Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet yavaş yavaş sitelere de düşmaye başladı...
    Peşin hükümlü olarak konuşmaktansa beklemek ve ona göre yorum yapmak lazım...
    En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 17.12.2013, 14:31.
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• bbaşkanın bi gözaltına alınmadığı kalmıştı oda oldu hayırlı olsun ''namuslu başkan''
      & ONUR RECEP KIVRAK &
      ^^KELEBEK^^

Yorum

• Gökhan Dinç ‏@gkndinc 47 sn
        Sayın Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu ile ilgili son dakika gelişmesi olarak verilen haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Sakin olup ne olup bittiğini bi öğrensek ta ondan sonra geydirmeye başlasak diyorum,
          biz şikebahçe taraftarı değiliz sonuçta haksıza haksız diyemeyecek,
          ama önce bir anlayalım dinleyelim.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Haber doğru ise 'inşallah' Trabzonsporla hiçbir alakası yoktur.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Millet sallamaya başladı.anladık ula yönetim karşıtısınız (bende öyleyim) ama azıcık insaflı olun be adama yapıştırmadığınız damga kalmadı daha gerçeğini öğrenmeden.az günahınız var galiba hee

Yorum

• Bugün alinmadiysa yarin obürgün alinir, bu is bence ona dokunacak.

Yorum

• Başlık kilit abi,
                  hiç geraa yok boşu boşuna lafı uzatıp birbirimizi yemenin,
                  timsaha gelmişiz
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Trabzonspor başkanı olduğu için suçsuz olmasını umut ediyorum ama eğer suçluysa en ağır cezayı çeksin ve bu kulüpten de bir an önce uzaklaştırılsın.

Biz şikeci başkanlarını korumak için yırtınan fenerliler gibi yapmayız.

Bizim için Trabzonspor herşeyin üstündedir ve bu kulübe en ufak bir leke bulaştıracak olanı da asla savunmayız.
                    https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• Trabzonspor'un Kurumsal İletişim Sorumlusu Gökhan Dinç Tweeti ;

Gökhan Dinç ‏@gkndinc 4 dk
                      Sayın Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu ile ilgili son dakika gelişmesi olarak verilen haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Bu yüzden başlık kapatılmıştır.

Daha sonra silinecektir.
                      En son Serdær tarafından düzenlendi; 17.12.2013, 14:36.
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Aziz yildirimi bizim IHO dan fazla farkli görmüyorum demisdim ve olan oldu bugün.

Tesekkürler IHO.
                        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Yayılan haber yalanlandığı ve gerçek olmadığı için başlığı kilitledik.
                          https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• Hacıosmanoğlu'nun gözaltına alındığı haberleri gerçek değil. Bilgi nettir.

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aziz yildirimi bizim IHO dan fazla farkli görmüyorum demisdim ve olan oldu bugün.

Tesekkürler IHO.
                              Fark varmış renktaş,
                              olan olmamış,yanlış alarm

Yorum

• oltaya gelmeyin....
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Yükleniyor...
                                X