Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• üzerini örtmeye çalıştıkları okadar çok şey varki, istedikleri yapamayacakları şey, gerekirse zıt kutuplar nasılda anlaşıyor görüyoruz işte.. Nasıl bi koltuk sevdası bu anlayamadımki

Yorum

• ideoloji çıkar ve menfaat bir takım insanların gözünü kör etmiş bir kısmı gerçekleri göremiyor bir kısmıda görse görse bile çıkar ve menfaati icabı görmemezlikten geliyor olanda Trabzonspora oluyor

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başbakan Fener depreminden müthiş korkuyor.Bu yüzden ÖYM'ler kalkabilir.
        Necmettin abi başbakan fanatik bir fbli. ÖYM'lerle iligili olacak bir düzenlemeden de fbnin yararlanıp bu şike olayında yırtması için her zaman olduğu gibi kı.ını yırtacaktır. Bu yeni bir şey de değil. Egemen Bağış ve UEFA, TFF, kurulların değişimi, kardeşi Mustafa Erdoğan, Rıdav Dilmen... Değişen yasalar vs. vs. vs...
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sevgili dostlar lütfen konu iceriginin di$ina cikmayalim...
          $ike dosyasi ile ilgili olmayan ve siyasete kayan yorumlarda bulunmayalim...
          Üstünde altında onca, aynı türden mesaj varken silinen mesajlar Niyazi olmuş sanki...İyi niyetten şüphem yok ama farklı moderatorlerle aynı şey kaçıncı kere başıma geldi, hatırlamıyorum artık. Neyse, canınız sağolsun.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men

Neyse deymez
            En son kayseriliyiz tarafından düzenlendi; 04.01.2014, 23:14.
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• muhabbet ister istemez siyasete kayacaktır çünkü Trabzonspor hakkını siyasi dalavereler yapıldığı için alamıyor şikebahçe siyasetten dolayı küme düşürülmedi olaya sadece sportif bakamayız artık

Yorum

İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Üstünde altında onca, aynı türden mesaj varken silinen mesajlar Niyazi olmuş sanki...İyi niyetten şüphem yok ama farklı moderatorlerle aynı şey kaçıncı kere başıma geldi, hatırlamıyorum artık. Neyse, canınız sağolsun.
                Kimsenin cani felan sagolmasin abi
                Dalga geçer gibi mesaj siliyorlar ortaligi yatistirim diyorum hoooppp mesaj yok
                Sonra arkadaslar siyaset bilmem ne neyse fazla yazmamakla dogru karar verdigimi bir kez daha anlamis oldum

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Memleketin hayrı mı
                  Meleketin HAYIRIda olabilir.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gözümden kacanlar muhakkak oluyordur...mesajlar o kadar cok ki hangisini silecegimi $a$iriyorum...eger konu di$i olan yorumlar hala duruyorsa raporlamanizi rica ediyorum...böylece bende i$imi tam yapmi$ olurum.

İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim mesajimi niye sildin Mehmet açiklama bekliyorum
                    Kimin hangi partiye oy verecegi kendisinedir ve kimseyi ilgilendirmez.
                    Mesajinizda konu di$i oldugu icin sildim.

İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    muhabbet ister istemez siyasete kayacaktır çünkü Trabzonspor hakkını siyasi dalavereler yapıldığı için alamıyor şikebahçe siyasetten dolayı küme düşürülmedi olaya sadece sportif bakamayız artık
                    Hayir kaymayacaktir. Kaymamasi icin de biz yöneticiler her gün ugra$iyoruz ve gerektiginde de uyariyoruz.
                    Daha gecen bir üyeye bu forumun TRABZONSPOR forumu oldugunu ve siyasi dü$üncelerin caki$masini izlemeyecegimizi söyledim. Sizlerden de ricam odur ki konu $ike ile ilgili olmasidir. Yoksa $u parti $öyle bu parti böyle diyerek bir yere varamayiz. Gercek TRABZONSPOR'lu zaten neyin ne oldugunu biliyordur...

Saygilar!
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gözümden kacanlar muhakkak oluyordur...mesajlar o kadar cok ki hangisini silecegimi $a$iriyorum...eger konu di$i olan yorumlar hala duruyorsa raporlamanizi rica ediyorum...böylece bende i$imi tam yapmi$ olurum.

Kimin hangi partiye oy verecegi kendisinedir ve kimseyi ilgilendirmez.
                      Mesajinizda konu di$i oldugu icin sildim.

Hayir kaymayacaktir. Kaymamasi icin de biz yöneticiler her gün ugra$iyoruz ve gerektiginde de uyariyoruz.
                      Daha gecen bir üyeye bu forumun TRABZONSPOR forumu oldugunu ve siyasi dü$üncelerin caki$masini izlemeyecegimizi söyledim. Sizlerden de ricam odur ki konu $ike ile ilgili olmasidir. Yoksa $u parti $öyle bu parti böyle diyerek bir yere varamayiz. Gercek TRABZONSPOR'lu zaten neyin ne oldugunu biliyordur...

Saygilar!
                      Ben o amaçla yazmadigimi da bilmen lazim bunca zamandir buralardayiz
                      Kimseyede suna oy verin demedim sadece 3 parti etrafinda tartismak yanlis dedim
                      Sen benden iyi bildigin için silmissin bravo

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sevgili dostlar lütfen konu iceriginin di$ina cikmayalim...
                        $ike dosyasi ile ilgili olmayan ve siyasete kayan yorumlarda bulunmayalim...
                        Son 10-15 sayfadır okuduğum en güzel yorum.

Oh beee...
                        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İnşallah p.tesi veya sali yargitay karari aciklar. Yaygara varsa spnuc bizim icin olumludur, bu hep böyle oldu. .
                          BİZE HERYER TRABZON!!!
                          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son 10-15 sayfadır okuduğum en güzel yorum.

Oh beee...
                            Kişilerle kurumları ayıran, şike ile siyaseti ayıramıyor ama !

şike sadece sahaya yansımadı !
                            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Sevgili abilerim, kardeşlerim.
                              Hepimizin davası amacı burada bulunmamızın sebebi TRABZONSPOR.
                              Ne olur birbirimize biraz daha saygılı davranırsak, incitmemeye gayret gösterirsek daha iyi olacaktır.
                              Kimin hangi partiye oy verdiği kendisini bağlar.
                              Ben x partiyi beğenmeyebilirim. Siz y partiyi beğenmeyebilirsiniz.
                              Bunlar gayet doğal.
                              Tabi ki eleştirebiliriz ama biraz daha sakin olursak lütfen
                              Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                              https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

Bizim hic bi b... Yaramayan yöneticilerimiz artik can sikmaya basladi, her kösede "o kupa trabzona gelecek"demeklen olmuyo o isler, bizi dahada bi rezil ediyolar, artik harbiden bu tür aciklamalar duymak istemiyorum, ya getirin o kupayi yada beceremiyorsaniz birakip gidin.
                                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X