üzerini örtmeye çalıştıkları okadar çok şey varki, istedikleri yapamayacakları şey, gerekirse zıt kutuplar nasılda anlaşıyor görüyoruz işte.. Nasıl bi koltuk sevdası bu anlayamadımki
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşbakan Fener depreminden müthiş korkuyor.Bu yüzden ÖYM'ler kalkabilir.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili dostlar lütfen konu iceriginin di$ina cikmayalim...
$ike dosyasi ile ilgili olmayan ve siyasete kayan yorumlarda bulunmayalim...
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men
Neyse deymezEn son kayseriliyiz tarafından düzenlendi; 04.01.2014, 23:14.son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstünde altında onca, aynı türden mesaj varken silinen mesajlar Niyazi olmuş sanki...İyi niyetten şüphem yok ama farklı moderatorlerle aynı şey kaçıncı kere başıma geldi, hatırlamıyorum artık. Neyse, canınız sağolsun.
Dalga geçer gibi mesaj siliyorlar ortaligi yatistirim diyorum hoooppp mesaj yok
Sonra arkadaslar siyaset bilmem ne neyse fazla yazmamakla dogru karar verdigimi bir kez daha anlamis oldumson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMemleketin hayrı mı"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstünde altında onca, aynı türden mesaj varken silinen mesajlar Niyazi olmuş sanki...İyi niyetten şüphem yok ama farklı moderatorlerle aynı şey kaçıncı kere başıma geldi, hatırlamıyorum artık. Neyse, canınız sağolsun.
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim mesajimi niye sildin Mehmet açiklama bekliyorum
Mesajinizda konu di$i oldugu icin sildim.
İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemuhabbet ister istemez siyasete kayacaktır çünkü Trabzonspor hakkını siyasi dalavereler yapıldığı için alamıyor şikebahçe siyasetten dolayı küme düşürülmedi olaya sadece sportif bakamayız artık
Daha gecen bir üyeye bu forumun TRABZONSPOR forumu oldugunu ve siyasi dü$üncelerin caki$masini izlemeyecegimizi söyledim. Sizlerden de ricam odur ki konu $ike ile ilgili olmasidir. Yoksa $u parti $öyle bu parti böyle diyerek bir yere varamayiz. Gercek TRABZONSPOR'lu zaten neyin ne oldugunu biliyordur...
Saygilar!
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGözümden kacanlar muhakkak oluyordur...mesajlar o kadar cok ki hangisini silecegimi $a$iriyorum...eger konu di$i olan yorumlar hala duruyorsa raporlamanizi rica ediyorum...böylece bende i$imi tam yapmi$ olurum.
Kimin hangi partiye oy verecegi kendisinedir ve kimseyi ilgilendirmez.
Mesajinizda konu di$i oldugu icin sildim.
Hayir kaymayacaktir. Kaymamasi icin de biz yöneticiler her gün ugra$iyoruz ve gerektiginde de uyariyoruz.
Daha gecen bir üyeye bu forumun TRABZONSPOR forumu oldugunu ve siyasi dü$üncelerin caki$masini izlemeyecegimizi söyledim. Sizlerden de ricam odur ki konu $ike ile ilgili olmasidir. Yoksa $u parti $öyle bu parti böyle diyerek bir yere varamayiz. Gercek TRABZONSPOR'lu zaten neyin ne oldugunu biliyordur...
Saygilar!
Kimseyede suna oy verin demedim sadece 3 parti etrafinda tartismak yanlis dedim
Sen benden iyi bildigin için silmissin bravoson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili dostlar lütfen konu iceriginin di$ina cikmayalim...
$ike dosyasi ile ilgili olmayan ve siyasete kayan yorumlarda bulunmayalim...
Oh beee...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 10-15 sayfadır okuduğum en güzel yorum.
Oh beee...
şike sadece sahaya yansımadı !"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Sevgili abilerim, kardeşlerim.
Hepimizin davası amacı burada bulunmamızın sebebi TRABZONSPOR.
Ne olur birbirimize biraz daha saygılı davranırsak, incitmemeye gayret gösterirsek daha iyi olacaktır.
Kimin hangi partiye oy verdiği kendisini bağlar.
Ben x partiyi beğenmeyebilirim. Siz y partiyi beğenmeyebilirsiniz.
Bunlar gayet doğal.
Tabi ki eleştirebiliriz ama biraz daha sakin olursak lütfenHer zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
https://twitter.com/MhmtcnMangan61
Yorum
-
Bizim hic bi b... Yaramayan yöneticilerimiz artik can sikmaya basladi, her kösede "o kupa trabzona gelecek"demeklen olmuyo o isler, bizi dahada bi rezil ediyolar, artik harbiden bu tür aciklamalar duymak istemiyorum, ya getirin o kupayi yada beceremiyorsaniz birakip gidin.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
Yorum