Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Celal Demir yazamadığı için ben paylaşıyorum haberi

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Celal Demir yazamadığı için ben paylaşıyorum haberi

http://spor.haberturk.com/futbol/hab...kupa-basvurusu
      Hayırlısı olsun diyelim artık
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Basvuru yapilmis hayirli olsun
        Ama tffnin bisey yapacagi yok bence
        Fifanin müdahalesini beklicekler
        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Spor Bakanı Suat Kılıç twitter üzerinden Özkan Sümer'i yalanladı.
          İşte o twit mesajı :

Suat KILIÇ ‏@suatkilic Sn.Özkan Sümer'in Sn.Şenes Erzik ile aramda geçtiğini öne sürdüğü diyalog mantık ve gerçek dışıdır. Hayal ürünüdür.

ÖZKAN SÜMER NE DEMİŞTİ?

30 ekm Trabzonspor'un Divan Kurulu toplantısında konuşan Özkan Sümer, Trabzonspor'un 2010-2011 sezonundan kaynaklanan haklarının verilmemesi ile ilgili olarak siyaset makamını suçlamıştı.

İŞTE O SÖZLER :

Trabzonspor'un eski Başkanlarından Özkan Sümer ise söz aldı ve şike süreciyle ilgili olarak sert açıklamalarda bulundu. Sümer, kupanın TFF'de olmadığını belirterek, şöyle konuştu: "Şike olayıyla ilgili olarak enerjimizin büyük bir bölümünü yanlış hedefe yönelerek tüketiyoruz. Belli ki camia olaylara şaşı bakıyor. Burada bizim kupamızın verilmemesiyle ilgili etki ve yetki TFF'de değil. TFF zaten kupanın böyle değerlendirilmesi sonucunda oraya gelmiş bir kurum. Yani TFF özerk değil özel. Bunu anlayamazsak hedef tespiti yapamayız. Şenes Erzik'in TFF Başkanı olması konusunda ülke etkilemeye ve yönlendirmeye çalıştı. Sonunda siyaset onu oraya getirme yönünde bir kararlılık gösterdi. Şenes Erzik, Bakan ile görüştüğü zaman ona şu görev ve talimat verildi; 'Kupayı Fenerbahçe'ye vereceksin, bu göreve geleceksin.' Şenez bey daha önce, 'Olabilir, gelirim' dediği halde, bu talimat üzerine, 'UEFA'dan izin almam gerekir' diyerek kendisini taca attı. Daha sonra siyaset mevcut başkanı, o ihtiyaçları yapması doğrultusunda iş başına getirdi. Tahkim'i de, Disiplin Kurulu'nu da öyle getirdi. Yani Futbol Federasyonu bütün kurulları ile öyle geldi. O halde aciz olan, bu yönde karar vermesi mümkün olmayan TFF ile ne diye uğraşıyoruz? Neden uğraşıyoruz. Eğer kupa konusunda gerçek manada bir etki yaratacaksak doğru hedefe yönelmemiz gerekir."
          Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Hala akp yi masum gören varmı merak ediyorum ve tabii chp veya mhp yi
            Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak Szymkowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3 Temmuz sürecinden bu yana adını verdiğimiz şike süreci şahsım adına mide bulandırıcı bir süreç olmuştur. O günden bu yana gerek siyasilerin, gerek sanat dünyasının, gerek spor kamuoyunun ve gerekse toplum psikolojisinin nasıl haksızdan yana cerayan ettiğini adım adım gözlemledik. Bu sürecin bizlere yaşattığı dönem futboldan soğumamıza, ülke değerlerimizi gözden geçirmemize sebep oldu. Yaşanan haksızlığın ve bu haksızlığa sessiz kalan kesimin bizleri görmezden gelip yok sayması bizim yaşananları sindirmemizi daha güçleştirdi. Yaşadığımız bu bulantı sonrası kimi zaman direncimizin düşmesi, mücadeleden kaçmamız, zamana yayılıp unutulmaya çalıştırılması gibi durumlarda bizi davanın içerisine çeken gelişmeler yaşadık. Kimi zaman fifa kimi zaman uefa'dan doğruluğu tartışılır duyumlar ile davaya tekrar ucundan tutunduk. Sonuç olarak haklılığımız ülkemizde görmezden gelinse bile Avrupa'da kanıtlandı.
              Türkiye dışında Avrupa ve dünya ülkeleri yaşananların nasıl adaletsizlik ekseninde geliştiğini son olarak olimpiyat seçimleri sırasında Japonya başbakanı tarafından bütün çıplaklığı ile yüze vuruldu. Ama bizler o günü yüzümüze bütün dünyanın önünde şike, şaibe, emek hırsızlığını vuran adamı marmaray açılışına davet ederek mükafatlandırdık. Ne acıdır ki, ülke olarak midesi bu denli geniş bir topum haline geldik. Yaşananları sindirmek, kabul etmek, hiçbir şey olmamış gibi yapmak aklı selim bir insanın yapabileceği bir şey değil.
              Türkiye'de işlerin nasıl yürüdüğünü Trabzonspor hariç tüm şampiyonluk yaşamış takımlar biliyor olsa gerek ki Trabzonspor bu süreçte yalnız kalmıştır. Kral çıplaktır ve çıplaklığı ile yaşamaya alışmak zorundadır. Trabzonspor, geleceğe umutla bakan bir dünyanın yorgun savaşçısı durumuna düşmüştür. Son dönemlerde kendi topuğuna sıkmaya çalışan yönetim anlayışına rağmen bu taraftar gücü ve inancı ile süreci alnının akı ile tamamlayacaktır. Tarih, defalarca kaybedenleri değil, kaybetmesine rağmen hakkını kazanmak için mücadele edenleri yazmak için vardır.
              Abi ne de güzel yazmışsın, bravo, şiir gibiydi, dayanamadım, naçizane tüylerim kabardı okurken.
              Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Spor Bakanı Suat Kılıç twitter üzerinden Özkan Sümer'i yalanladı.
                İşte o twit mesajı :

Suat KILIÇ ‏@suatkilic Sn.Özkan Sümer'in Sn.Şenes Erzik ile aramda geçtiğini öne sürdüğü diyalog mantık ve gerçek dışıdır. Hayal ürünüdür.

ÖZKAN SÜMER NE DEMİŞTİ?

30 ekm Trabzonspor'un Divan Kurulu toplantısında konuşan Özkan Sümer, Trabzonspor'un 2010-2011 sezonundan kaynaklanan haklarının verilmemesi ile ilgili olarak siyaset makamını suçlamıştı.

İŞTE O SÖZLER :

Trabzonspor'un eski Başkanlarından Özkan Sümer ise söz aldı ve şike süreciyle ilgili olarak sert açıklamalarda bulundu. Sümer, kupanın TFF'de olmadığını belirterek, şöyle konuştu: "Şike olayıyla ilgili olarak enerjimizin büyük bir bölümünü yanlış hedefe yönelerek tüketiyoruz. Belli ki camia olaylara şaşı bakıyor. Burada bizim kupamızın verilmemesiyle ilgili etki ve yetki TFF'de değil. TFF zaten kupanın böyle değerlendirilmesi sonucunda oraya gelmiş bir kurum. Yani TFF özerk değil özel. Bunu anlayamazsak hedef tespiti yapamayız. Şenes Erzik'in TFF Başkanı olması konusunda ülke etkilemeye ve yönlendirmeye çalıştı. Sonunda siyaset onu oraya getirme yönünde bir kararlılık gösterdi. Şenes Erzik, Bakan ile görüştüğü zaman ona şu görev ve talimat verildi; 'Kupayı Fenerbahçe'ye vereceksin, bu göreve geleceksin.' Şenez bey daha önce, 'Olabilir, gelirim' dediği halde, bu talimat üzerine, 'UEFA'dan izin almam gerekir' diyerek kendisini taca attı. Daha sonra siyaset mevcut başkanı, o ihtiyaçları yapması doğrultusunda iş başına getirdi. Tahkim'i de, Disiplin Kurulu'nu da öyle getirdi. Yani Futbol Federasyonu bütün kurulları ile öyle geldi. O halde aciz olan, bu yönde karar vermesi mümkün olmayan TFF ile ne diye uğraşıyoruz? Neden uğraşıyoruz. Eğer kupa konusunda gerçek manada bir etki yaratacaksak doğru hedefe yönelmemiz gerekir."
                http://www.medyatrabzon.com/spor-bak...medium=twitter
                Özkan Sümer Spor Bakani dememis yalniz, sadece Bakan demis. Suat Kilic neden üzerine alindi acaba?

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Niye
                  bu
                  kadar
                  bekledin de
                  bizi
                  günahkar
                  ettin
                  Başkan... vebali boynuna, senin yüzünden söylediğim, niye bekliyorsun diye içimden ve ağzımdan dökülen her argonun günahı boynuna, söyleyen kadar söyletenin de suçu vardır herhalde : ))

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Özkan Sümer Spor Bakani dememis yalniz, sadece Bakan demis. Suat Kilic neden üzerine alindi acaba?

..
                    "Hayal Ürünü" oluyor hepisi nedense, Haciosmanoglunada AtaFener ben müdahele etmedim demis !!

Bizde hayal görmeyemi basladik ?

Menemen yemeye devam.
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• ÖZERTEN, FIFA veya UEFA'dan şike süreciyle ilgili bir yaptırım gelmedi diyor.

Doğru ama bu gelmeyeceği anlamına gelmez.

Dün kulübümüzün resmi başvurusu elimizi güçlendirdi.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aylar önce yazmıştım, en büyük şikeci UEFA'dır........
                        uefa çatırdayacak
                        If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                        Milton Friedman

Yorum

• Bu ara Özkan sümerede sahip cikmamiz gerekiyor , serefsizin teki dün bakan oldu ve kendinden büyügünlen nasil konusuyor .

Laf agir geldi bakan bey cok rahatsiz oldu ve agir cevap veriyor .

Yorum

• ali koç basın toplantısında maa ya sallıyor..

Yorum

• koça göre fb linç edilmiş. hiç suçları yokmuş.
                              enteresan

Yorum

• kuzu bos bos konusuyor. konusurkende hic rahat degil

Yorum

Yükleniyor...
                                X