Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi
    ben akp li olsam adamlar ne dese haklı der susardım... pişkinliğin lüzumu yok!!!

haaa chp nin de mhp nin de ne mal olduğunu biliyoruz... kimse chp yide mhp yide savunamaz burada akp yi savunamayacağı gibi!!!
    Burada defalarca yazdim bu konuda samimi olan sadece akp yi degil digerlerinide elestirir. Yasa degisikliginde butun partilerin nasil birlik olduklarini, devlet bahcelinin soylediklerini, kemal kilictaroglunun konusmalarini unurtmadik. Simdi diyeceksinizki en guclusu akp o yuzden digerleri nin ne dediginin onemi yok. Peki bir soru akp nin yapmis oldu her seyi kosa kosa anayasa mahkemesine goturen kemal kilictaroglu yada digereleri 6222 sayili yasa degistiginde ne yapti... Elestireceksek alayini elestirelim sadecd bir partiyi ve ona oy verenleri degil. Ben burda hep akp nin yanlislarini yazdim defalarca. Ama hickimseden akp li oldumu saklamadim yanliz artik is hakaret boyutuna varmaya basladi eger budura el atilmazsa bende cok guzel seyler yazacagim....
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Konu spor oldugunda bunlarin alayi ayni malesef hickimse o olsaydi daha iyi olurdu demesin... Hepsinin tavrini gorduk hangisi olursa olsun suanki durumdan farksiz olacakti...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Konu spor oldugunda bunlarin alayi ayni malesef hickimse o olsaydi daha iyi olurdu demesin... Hepsinin tavrini gorduk hangisi olursa olsun suanki durumdan farksiz olacakti...
        Olan Trabzonsporuma olacak yine yazik vallaha yazik.

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olan Trabzonsporuma olacak yine yazik vallaha yazik.
          Bence yargitay kararlari onayacak kotumser olmayalim....

Yorum

• bizim taraftar gruplarımız lobimiz çok ama çok zayıf bunu da unutmamak gerekiyor. ya hu şike yeniden yargılanacak hemde onaylandığı aktarılmak üzereyken.. amaç belli oynanan oyun belli ne bir isyan var ne bir hareket var. transfer formu basket formu dolu tvitirda bile bu konuyu bugun takip eden anlayan çok az kişi var.

ne kadar güzel taraftar uyuyor yönetim uyuyor hiç bir gücümüz yaptırımımız isyanımız yok sokaklara çıkıp bağırasım geliyor bu takıma bu insanlara haksızlık yapılıyor diye ne kadar sindirilmiş bir topluluğuz öyle ya..
            bugun şike kararının iptali azizi yıldırımın serbestliği gibi konuların bu ülkede önü açıldı millet.bugün takımın hakkı yendi.üç beş oy için adalet satıldı fenerbahçe için o baskı için oy korkusundan balyoza bilmemneye sarıldı.. yargıtay onasa ne olacak artık önemi yok..

saatlerce bekledik uefa kararlarını fener suçlu..
            uefa tahkim kurulunu günlerce ekran başında bekledik.. fener suçlu..
            cası bekledik aylarca fener suçlu..
            ekranlarda uyuduk mailer mektuplar....
            yargıtay tam fener suçlu diyecek bugün yarın önemi yok tekrar edilecek.. yine yıllarca beklenmek zorunda kalınacak yine bu trabzona yansıyacak taraftar soğuyacak herseyden önce yine tribünler dolmayacak yine zevk vermeyecek taraftar stresten gene kopuk kopuk davranacak ve biz gitgide sıradan ilk ona oynayan bir takım olacağız. ben allahın konyasında esofmanımın arkasına keçeli kalemle hami yazıyordum ünal yazıyordum.. bu takım böyle değildi bu taraftar isyankardı..
            kabullenemiyorum.. kabullenemiyorum... kabullenemiyorum....
            neden kıyameti kopartmıyor trabzonspor camiası taraftarları yoksa ben mi gözümde çok büyütüyorum bu takımı.. bu şehri..
            yazıklar olsun şu halimize bak ya..

allahım sen büyüksün kaldır kurtar şu illettten bizim hakkımızı elimize sen ver ... ne taratardan ümit var ne yönetimden ne devletten ne adaletten...

uyanın ya .. uyanın ulan....
            En son Tufan AYAN tarafından düzenlendi; 04.01.2014, 19:23.

Yorum

• İlk olarak konyalı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizim taraftar gruplarımız lobimiz çok ama çok zayıf bunu da unutmamak gerekiyor. ya hu şike yeniden yargılanacak hemde onaylandığı aktarılmak üzereyken.. amaç belli oynanan oyun belli ne bir isyan var ne bir hareket var. transfer formu basket formu dolu tvitirda bile bu konuyu bugun takip eden anlayan çok az kişi var.

ne kadar güzel taraftar uyuyor yönetim uyuyor hiç bir gücümüz yaptırımımız isyanımız yok sokaklara çıkıp bağırasım geliyor bu takıma bu insanlara haksızlık yapılıyor diye ne kadar sindirilmiş bir topluluğuz öyle ya..
              bugun şike kararının iptali azizi yıldırımın serbestliği gibi konuların bu ülkede önü açıldı millet.bugün takımın hakkı yendi.üç beş oy için adalet satıldı fenerbahçe için o baskı için oy korkusundan balyoza bilmemneye sarıldı.. yargıtay onasa ne olacak artık önemi yok..

saatlerce bekledik uefa kararlarını fener suçlu..
              uefa tahkim kurulunu günlerce ekran başında bekledik.. fener suçlu..
              cası bekledik aylarca fener suçlu..
              ekranlarda uyuduk mailer mektuplar....
              yargıtay tam fener suçlu diyecek bugün yarın önemi yok tekrar edilecek.. yine yıllarca beklenmek zorunda kalınacak yine bu trabzona yansıyacak taraftar soğuyacak herseyden önce yine tribünler dolmayacak yine zevk vermeyecek taraftar stresten gene kopuk kopuk davranacak ve biz gitgide sıradan ilk ona oynayan bir takım olacağız. ben allahın konyasında esofmanımın arkasına keçeli kalemle hami yazıyordum ünal yazıyordum.. bu takım böyle değildi bu taraftar isyankardı..
              kabullenemiyorum.. kabullenemiyorum... kabullenemiyorum....
              neden kıyameti kopartmıyor trabzonspor camiası taraftarları yoksa ben mi gözümde çok büyütüyorum bu takımı.. bu şehri..
              yazıklar olsun şu halimize bak ya..

allahım sen büyüksün kaldır kurtar şu illettten bizim hakkımızı elimize sen ver ... ne taratardan ümit var ne yönetimden ne devletten ne adaletten...

uyanın ya .. uyanın ulan....

burda taraftarı ayaklandıracak olan yönetimdir. senin yönetimin olan bitene razıyken taraftar da yönetene ayak uyduracaktır...

Yorum

• Resmen Engenekoncularla yolsuzluk yapanlar ittifak kurmuş, siz bizi çıkarın biz de yolsuzlukları unutalım...

Mesele oy meselesi olunca şike de bu kapsamda değerlendirilir, olan yine vatandaşa, Trabzonsporlu'ya olur...

Şöyle de bir durum var ki:

Şike davasındaki tapeleri okuyan bağımsız herkes, her hakim cezayı verir...

Aynı şey Ergenekon ve Balyoz için de geçerlidir.

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonsporlu olupta tayyipi destekleyen varsa ya haindir yada iq sorunu vardir.bunu akpnin ilk doneminde kendilerine oy atmis biri olarak soyluyorum.kimse yanlis anlamasin dedigimi.
                  Lafa bak hizaya gel. akp elindeki gücün gitmemesi için fenerliler üzerinden oy hesabı yapıyorda, mhp ve chp ne yapıyor. akpnin yaptığına karşılık mhp ve chp fenerden değil de bizden yana olsa fenerliler hariç herkesten oy alıp oy oranlarını arttırabilecekken yaptıkları sadece ve sadece fener taraftarına yağcılıktan başka bişey değildir. Bu durumda benim için akp bitmişken chp ve mhp midemi kaldıracak kadar rezillik içinde olmuştur. Bir siyasi parti başkanı olsam diyeceğim şu olurdu "fener taraftarının sayısı beni ilgilendirmiyor, suçluysa cezasını çekmeli, küme düşmesi gerekiyorsa küme düşmeli". Bunu hiç biri dememiştir. Söylediklerinize ek olarak diğer partilere de oy verenleri aynı şekilde suçlamanız gereklidir. Bunu yaparken de hangi partiye oy vermeleri gerektiğini, hangi partiye oy verirseler hain olmayacaklarını da belirtmeniz lazım. Ben de bu kafada yazanlara hastayım arkadaş.

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi
                    Adami daha gormedik devletin basinda gorursek karsilastiririz ne yaptiklarini bundan kotu olmayacagi kesin
                    Devletin başında görmeye ne hacet. SSK'nın başında iken neler yaptığını araştır. Şike sürecinde neler söylediğini hatırla. Belki de Mart seçimlerinden sonra oyları epeyce artarsa bakarsın tamamen fenerlilerin peşine takılmış "fener şike yapmadı TS'nin şikelerini önlemeye çalışıyordu" bile diyebilir. Akp, Mhp ve Chp haricinde bir parti tavsiyeniz varsa alalım, gerisi sizde kalsın...

Yorum

• Ooo bura iyice siyaset meydanına döndü. Neyse ki ben Nikaragua Turancılar Partisi'ni destekliyorum da yılan bana dokunmuyor.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Adalet Eski Bakanı Hikmet Sami Türk:
                        'Yeni delil yoksa yeniden yargılama olmaz'
                        Yeniden yargılama, yeni delillerin ortaya çıkmasına bağlı. Yeni deliler ortaya çıkmadıktan sonra yeniden yargılamayı gidilemez. Kumpas ancak gerçekte var olmayan bir takım olayları öne sürerek bir takım kurumları töhmet, şüphe altında bırakmaktır ama şimdi bazı bakanların görevi kötüye kullanma ya da yakınlarının bazı şaibeli işler içinde oldukları şeklinde çok ciddi iddialar var. Kumpas olduğunu söyleyen bunu ispat etmek durumundadır.
                        Emekli Cumhuriyet Başsavcısı Reşat Petek:
                        'Somut delil olmazsa siyasi yorum olarak kalır'
                        Kumpas iddiasıyla ilgili savcılar resen yani kendiliğinden bir soruşturma başlatmaz. Ancak bir başvuru söz konusu olursa soruşturma gündeme gelebilir. Yargılama aşamasında yepyeni deliller ortaya çıkarsa yeniden yargılama o zaman olur. Ergenekon davasının henüz Yargıtay safhası devam ediyor. Tabi soyut bir değerlendirme var bunun içi doldurulabilecek somut bir takım begeleye dayanıyorsa Ergenekon sanıkları bunu temyiz aşamasında dile getirebilecektir. Balyoz davası ise kesinleşti. Yargısal süreç bitti. Anayasa Mahkemesi ve AİHM yolları var. Yargılamanın iadesinin o davalarda gündeme gelebilmesi için çok somut bir takım delil, belge, tanık beyanının ortaya çıkması gerekir. Yoksa bunlar siyasi yorum olarak kalır.
                        Kaynak

Merak etmeyin hic bir sey olmaz.
                        En son cerasus tarafından düzenlendi; 04.01.2014, 19:59.

Yorum

• İlahi Cerasus! Bir de üşenmeyip o kadar alıntı yapmışsın. Bir gecede meclisten çıkan yasalardan haberimiz olmasa "haa, tamam o zaman" diyeceğiz.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men

http://www.internetajans.com/haber/i...dogan-videosu/. Bu link izlenebiliyormu turkiyede?
                            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi
                              Diger partilerin hicbir yaptirim gucu bulunmuyor.hatta acik acik diyorumki insallah genel secimlerde trde olursam bdp ye oy vermeyen ...... Dir. Memleketten soguttu bizi allahsizlar
                              Onu diyorum ya. Yaptırım gücü olan gücün gitmemesi için her türlü haltı yiyor da yaptırım gücü olmayan neden zalimin yanında olur. Neden bizim yanımızda olmaz. Yaptırım gücü yok dediğin mhp ve chp bari dürüst olarak yanımızda olsalardı belki haklı olurdunuz. Onlar da akp nin çanağında onu taklit ederek oy devşirmeye veya lobisi güçlü olanın yanında olmaya çalışarak saflarını zaten belli ettiler. Bana ters gelen siyaset yapılırken akp şikecinin yanında yer alıp onların oylarını kaybetmemeye çalışıyorsa chp ve mhp şikecinin karşısında olmalı ve şike karşıtı bizim ve diğer takım taraftarlarının oylarını almaya çalışmalıydılar. Ülkeyi sadece fenerlilerin oylarına talip olarak yönetmek mümkün değil. Eğer chp ve mhp nin oy diye bir kaygısı yoksa neden bizim yanımızda olmadılar. Ben bunu anlamıyorum. İsteyen benim gibi patatese TS amblemi yaparak pusulaya basar (hazır baskı varsa iletin) isteyen de gizli propaganda yaptıkları chp ve mhp ye basar. IQ olayını da hiç yazılmamış sayıyorum.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlginç olan ise normalde adli yargılamanın sonucunun bizi pek te ilgilendirmiyor olması gerektiği. UEFA ve CAS çoktan karar vermişti ama ortam öyle puslu ki kimse ne düşüneceğini dahi bilmiyor.

Benim kafama takılan en öneml, husus UEFA'nın neden Türkiye'ye bu kadar tolerans tanıdığı. Acaba ne halt yerseniz yeyin bu işi de kendinize benzettiniz, yeter ki bizden uzak durun mu diyor acaba? Kendi içine de dönüp bunlar zaten uçmuş sizlerden birisi yaparsa eskisinden beter ederim hesabı mı yapıldı o açıklamalar acaba?
                                Aynı şeyleri düşünüyoruz abi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X