kayıtlara geçsin ümit özat azizz isteseydi denizlide şampiyon olurduk kimsenin bugüne kadar hiçduymadığı bir bilgi dedi sinann yalaması bu olayı biliyorum anlatma sus dedi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan TFF ye gitsede buralar biraz canlansa
Yorum
-
İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa biz o kupayi aliriz, ya o kupa bizi alir!! Baskanimizin meshur aciklamasi. Bekliyoruz...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkana bu konuda güveniyorum gereği neyse yapacaktır...
Yorum
-
İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah da simdiye kadar niye birsey yapmadi, ister istemez insan kendisine bu soruyu soruyor.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu hafta TFF ye gideceğini söyledi eğer gitmezse o soruları bende kendime sormaya başlayacağım
Yorum
-
İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekleyip gorecegiz, herseyin hayirlisi bizim icin olur insallah!2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan TFF ye gitsede buralar biraz canlansa
Yorum
-
İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan baktıkı gıttıgı yol dogru bı yol degıl kupayı bız ıstemıycez onlar verecekten sımdı tabıkıde basvurumuzu yapacagımıza döndü olay ve dogru olanda bu tebrık edıyorum baskan yaptıgın hatayı farkettın son 1 ayda kesılen sesın sımdı daha gür daha cok cıkmaya basladı,bu taraftarın senı secmesının tek ama tek sebebı budur o yuzden üzerıne dusenı yap bız senın arkanda oluruz ama bızı bazı oyunlara yem etme o zaman bu taraftar senı baska turlu hatırlar....2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
Habere göre UEFA dan Hacıosmanoğlu na red
Bence Başkan Yanlış Yolda Bu saatten sonra UEFA Vermiş vereceğini
Daha ne desin
Senin Muhatabın UEFA değil FİFA yada mahkemeler
Tüpçüyü bile muhatap almayacaksın
Tüpçüye TFF ye TBMM de gurubu bulunan Tüm partilere MADDİ MANEVİ tazminat davaları açacaksıb
TRABZON miletvekiliyim diye diye gezinenlere Davalar açacaksın
HUKUK MÜCADELESİ için düğmeye basacaksın Başbakan dahil Herkese dava açacaksın ama senin yapacağın İş olduğunu zannetmiyorum
Sen Başbakana dava açacaksın Rüyamda Görsem inanmamSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
Yorum