önceden misafirlikte yaramazlik yapinca, babam bana ve kardeslerime eve gidince mahkeme var diyordu. Bu gidisle fener o mahkemeye de basvuracak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
bu başvuruları zaman kazanmak için.
neyin zamanıysa artık..
haberleri yok ki bu başvurudan sonra UEFA bunları tahmin edemeyecekleri şekilde hoplatacak..
ulan beyin olmayınca insan ne hallere düşüyor.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönceden misafirlikte yaramazlik yapinca, babam bana ve kardeslerime eve gidince mahkeme var diyordu. Bu gidisle fener o mahkemeye de basvuracak.
Yorum
-
gerçekten artık bir kuşkum kalmadı.
allah fenerbahçe'yi, bizim dalga geçmemiz için yaratmış lan.
oğlum 2 senedir bir çok sabaha fenerbahçe'yle dalga geçecek yeni bir hususla karşılaşarak uyanıyorum. yeter artık beyler, sakin sakin depresyona girmeme izin verin. bırakın şu mahkeme işlerini felans.
ekşi'den bir yorumTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleapo dan sonra en büyük kahpe çocugu bunlar çıktı kupayı vermemek için direniyolar ahahahahah başvursan ne olur ya ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah
Yorum
-
uefa bu başvurunun da sonucunu bekleyelim demez değil mihttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Bu arada bir arkadaşın da yazdığı gibi İsviçre Federal Mahkemesine yapılan başvuru karar ile alakalı değil sakın medyanın dolduruşuna gelmeyin. Ancak beni düzgün yargılamadılar şuna bi bakın diyebilirler ki reziller iki hukuk mercii tarafından suçlu bulunmuşken Federal mahkemenin bu itiraza bi tarfıyla güleceğini düşünüyorum ben...
Yorum
-
uffff bu devirde fenerbahce avukati olmak varmis, is yapmadan köseyi dönüyorsun
Yorum
Yorum