza umrumda bile değil. Keşke taraftar sahaya girse ve tüm şikeci futbolcuları tekme tokat dövse. Hakemi de aynı şekilde.
                Sahadan çıkarken kan revan için kalsınlar ölmeden.
                İçimdeki gerçek duygu bu. Kim ne düşünürse düşünsün.
                Bu ülkede doğru yolla adalet alınmaz! Alınmayacak ! iki senedir güle oynaya gelip yenip gidiyorlar. Bize her şey müstehak!
                2. devre oynanacak olan,

Trabzonspor-şikebahçe maçında

Hiçbirimizin tribünde sakin kalabileceğimizi düşünmüyorum. Çünkü yaşadığımız haksızlık ve gördüğümüz muamele bizi bu hale getirdi.

Yanlış anlaşımasın. Bu bir temenni değil, bir mühendis olarak şiddet yanlısı olmadığımı ve şiddeti körüklemediğimi bilmenizi isterim.

Benim söylemek istediğim gerçek denen olgu ve bu olguyu değiştiremeyiz.

İşin özü, adaletin olmadığı yerde terör başlar, vandalizm başlar.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Abi hiçbir şey olmaz gelip yine güle oynaya giderler. Ben de şiddet yanlısı değilim.
                  Ama bu ülkede güzellikle adalet alınmıyor.
                  Alınmıyor işte.

Yorum

• Sınıfta kaldık arkadaşlar sınıfta kaldık.

Başkanından, yöneticilerine, sanatçılarından, siyasilerine, yazarlarından, medyasına, taraftarından, şehrine kadar hep beraber sınıfta kaldık.

Sadri Şener kendisine verilen sözlere inandı, kandırıldık. Hakkımızı alamadık.

Hacıosmanoğlu denen kukla, namus sözü veriyorum, o kupa 1 ayda gelecek dedi, namus sözünü unuttuğu gibi, başbakanın kuklası oldu çıktı. Taraftarın baskısıyla tffye yalandan başvurular yaptı. Taraftarı kandırmak için aklı sıra Platini ile yalandan resimler çektirdi.

Trabzonlu yazarlar, sanatçılar bırakın lobi yapmayı sustular, konuşmadılar. Sadece bankadaki hesaplarını düşündüler.

Trabzonlu siyasiler kulaklarının üzerine yattı, lobi yapmayı geçtim kendi koltuklarını koruma uğruna Ankara'da başka, Trabzon'da başka konuştular.

Bir kısım taraftar, bilet için, para için kendini sattı, kupamızın önündeki en büyük engel olan iktidarın oyuncağı, kuklası olmaktan çekinmedi, utanmadı.

Satılmış medya, şikecileri, hırsızları mağdur, hakkı yenen bizleri dalga konusu olarak yansıttı.

Sorulduğunda hukuk adamıyım diyenler, şikecileri, hırsızları savunmak için, şikenin üzerini örtmek için şekilden şekile girdiler, karakterlerinden ödünler verdiler.

Stadımızda şike ile ilgili pankart açamadık. Şehrimize şike anıtı dikemedik!!!

Bir avuç taraftarın tüm iyi niyeti ve fedakarlığı ile ailesinden, işinden, gücünden arttırdığı zamanlarda yaptığı protestolar, yürüyüşler, mail ve faks organizasyonları da şikecileri ve hırsızları koruyan siyasiler ve satılmış medya tarafından görmezden gelindi.

Sizleri bilemem ama ben ülkemde kendimi yabancı hissediyorum. Her lafın başı %99'u müslüman denilen ülkemde, kul hakkını ağzından düşürmeyenlerin bu pislikleri örtme çabasından, bu pisliklere ortak olmasından artık iğreniyorum.

Siyasiler, medya, kukla başkan, şikeciler ve şike seviciler, Allah hepinizi bildiği gibi yapsın. İnşallah pisliğinizde boğulduğunuzu görürüm.
                    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şenes erzik de nedense işler fenerin lehine gidince ortaya çıkıp konuşuyor..
                      şenez erzikin konuştuğu falan yok keş ibrahim setenin uydurma habaerlerinden biri o..

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men

Ligden yönetim çekilmez de
                        Sunu taraftar yapabilir
                        2 kez sahayi basarsin elinde pankartlarla maçi tatil ettirirsin
                        Yönetime felan gerek kalmaz
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men

Yalama olmuş şerefsizler.
                          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Valla kusura bakmayinda cok cahil bi taraftar toplulugumuz var..yok bu is bitmistir yok kupa gelmez falan filan ..ulan sicmisim turkiyedeki adaletede yargitayada kanunada..bu is bitti cas verdi kararini iho fifa ve uefaya yaptigi anda kupa trabzonda isterse 40kez yeniden yargilasinlar turkiyede zerre umrumda degil..adamlar ortaya yem atiyolar bizimkilerde 7den 70se yiyor..ulan tff sinden sikebahcesine kadar herkes sportif yargilama ayri ceza yargilamasi syri diolar esas olan cas kararidir diolardi simdi bitti umutlari akillarinca taraftarin gszini alcaklar yen8den yargilamaya siginmislar..onlardan cok biz tasa ediyoruz yeniden yargilama olck diye..forum yoneticilerininde bu konuda aydinlat8ci bir yazi yamasini istiyorumki bizim mazosizt taraftarin beynine soksun artik cas kararini verxi bu is bitti..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sınıfta kaldık arkadaşlar sınıfta kaldık.

Başkanından, yöneticilerine, sanatçılarından, siyasilerine, yazarlarından, medyasına, taraftarından, şehrine kadar hep beraber sınıfta kaldık.

Sadri şener kendisine verilen sözlere inandı, kandırıldık. Hakkımızı alamadık.

Hacıosmanoğlu denen kukla, namus sözü veriyorum, o kupa 1 ayda gelecek dedi, namus sözünü unuttuğu gibi, başbakanın kuklası oldu çıktı. Taraftarın baskısıyla tffye yalandan başvurular yaptı. Taraftarı kandırmak için aklı sıra platini ile yalandan resimler çektirdi.

Trabzonlu yazarlar, sanatçılar bırakın lobi yapmayı sustular, konuşmadılar. Sadece bankadaki hesaplarını düşündüler.

Trabzonlu siyasiler kulaklarının üzerine yattı, lobi yapmayı geçtim kendi koltuklarını koruma uğruna ankara'da başka, trabzon'da başka konuştular.

Bir kısım taraftar, bilet için, para için kendini sattı, kupamızın önündeki en büyük engel olan iktidarın oyuncağı, kuklası olmaktan çekinmedi, utanmadı.

Satılmış medya, şikecileri, hırsızları mağdur, hakkı yenen bizleri dalga konusu olarak yansıttı.

Sorulduğunda hukuk adamıyım diyenler, şikecileri, hırsızları savunmak için, şikenin üzerini örtmek için şekilden şekile girdiler, karakterlerinden ödünler verdiler.

Stadımızda şike ile ilgili pankart açamadık. şehrimize şike anıtı dikemedik!!!

Bir avuç taraftarın tüm iyi niyeti ve fedakarlığı ile ailesinden, işinden, gücünden arttırdığı zamanlarda yaptığı protestolar, yürüyüşler, mail ve faks organizasyonları da şikecileri ve hırsızları koruyan siyasiler ve satılmış medya tarafından görmezden gelindi.

Sizleri bilemem ama ben ülkemde kendimi yabancı hissediyorum. Her lafın başı %99'u müslüman denilen ülkemde, kul hakkını ağzından düşürmeyenlerin bu pislikleri örtme çabasından, bu pisliklere ortak olmasından artık iğreniyorum.

Siyasiler, medya, kukla başkan, şikeciler ve şike seviciler, allah hepinizi bildiği gibi yapsın. Inşallah pisliğinizde boğulduğunuzu görürüm.
                              şahane yazmışsın. üzerine söylenecek söz/ler olamaz.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• alone_6161 sonuna kadar yazına katılıyorum.
                                "53"

Yorum

Yükleniyor...
                                X