Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• önceden misafirlikte yaramazlik yapinca, babam bana ve kardeslerime eve gidince mahkeme var diyordu. Bu gidisle fener o mahkemeye de basvuracak.
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Lan adama demezler mi yerel mahkemende suçlu bulunmuşssun Uefa'dan ceza almışın Cas cezanı onaylamış daha ne fok yemeye geliyon buraya diye. (İsviçre Federal Mahkemesi'ne)
      You Will Never Walk Alone
      Liverpool F.C

Yorum

• bu başvuruları zaman kazanmak için.
        neyin zamanıysa artık..
        haberleri yok ki bu başvurudan sonra UEFA bunları tahmin edemeyecekleri şekilde hoplatacak..
        ulan beyin olmayınca insan ne hallere düşüyor.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            önceden misafirlikte yaramazlik yapinca, babam bana ve kardeslerime eve gidince mahkeme var diyordu. Bu gidisle fener o mahkemeye de basvuracak.

Yorum

• Şikebahçeden gelen mahkeme talebiyle şaşkına uğrayan NASA yetkilileri duruma anlam veremediklerini açıklamışlar.
              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• gerçekten artık bir kuşkum kalmadı.
                allah fenerbahçe'yi, bizim dalga geçmemiz için yaratmış lan.

oğlum 2 senedir bir çok sabaha fenerbahçe'yle dalga geçecek yeni bir hususla karşılaşarak uyanıyorum. yeter artık beyler, sakin sakin depresyona girmeme izin verin. bırakın şu mahkeme işlerini felans.

ekşi'den bir yorum
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  apo dan sonra en büyük kahpe çocugu bunlar çıktı kupayı vermemek için direniyolar ahahahahah başvursan ne olur ya ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah
                  zevk aliyorlar iste, napacaksin

Yorum

• uefa bu başvurunun da sonucunu bekleyelim demez değil mi
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• FB İsviçre mahkemesine başvuracakmış. Sonuç alınamazsa Tüketicileri Koruma Derneği, ordan da 1şey çıkmazsa Duman Avcıları'na kadar giderler...

Yorum

• İki yıl önce bir hayalim vardı
                        cezalar açıklandı tüm kanallar ağlayan fenerlilerle dolu
                        gerçek oldu lan

Yorum

• Bu arada bir arkadaşın da yazdığı gibi İsviçre Federal Mahkemesine yapılan başvuru karar ile alakalı değil sakın medyanın dolduruşuna gelmeyin. Ancak beni düzgün yargılamadılar şuna bi bakın diyebilirler ki reziller iki hukuk mercii tarafından suçlu bulunmuşken Federal mahkemenin bu itiraza bi tarfıyla güleceğini düşünüyorum ben...

Yorum

• Onlarda biliyor cezanınn kalkmayacağını tamamen zaman kazanma amaçlı yapıyorlar ama ne için?
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• uffff bu devirde fenerbahce avukati olmak varmis, is yapmadan köseyi dönüyorsun

Yorum

• Federal mahkeme bu kadar yerden tescil yemiş bir davayı kabul etmez heralde
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Yükleniyor...
                                X