Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kayıtlara geçsin ümit özat azizz isteseydi denizlide şampiyon olurduk kimsenin bugüne kadar hiçduymadığı bir bilgi dedi sinann yalaması bu olayı biliyorum anlatma sus dedi..
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Bu haberlerden anladığım, FIFA hem TFF hem UEFA'ya "Sizin yapacağınız işi...." diyerek girişmiş olaya. Umarım ikisine de kapak olacak bir kararla kapatırlar bu işi.

Yorum

• Hırsızlar hala kendilerini savunmaya devam ediyorlar.. Tapeler montajmışmış..

Güldürüyolar artık.

Yorum

• Erken kalkan yol alır bordomavinet forum ahalisi! Çok geç kalkıyorsunuz çook...

Yorum

• Bıktık artık bu iğrenç şike filmini seyretmekten.

Bitsin artık bu film.

Kupa hak edene verilsin.
            Emek hırsızları cezasını çeksin.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• başkan TFF ye gitsede buralar biraz canlansa
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                başkan TFF ye gitsede buralar biraz canlansa
                Ya biz o kupayi aliriz, ya o kupa bizi alir!! Baskanimizin meshur aciklamasi. Bekliyoruz...

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya biz o kupayi aliriz, ya o kupa bizi alir!! Baskanimizin meshur aciklamasi. Bekliyoruz...
                  Başkana bu konuda güveniyorum gereği neyse yapacaktır...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Başkana bu konuda güveniyorum gereği neyse yapacaktır...
                    Insallah da simdiye kadar niye birsey yapmadi, ister istemez insan kendisine bu soruyu soruyor.

Yorum

Insallah da simdiye kadar niye birsey yapmadi, ister istemez insan kendisine bu soruyu soruyor.
                      bu hafta TFF ye gideceğini söyledi eğer gitmezse o soruları bende kendime sormaya başlayacağım

Yorum

bu hafta TFF ye gideceğini söyledi eğer gitmezse o soruları bende kendime sormaya başlayacağım
                        Bekleyip gorecegiz, herseyin hayirlisi bizim icin olur insallah!

Yorum

Bekleyip gorecegiz, herseyin hayirlisi bizim icin olur insallah!
                          Amin... sıkıntı yapmaya gerek yok eninde sonunda adalet yerini bulacak bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. başkan hiçbir icraat yapmasa dahi o kupa kendiliğinden gelecek.

Yorum

başkan TFF ye gitsede buralar biraz canlansa
                            başkan baktıkı gıttıgı yol dogru bı yol degıl kupayı bız ıstemıycez onlar verecekten sımdı tabıkıde basvurumuzu yapacagımıza döndü olay ve dogru olanda bu tebrık edıyorum baskan yaptıgın hatayı farkettın son 1 ayda kesılen sesın sımdı daha gür daha cok cıkmaya basladı,bu taraftarın senı secmesının tek ama tek sebebı budur o yuzden üzerıne dusenı yap bız senın arkanda oluruz ama bızı bazı oyunlara yem etme o zaman bu taraftar senı baska turlu hatırlar....

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              başkan baktıkı gıttıgı yol dogru bı yol degıl kupayı bız ıstemıycez onlar verecekten sımdı tabıkıde basvurumuzu yapacagımıza döndü olay ve dogru olanda bu tebrık edıyorum baskan yaptıgın hatayı farkettın son 1 ayda kesılen sesın sımdı daha gür daha cok cıkmaya basladı,bu taraftarın senı secmesının tek ama tek sebebı budur o yuzden üzerıne dusenı yap bız senın arkanda oluruz ama bızı bazı oyunlara yem etme o zaman bu taraftar senı baska turlu hatırlar....
                              Başkanda biliyor seçilmesnin tek sebebinin bu olduğunu. Zaten kendiside söyledi bunu beni bu yüzden seçtiler diye, o yüzden başkanın kendi ayağına kurşun sıkacağını sanmıyorum. BMN nin bildiriside çok etkili oldu tabi bunu görmezden gelmesin kimse.

Yorum

• Habere göre UEFA dan Hacıosmanoğlu na red
                                Bence Başkan Yanlış Yolda Bu saatten sonra UEFA Vermiş vereceğini
                                Daha ne desin
                                Senin Muhatabın UEFA değil FİFA yada mahkemeler
                                Tüpçüyü bile muhatap almayacaksın
                                Tüpçüye TFF ye TBMM de gurubu bulunan Tüm partilere MADDİ MANEVİ tazminat davaları açacaksıb
                                TRABZON miletvekiliyim diye diye gezinenlere Davalar açacaksın
                                HUKUK MÜCADELESİ için düğmeye basacaksın Başbakan dahil Herkese dava açacaksın ama senin yapacağın İş olduğunu zannetmiyorum
                                Sen Başbakana dava açacaksın Rüyamda Görsem inanmam
                                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Çalışıyor...
                                X