Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neden yapsınlar ki bir mecburiyetlerimi var. Şimdi herkez masum uefa ve fifa suçlu, neden çünkü kupa siyasiler de değil uefa da değilmi. Nede olsa onlar çaldılar bizim kupamızı
    Valla helal olsun ne güzel yerlere çektiniz. Evet, öyle bir mecburiyetleri var.
    Ben bu ülkeden umudu keseli çok oluyor.
    O yüzden adaleti dışardan beklemeye devam ediyorum.

Yorum

• benım korkum okı bu sıkecıler aklanırlar...basbakan bastırıyor ıplerı elıne alıp azız yıldırımı aklamak ıcın caba sarfedıyor gızlı fb lobısı ıle devamlı bulusuyor.
      Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
      Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
      NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla helal olsun ne güzel yerlere çektiniz. Evet, öyle bir mecburiyetleri var.
        Ben bu ülkeden umudu keseli çok oluyor.
        O yüzden adaleti dışardan beklemeye devam ediyorum.
        Dışarıdan şikecilere ceza gelecek o konuda hiç şüphem yok ama aynı dışarıdan adalet gelmeyecek bundanda bir o kadar eminim.
        Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• CAS şike var demiş, uefa şike var demiş, sen iki tane etik bilmem ne raporu ile şike var demişsin, yargıtay ne alaka Allah aşkına. yargıtay şike yok mu diyecek. yeniden yargılanacaklar mış? ne olacak hakim rıdvan bile olsa şike yokmu diyecek. diyemez, çünkü kendisi bile sahaya yansımadıyı icat etmişken.
          Ama Allah var yargıtay kararına günler kala yeniden yargılama diye birşeylerin peşine düşmüşler. Ne oldu onlarca komutan, bilmem kim..vs içeri alınırken kına yakanlar şimdi sapı başkalarına değince mi adalet aklına geldi. Tebrikler sevgili seçilmişler, tebrikler bize ki hakettiğimiz gibi yönetiliyoruz, hakettiğimiz gibi susan veya konuşan kişilere oy veriyoruz. kime oy verdin muhalefete mi, onun hiç mi suçu yok, yöneteni kadar susanın da suçu var. Bu ülkede teröristim diyenler tutukluluk süresi ile dışarı çıkıyor el insaf be.. Yeter be. hadi uzun tutukluluk dediğiniz şeyleri uzun şehitlik deyip geri getirsenize Allah'tan korkmazlar. iktidarı ne ise muhalefeti de o işte, yazık oluyor ve yazık ediyoruz kendimize. heee bu başka bir yere çekilmesin diye, hakim rıdvan, başkaban, muhalefet, tff başkanı aziz bile olsa o kupa gelecek. Allah razı olmaz.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men

İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Öyle yada böyle bizim taraftarın (özellikle Trabzonda olanlar) umrunda değil kupa.

Zaten zaman geçtikçe ,unutulması veya boşvermesi daha kolay oluyor. Herkesin birinci derdi kendi partisi /cemaati. Varsayalım ki AKP yerel seçimlerde 0 çekti.Yerine kim geçecek? Aziz Yıldırımdan daha Azizci muhalefet partileri mi? Onlar ne yapacak ,Tayyip Erdoğandan farklı birşeymi? (valla kusura bakmasınlar ama ben Chp-Mhp'nin ondan daha pervasız ve küstah olacağını düşünüyorum)

Sahi Volkan Canalioğlu ne diyor yada ne dedi ? Ağzını açtığını gören oldu mu? Koray Aydın , MHP başkan adayı olduğu dönem epey esti gürledi kaybedince ses çıkarmayı da bıraktı. Onun bir şeyler söylediğini duyan varmı?

Bu adamlardan tekini İstinyede gören oldu mu ? (TFF protestosunu kastediyorum)

....

Yaz yaz bitmez, küfür et et yetmez / yine akşam oldu!
            Dünde yazdigim gibi 3 parti etrafinda tartismamiz yanlis Salih.
            Hepsi ayni yolun yolcusu.
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men

İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şurada şu akp, chp ve mhp lileri gördükten sonra anladım ki Trabzonspor asla ama asla şampiyon olamaz. Bana bu laf ilk defa 95-96 sezonunda sonra söylenmişti o zaman yanlış hatırlamıyorsam 17-18 yaşındaydım şimdi 36 ve anladım ki hakikaten biz asla ama asla şampiyon olamayız. Çünkü biz şampiyonluğumuzu çalanların hayranlarıyız. Şimdi akp'lisi chp'lisi mhp'lisi gitsin sandıkta hep birlikte şikebahçe ve benzerlerine oy kullansın.
              Yargıtay'dan çıkacak karar bizi ilgilendirmez diyen uefa kendi yargılamasını yaptı diyen arkadaşlar sizede diyecek hiç bir lafım yok siz bu yolda emin adımlarla yürümeye devam edin malum gidecek çok yolunuz var. Tazminat ve kaybedilen hakların iadesi içinde artık nerede ne dava açarsınız bilmem yürüye yürüye sonunda bir köşe başında umarım denk gelirsiniz
              Abi sen benden bilgilisin
              Ben anlayamiyorum bizim milletimiz bu süreçtede taraftarimiz nasil bu kadar kör bilinçsiz olabiliyor.
              Hükümet açikca destek olmus muhalefet keza ayni. Bizim taraftarin tek derdiyse chpliyse akpye vurmak akpliyse muhalefette ayni demek.
              Yani kisir bir döngü içerisindeyiz.
              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dünde yazdigim gibi 3 parti etrafinda tartismamiz yanlis Salih.
                Hepsi ayni yolun yolcusu.
                Diğerlerinin tartıda bir ağırlığı olmadığı için değinmedim hocam.

BDP şike soruşturması esnasında yasa değişikliğine muhalefet eden tek parti. Ama onun Trabzondan ve civar illerden oy alması olanaksız.

2010-11 Şampiyonu Trabzonspordur ve şikeciler düşürülmelidir diyen tek parti Haydar Baş'ın partisi ama onunda benden oy alması olanaksız.

Velhasıl durum böyle.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• yeniden yargılama ile şikeciler aklanacak, Allah belacuğnizi versun şikeciler ne diyeyim size
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• yeniden yargılanacaklar ve olanlar örtbas edilecek. fenevbahçe kurtuluş yöntemi bulunmuştur.
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• basbakan yeniden yargilamalar icin calismalarin basladigini ve en kisa zamanda tamamlanacagini söyledi. Bunun önünü acmak icin anayasa degisikligi yapacaklarmis.
                      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Mevcut teknik takip ve fiziki takip tutanakları, sorgulamalar, savunmalar eşliğinde uzayda bile yargılansalar aklanamazlar. Deliller bu kadar net.

Yargıtay kararının sportif açıdan hiçbir önem ifade etmediğini de belirtmek gerek. Sportif yargılama ayrı, ceza yargılaması ayrı.

Sportif yargılamada CAS kararı var, temyiz edilebileceği tek kurum İsviçre Federal Mahkemesi. Hani Fenerbahçe'nin bir an önce başvuracağını açıkladığı, ama hiçbir şey yapmadığı mahkeme... Başvuru nerede?

Onlar da biliyorlar eğer o mahkemeye giderseler cezalarının artacağını. Yoksa, sahiden haklı olsalar sizce bu kadar beklerler miydi?

Basın yayın organlarının ezici bir çoğunluğu ellerinde, iktidar ve muhalefet partilerinin desteği ellerinde, ülke sermayesinin ezici bir çoğunluğunu temsil eden taraftarları da var. Haklı oldukları yerde böyle sessiz dururlar mıydı sahi?

Başta ne söylediysem onunla bitireyim: Uzayda bile yargılansalar ceza alırlar.
                        https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• Trabzonspor Yönetimi Tarafından Kandırılıyoruz

SPORTİF YARGI ;
                          Türkiyede Şike Yok Dedi

Avrupada Şİke Var Dedi... Avrupa Türkiyenin Üst Kurumu Olduguna Göre Şikayet Edilecek Ve Olay Bitecekdi..

Bir Parti Ugruna Yem Ediliyoruz
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            basbakan yeniden yargilamalar icin calismalarin basladigini ve en kisa zamanda tamamlanacagini söyledi. Bunun önünü acmak icin anayasa degisikligi yapacaklarmis.
                            Balyoz ve Ergenekon davaları için değil mi bu?
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Balyoz ve Ergenekon davaları için değil mi bu?
                              Öne cikan onlar ama araya sike de giriyor tabii. Tepki cekmemek icin dillendirmiyorlar.
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öne cikan onlar ama araya sike de giriyor tabii. Tepki cekmemek icin dillendirmiyorlar.
                                Şike davasında da yeniden yargılama olacaksa yandık ki ne yandık...
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Çalışıyor...
                                X